Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öff iyi ki yazmadım konuya yoksa kesin ban yerdim.

ülkeden gitme fırsatınız varsa gidin. ben bu insanlara tahammül sınırımı çoktan aştım çözümü gitmekte buldum gidiyorum.

Konu da sahibi gibi saçma salak...
Sanane insanların ne giydiginden giyimle yargılayacak kadar küçülme bence.
Senin atıp tuttuğun insan kapalı olmayanlara saygı duyuyor olabilir
Benim çarşaflı da arkadaşım var açık mini etek giyende ne gereksiz bi zihniyetiniz ya insanları dış görünüşüyle yargılamak ne kadar da modern bir davranış

ya vallahi guldum:))))))))))))))

Ortu ile kutsallik olmaz ki. Esyalara kutsal nitelik yuklemenin anlami yok. Mesele beyinlerde. Fikirlerde. Kaldi ki tesetture kimse karsi degil. Ben carsafli insan gordugumde icindekinden emin olabilsem endise etmem zaten.

oy nasıl olsa banlanıcam sizede cevap veriyim bari:)
cilbab bütün bir kıyafettir iki parça değildir ve erkeklerinde giyebileceği geçer

çul çaputta demedim ayrıca öyle bir mesajım yok. islami bir giyisi değildir dedim. kökeni tee buralardan gelir dedim. yoksa banane kim ne isterse giysin.

ya .sen bi git . Cilbab celabib kokunden gelir oda carsaftir ne biliyorsun

Pembe kazaktan konu nerelere gelmiş.. pembe kazağı alamamanıza ve mağazada gördüğünüz muameleye üzüldüm.. gerçekten çok çirkin! Arap milletiyle kişisel bir sorunum yok ancak keşke bu kadar kontrolsüz ülkemize sokulmasaydılar.. tabi ki destek olalım yardımcı olalım ülke olarak ama bunun da bi şekli olmalıydı... açıkcası heryerde arapca tabelalar görmek beni de rahatsız ediyor çünkü ben de yurtdışına gidiyorum bir dönem yaşadım da hiç bir yerde türkçe tabelalar görmedim türk lokantaları hariç onlardan mutlaka o ülkenin diliyle de yazılır.. gerçekten kültür olarak bizden çok çok farklılar biz onlara onlar bizlere alışamadık henüz.. aynı dini yaşıyoruz bizim dinimizde kadın çok değerlidir ama onlar gerçekten sokaklarda yiyecek gibi bakıp rahatsızlık veriyolar ayrıca kendi kadınlarına da çok saygısız davranıyolar gerçi bu bizim erkeklerimizde de var malesef! Bu arada kimin nasıl giyindiği ya da dinini nasıl yaşadığıyla zerre ilgilenmiyorum zerre umrumda değil.. son olarak sırf müslüman oldukları için yaptıkları saygısızlıkları ve uyumsuzluklar görmezden gelmeyi de doğru bulmuyorum.. çünkü benim dinim bu dünyaya gelmiş en güzel din ama insanlarımız için aynı şeyi söyleyemicem malesef... cehaletle lanetlenmişiz..

Abartıyorsun bence. Bu kadarda olamaz ya. Bende bursadayım ve hiç suriyelerden şikayetçi degilim. Anlayış ya anlayış. Bir Suriyeli bez atıyor diye tamam kovalıyor o zaman hepsini. Kusura bakmayın ama her milletin iyisi de var kötüsü de. Türkler de karınlarını dogru yor valla. Lütfen biraz anlayış

carsafi giyen niye giyiyor once bunu ogrenin kokenmismis igrenc bir tabirdi bunun.ne iyi niyeti olabilir yaaa.ben.degere saygi duymayip.fahise diyenlere asla saygi duymam
Bakın ben başörtüsüne çok saygı duyuyorum eminim siz de açık saçlılar için saygı duyuyorsunuzdur. Fakat çarşaf kimlik gizleyen bir kıyafet hele bazı insanlar burnuna kadar kapattığı için suçlular bu kıyafeti kötüye kullanabilir. Mis gibi pardesü, çeşit çeşit güzel eşarplar yerine çarşaf giymek bana saçma geliyor. Sanki başörtü yerine çarşaf giyilmesi daha gerekliymiş gibi bir yoruma cevap olarak bu yazıldı. Kadınlara bir hakaret yok burada.

380 tane yorum yazılmış ben de gireyim bakayım dedim neymiş bu pembe kazak:) bacım sen nerede yaşıyorsun buralarda hiç o dediklerinden yok. orası suriyeli mahallesi olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…