Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
izmirde yok yok yok:( ah istanbulllll ahhh.. ama yakında gelir izmire de bence umarım böyle çakmalarını çıkartmaya kalkmazlar:(

Yok o kızın eski ve yeni resimlerinde yüzündeki fark görünüyor,zaten dizinin başında pudra bile kapatamıyordu suratındaki izleri.Şimdi çok iyi duruyor.Benim bildiğim kadarıyla Enes Bio estetik center'da yapılıyormuş,en az 6 seans .1,5 ay bpyunca gidilmesi gerekiyormuş haftada bir kez.Yüzünüze sürülen maske sizin cilt tipinize göre şekil alıp kusurları bitiriyormuş.Ama seansı 300 tl çok pahalı ,çünki öncesinde de 250 TL cilt tipi testleri varmış.Gerçi cildimizde hiçbirşey kalmayacaksa değer gibi görünüyor,değil mi kızlar?Yaptıran var mı aranızda hiç?Bir de Zuhal Olcay da hep yaptırıyormuş yıllardır.Cildi gerçekten çok güzel onun.

Arkadaşlar ben de izmirdeyım denemeyı cok ıstıyorum.oncekı mesajları okudum arkadaslar fırsat falan demıs.aynı maskeden oldugunu sanmıyorum.bence bu nısantasındakı yerı arayıp ögrensınler.ben de arıcam ızmırde şubelerı var mı dıye.

Teşekkürler, belki de onlardır.Acaba gerçekten güvenilir bişi mi bu pembe maske ben de yaptırmak istiyorum ama yüz bu sonuçta korkuyor insan.... :50:

Ben uygulattırdım Bakırköyde estetik polikliniğinde sahibi Petek Dinçöz'ün programında anlattı maskeyi birsürü sanatçıya da uyguluyormuş Petek bende gidicem dedi bende gittim.Nişantaşında da vardı uzak geldi.Byan çok profesyonel sadece maskenin işe yaramayacağını sivilceler için değişik bir peeling uyguladı yüzünüz buz tutmuş gibi oluyo ardından maske yi yaptı hemde 200 tl ye maske çok rahtlatıyor yavaş yavaş soğudu kalıp gibi çıktı ben pake:18:t alıp devam edicem

bende bugün gördüm aslında fiyatı nişantasındakine göre çokk çokk uygun ama acaba aynı mı yani farklı bi firma fln ticaret amaçlı çıkarmış olabilirmikii?
bide bişeyler diyolardı herkesin cildine ayrı maske uyguluyolarmış , pembe maske öncesinde başka işlemlerde uyguluyolarmıs fln. şimdi bu böle tek başına olunca nasıl olurki acaba.. :44:
bide bi tanesi kaç uygulamaya yeterkii.. :44:
ayhhh ne çok sordumm :37: :1:

Ben de haberi okuyup biraz araştırmıştım netten.

Dermatolojik sorunlara iyi geliyorsa vücuttaki diğer sorunlara da iyi gelebilir.

Bazı arkadaşlar batık sorunlarından şikayet ediyorlar belki bunlara da iyi gelir, sormak lazım bu uygulamayı yapan güzellik merkezine....

ayhhh ben de istiyorum yaa.. yüzümde sivilce lekeleri ve sivilceler war 26 yaşındayım hala ergen gibiyim yaaa bende yarın sipraiş wericem umarım iyi gelir..:59:

bende bugn sipariş verdm bakalm inşallah iyi olur.. buarada bu maskeler o nişantasındaki 2 bayanın deilmiş ayrı bir firmanınmıs

ben hesap kesım tarıhınden sonra sıparı verıcem.sonucları burda paylasalım kızlar

beni bugn aradılar dedm yarın karta para yatırıyım öle tek çekim yapcam öle verym siparişi. adam direk onayı vermiş :D kapıda da kartla ödeme oluyomus..
buarada tek çekm+taksit bölmnden tek çekm yaparsanız kargo dahil 77 ye gelio :)

Back
X