Pembe leke ve kanama

Duykam464600

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
738
316
18
36
Arkadaslar lutfen yardim edin 27 gun oldu adetim gecti adetim duzensiz ama en fazla 1 hafta atardi testlerim negatif bir hafta once kan verdim 2 cikti negatif dun aksam afedersiniz kahverenggi leke geldi iliski sonrasi daha sonrada akintiyla gelen pembe lekeler bunun sebebi nedir yardim edin lutfen :(

Arkadaslar lutfen yardim edin 27 gun oldu adetim gecti adetim duzensiz ama en fazla 1 hafta atardi testlerim negatif bir hafta once kan verdim 2 cikti negatif dun aksam afedersiniz kahverenggi leke geldi iliski sonrasi daha sonrada akintiyla gelen pembe lekeler bunun sebebi nedir yardim edin lutfen :KK43:
Geç döllenme olabilir bende hamile kalmadan hemen önceki ay aynı şekilde yaşadım sonra normal adet oldum sonraki ay hamile olduğumu öğrendim kendinize dikkat edin ağır birşey kaldırmayın

Geç döllenme olabilir bende hamile kalmadan hemen önceki ay aynı şekilde yaşadım sonra normal adet oldum sonraki ay hamile olduğumu öğrendim kendinize dikkat edin ağır birşey kaldırmayın
Bende lekelenme sonrasi adet oldum bugun son gunum gecen hafta doktora gittim test yapildi negatif ve kisttte yok yumurtaliklarda guzel calisiyo dedi bakalim ne olucak artik kismet :(

Back
X