Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar bende almak istiyordum hattaa sipariş werdim.sonrasında internettee yaptığım araştırmalar sonucunda bir çok arkadaşımızın olumsuz yorumlarına rastladım.5 günlük denemenin sonunda paralarının çöpe gittiğinden yakınıyolardı :/ hemen arayıp iptal ettirdim siparişi. hattaa öyle bişiki pembe maskenin sitesine ürünün hiç bir işe yaramadığını yazınca yayımlamıyolar.sadece ii yorumlar war dikkatinizi çekerim.we en ikna edici kısım pembe maskenin yapıldığı istanbul nişantaşındaki güzellik merkezinin adresini ve telefon numarasına ulaştım bir arkadaş sayesinde.pembe maskenin sitelerinde berriin karakterinin resimlerini yayımlıyorlar we bunun altından insanları kazıklayarak para kazanıyolar.pembe maskenin orjinalinin uygulandığı yeri işleten kişilerde bu sitelere dava açmış durumdalar.herkesi uyarıyorum sakın ola kanmayın paranız çöpe gtmesin.ben iptal ettrdikten snra maskeyi,hastaneye cildiye bölümüne gttim ve doktor lekelerim için sivilcelerim için (çok uygun fiyatlarda )kremler werdi.( ssk karşıladığı için ) :19:

bende inanmıyorum iyi geldiğine güya öyle bir geçer zamanki dizisindeki Berrin onu kullanış kullanmış da iyi olmuş fakat dikkatli bakıldığında hiçte iyi olmadığı görülüyor

slm arkadaşlar bu öyle bir geçerki deki berrinin cildinin pembe maskeyle düzeldiği ile ilgili haberler yalandır kimse inanmasın inanıpta boş apara harcamasın berrinin cildini Uzm.Dr.Neslihan DOLAR düzeltmiştir.Aynı zamanda benmde geçmişte doktorumdu kendisi çok başarılı böle sorununz varsa netten bulun neslihan hanımı böle saçma sapan ürünlere para harcamayın.

bedava uye oldugunuz sitede trilyonluk hava atmayın yazılmış bırkaç arkadasa yanı illakı premium olmak mı gerek sözde hava atabılmek için ya da birşeyler söyleyebilmek için.. parayı veren düdüğü çalar yanı ne ala ne ala

ne kadar basitce bır davranış. yazık. hayal kırıklıgına ugradım resmen.

Yıldız Çağrı Atiksoy bugün açıklama yaptı: yüzü pembe maskeyle düzelmemiş. ismini ve resmini kullanarak reklam yapanlara dava açacakmış.

yani piyasada satılan pembe maskelere inanmayın.
watson'daki 3-5 liralık kil maskelerinden kullanabilirsiniz. benim sivilcelerimi hiçbir ilaç losyon merhem vsss. geçirmiyordu. tesadüfen alıp denedim. 3 - 4 aydır hiç sivilcem çıkmadı, ayrıca sivilce izlerim de geçmeye başladı. yıllardır ilk dfa fondöten ya da pudra sürmeden dışarı çıkıyorum.

bende malum siteden dün akşam sipariş verdim 24 saat geçmeden elime ulaştı orjinalmi.com sitedinden teyit ettim ama orjinal çıkmadı iade etmsem bi ton kargo parası şu anda sadece omuzlarımda sivilezerme sürdüm bekliyorum yüzümede sürmek istemiyorum ince bi tülbent üzerinden deneyeceğim sonuçları iletim.

berrinin sivilce olayı tamamen yalan bende yüzünü öyle temiz bir şekilde görünce dedimki bu pembe maske hakikaten mucize yaratıyor dedim hatta forumada yazmıştım tavsiye olarak ama bu akşam gördümki hepsi yalan bir yüzü kapatıcılarla kapatılmış sanırım porselen makyaj yapılmış birde ışık vuruyo yüzüne bembeyaz pürüzsüz bir cilt ama yüzüne ışığın yansımadığı sahnelerde gördümki yüzü sivilce dolu ve sivilcelerin üstü aşırı şekilde fondotenle kapatılmış yinede aşığın vurmadığı yakın çekimlerde belli oluyor

