- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 30
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
Bosnaklar, cecenler, turkmenler , uygur turkleri v.s onlar da zulm den kacarak geldiler. Afrikali dolu burada. Hicbirinin zarari yok efendi insanlar .Çok mantıklı bir konu beni de banlayın ama yerden göğe kadar haklı ben böyle birşey görmedim. Türkçe öğrenme zahmetinde bile bulumuyorlar ki zaten gerek duymuyorlar bizim elemanımız öğreniyor onların dilini tabelalar arapça. Evler ateş pahası. Çöp mevzusu bizim burda da var. Çöp arabası gittikten sonra ya da öğlen vakti çöpü kapının önüne koyarlar bütün kediler sinekler başında. Erkekleri eşkıya gibi. Gözleri dört dönüyor. Ben savaş vardı bahanesini kabul etmiyorum. Savaş varsa koru ülkeni. Sen ölürsün belki ama evlatlarını bir ülke bırakırsın. Korkarım bizim evlatlarımıza bırakacak bir memleketimiz de kalmayacak.
Güzelim Türkçemizi katletmeyin "yaw" nedir Allah aşkına.Ama cok guzeldi yaw
tüm Afrikalıları zararsız ilan ettin demek hepsiyle tek tek tanıştın hımmmmBosnaklar, cecenler, turkmenler , uygur turkleri v.s onlar da zulm den kacarak geldiler. Afrikali dolu burada. Hicbirinin zarari yok efendi insanlar .
Ya suriyeli kadin çöpünü camdan asagiya dirket atiyor yok artik dedim
Kapinin önundeki ayakkabilari aliyordu suriyeli kucuk kiz ne yaparsin dedim aldi goturdu arkasindan yakalim kapsonundan zirladi agladi carptim kapadim kapiyi
Yagmaci zihniyet
Suudiler ürdunlüler almiyor ulkelerine. Haftada bir yikanmak muslumanligin neresinde ? Islam , temizligi ögütleyen bir din degil miydi?
En kötüsü de calismiyorlar. Bizim burada guzel bir pastahane var. O pastahane sahibi kapatacak . Bicak cekmelerindrn pogaca alip para ödememelerinden biktim dedi.
Bim marketteydik. Suriyeli cocuk butun yiyecekleri doldurdu. Kasadan okutmadan hizlica annesine dogru ilerlerdi para ödemedi. Kasiyer cocuk kadina kasadan gecirmedin hey geri gel dedi . Kadinin kocasi geldi. Diklendi. O sirada sirada bekleyen adamlar dedi ki bizim ulkemizde eskiya mi oldunuz dedi 3 4 adam o suriyeli adamin karsisina bir gecti aldilar elinden poseti yallah dediler.
Insanca davranmiyorlar ki
kız nmbkiz sugar bu kadar sinir olma gelin gidersin oraya, arkandan suriye türküsü cagririz sonra
Arapca bilmezsen alamazsin o kazagi ben alamadim bak. Simdilik sadece ehlen sahlen.???????? Laf sokmaya çalışma yorumuydu sanırım ahahaha
oo Arapça öğrenmişsinArapca bilmezsen alamazsin o kazagi ben alamadim bak. Simdilik sadece ehlen sahlen.
Örgüsü , pofuduklugu, zarafeti ile...ah benim olmaliydi o
Güzelim Türkçemizi katletmeyin "yaw" nedir Allah aşkına.
Çöl farelerine gelin olmam. O kadar düşmem.kız nmb
yanlış alıntı oldu..Çöl farelerine gelin olmam. O kadar düşmem.
Benim askerim savasirken can verirken , burada pastanede selfie yapan , yan gelip yatan serserilik yapan ortadogu kackinina mi varacam?
Karaktersiz degilim
pardon fistigim gel bise olmaz hangi dil ?Arapca bilmezsen alamazsin o kazagi ben alamadim bak. Simdilik sadece ehlen sahlen.
Örgüsü , pofuduklugu, zarafeti ile...ah benim olmaliydi o
col.fareleri sozunuzu kiniyorum fazlaca simarik buldum siziÇöl farelerine gelin olmam. O kadar düşmem.
Benim askerim savasirken can verirken , burada pastanede selfie yapan , yan gelip yatan serserilik yapan ortadogu kackinina mi varacam?
Karaktersiz degilim
Hangi türkce? Hangi turklük?Belli ki dalga geçiyor arkadaş...
Çöl farelerine gelin olmam. O kadar düşmem.
Karaktersiz degilim
Cok komik degil miHangi türkce? Hangi turklük?
Sokagimda turkce konusan kalmadi turk gorursem hemserim deyip sarilacagim.
Metrekareye en cok suriyeli dusen bir yerden yaziyorum
Sugargirl halep ten bildiriyor...
Türkiye’de O ve çevresi günlük hayatta Aborjin Kabil’e dili kullandığından, ingilizceden de rahatsız olurdu.ingilizce kelime olsa bu kadar zorunuza gitmezdi eminim
Devletin göçmen politikaları berbat olabilir. Yıllarca savaş görmüş, sömürülmüş, eğitimsiz ve cahil bırakılmış ortadoğu insanı.. Suça meyilli olmaları çok olağan.. Fakat bu bize, o insanlar üzerine nefret kusma, aşağılama, küçük görme hakkı vermez. Eleştirecekseniz hükümet politikalarını eleştirin diyecğim ama onun yeri de burası değil. Öyle çirkin bi üslupla yazmışsınız ki size hak veresim gelmiyor ama evet bu konuda çok büyük hatalar yapıldı. Bırakalım ölsünler de diyemem ama en azından kadın ve çocuklara "geçici olarak" kamplardan çıkmamak koşuluyla yardım edilebilirdi. Böyle olmamalıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?