Anliyorum canim bilgilerini tecrubelerini paylastigin icin cok tsk ederim. Ama ben pembe mavi ile gorustugumde bana sgk anlasmalari olmadigini soylediler sanirim artik degismis bu durum bu da uzucu tabibende iste 4agustosta rahim filmimi cektiricem kismetse 9 agustosta da gorusmeye gidicez. Ama canim bisey sorucam bu yollardan gecmis biri olarak fikrine ihtiyacim var, ben adetimin bitiminden tam 7 gun sonra cektirmis olucam sorun olur mu? Ben genelde 22-23 gunde bir yumurtluyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım adet bitiminden hsg çekimine kadar ilişkiye girmemen lazım. Eğer birliktelik yaşamış olarak hsg çektirmek istersen hamilelik ihtimali olacağından hsgni çekmeyebilirler. İlişki olmadan çekilmiş bir hsg döllenmiş bir yumurta olmadığı için kafada soru işareti bırakmaz. Kadının biri nasılsa çocuğum olmuyor deyip birliktelik sonrası hsg çekiminde bulunmuş ve meğer hamileymiş ama tabi hsg sonucu gebelik sonlanmış.
offf eşime yazık ama yaaa. en azından adetin bittiği gunden sonraki ilk 3 gun filan dışarı boşalmayla olsa olmaz mı ki? yani adetimin en fazla 8günü filan oluyor...
Canım burada ilişkiden kasıt döllenmiş bir embriyonun ana rahmine yerleşmemiş olması zaten. dediğin şekilde ve ya başka bir şekilde gebe kalmana ihtimal vermeyecek özel durumun bir mahsuru olmaz tabi. Ama dediğim gibi gebe kalma ihtimalini tamamen yok etmelisiniz. Keşke hsg yi adetin biter bitmez yaptırabilseydin.
Canim adetim bittikten 1 gun sonra tatile gidiyoruz 6.Gunu donucem İste bittikten sonraki ertesi gun cekilicem. Gidecegim gun cekilme sansim yok cunku bayrama gelio gerci eger cekio olsalardi da cektirmezdim herhalde mikrop kaparim filan korkusuyla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden mikrop kapasın ki , her halukarda çekicen nasılsa:44:
kızlar bursa pembe mavi nedret hanım mı? nilgün hanım mı???[/
merak ettim karar verebildin mi
benim kuzenim tüp bebek tedavisi oldu nevin hanımda ilkinde tuttu çok şükür bende gitmek istiyorum, siz ne yaptınız gittiniz mi ?
Kuzenimde sorun yoktu eşinin sperm sayısı düşükmüş sanırım
Bende rezerv azligi var da,umut olacak birilerini ariyorum:)
Ben de basladim nevin hanimla,insallah biz de basariya ulasiriz.
Merhaba bende de rezerv azlığı var Nevin hanımı düşünüyorum tedavinin gidişatı ile beni bilgilendirebilir misin bursa_83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?