Yıldız Çağrı Atiksoy bugün açıklama yaptı: yüzü pembe maskeyle düzelmemiş. ismini ve resmini kullanarak reklam yapanlara dava açacakmış.

yani piyasada satılan pembe maskelere inanmayın.
watson'daki 3-5 liralık kil maskelerinden kullanabilirsiniz. benim sivilcelerimi hiçbir ilaç losyon merhem vsss. geçirmiyordu. tesadüfen alıp denedim. 3 - 4 aydır hiç sivilcem çıkmadı, ayrıca sivilce izlerim de geçmeye başladı. yıllardır ilk dfa fondöten ya da pudra sürmeden dışarı çıkıyorum.

hangi maskeler ki bunlar?
benim yüzümde tek tük çıkıyo ama sağolsun çıktı mı da tam çıkıyo şimdi 3 sivilce var yüzümde yine koskocaman ve iltihaplı
kil maskesi yapıyorum ben ama aktardan açık aldığım kilin de özelliği kaybolmuşsa diye korkuyorum açıkcası...

Arkadaşlar kullanmayın boş yere paranıza yazık,, ben kullandım 5gün boyunca yararını görmedim hatta hiç fark yok ,, siteyede yorumumu ekledim ama yorumumu edidör onaylamadı ,,,

kızlar 1 hata önce siparişle aldım ama hiç açmadım bile.geri verme şansım hakkım varmı acaba? Yalan bi haber üzerine aldım sonuçta

tek tük sivilceniz çıkıyorsa yapacağınız şey şudur ki ben bunu küçükken çevremdeki ablalardan duymuştum çok şükür sivilce problemim yok ama bazı zamanlar stresten 1-2 tane sivilce çıkarki mazallah çıban dersiniz okadar büyük olur ve hiç bir müdahale yapmasam 1 sene yüzümde kalır bunuda denedim bu gibi duruda benim yaptığım şey şu beyaz sabun nemlendirici olnlardan olmayacak
sabunu köpürtüp yüzümü yıkıyorum ve yüzümü köpüklü bırakıyorum öyle kuruyo bunu akşam yaraken yapıyorum sabaha kadar öyle kalıyo yüzünüz çok kuru ve gergin oluyo hareket etmekte zorlanıyorsunuz sabah kalktığınızda önce sıcak suyla sonrada soğuk suyla yıkıyorunuz 2-3 günde sivilce sönüp yara gibi kabuk bağlıyo bunu herzaman yaparım en son çıktığında aklıma gelmemişti bu diş macunu sür dediler bi türlü geçmek bilmedi sonra hemen aklıma geldi bunu uyguladım ve kurtuldum
tabi ben bunu tek tuk çıkanlara uyguluyorum normal sivilce problemi olanlara fayda olurmu bilmiyorum ama yinede deneyin

Merhaba arkadaşlar 5 günlük kullanım sonucu iletiyorum hiç birşey farketmedi!

Ben kullandıktan sonra kil sabunuylada yıkıyordum yani gözle görülür bişey farketmedi ama pskolojk olarak kayboldğnu hiseydsnz ama bişey yok. Yüzdeki pütürlü kısım gitti düzleşti yaptıktan sonra pürüzsüleşiyor ama lekeler aynen devam bn 20 tlye almıştım kapntaoğlullarının ürünüydü orjinaldi ama bence para harcamayın derim.

Bu uygulamayı az önce gazeteden öğrendim .Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden Berrin 1,5 ayda ,ilk bölümlerdeki sivilcelerinden tamamen kurtulmuş.Pembe Maske tedavisiyle cilt kusurlarından kurtulan ve önerebilecekleri yer var mı?Acilen yaptırmayı düşünüyorum.5haftada cilt tamamen düzeliyormuş,harika bir mucize bu.

Canım Berrin Bunun Açıklamasını Yaptı Öyle Birşey Olmadığını Doktor Kontrolünde İlaçlarda Yüzündekileri Geçirdiğini Söyledi Hepsi Hikaye İnanmayın Bunlara !

Back
X