pembe mavi nevin özsaraç

Canım adet bitiminden hsg çekimine kadar ilişkiye girmemen lazım. Eğer birliktelik yaşamış olarak hsg çektirmek istersen hamilelik ihtimali olacağından hsgni çekmeyebilirler. İlişki olmadan çekilmiş bir hsg döllenmiş bir yumurta olmadığı için kafada soru işareti bırakmaz. Kadının biri nasılsa çocuğum olmuyor deyip birliktelik sonrası hsg çekiminde bulunmuş ve meğer hamileymiş ama tabi hsg sonucu gebelik sonlanmış.

offf eşime yazık ama yaaa. en azından adetin bittiği gunden sonraki ilk 3 gun filan dışarı boşalmayla olsa olmaz mı ki? yani adetimin en fazla 8günü filan oluyor...

offf eşime yazık ama yaaa. en azından adetin bittiği gunden sonraki ilk 3 gun filan dışarı boşalmayla olsa olmaz mı ki? yani adetimin en fazla 8günü filan oluyor...

Canım burada ilişkiden kasıt döllenmiş bir embriyonun ana rahmine yerleşmemiş olması zaten. dediğin şekilde ve ya başka bir şekilde gebe kalmana ihtimal vermeyecek özel durumun bir mahsuru olmaz tabi. Ama dediğim gibi gebe kalma ihtimalini tamamen yok etmelisiniz. Keşke hsg yi adetin biter bitmez yaptırabilseydin.

Canim adetim bittikten 1 gun sonra tatile gidiyoruz 6.Gunu donucem İste bittikten sonraki ertesi gun cekilicem. Gidecegim gun cekilme sansim yok cunku bayrama gelio gerci eger cekio olsalardi da cektirmezdim herhalde mikrop kaparim filan korkusuyla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden mikrop kapasın ki , her halukarda çekicen nasılsa:44:

merhaba arkadaşlar hepinize günaydın,
sitenin çehresi değişmiş bi an afalladım alışamadım,
sizi bulamıcam sandım korktum ama buldum :)
kızlar gecen hafta bugun hsg çekildim. dr um tek tarafımın açık tek tarafımda ise tupten geçişin oldugunu ama yumurta rezervinin oldugu o top gibi noktaya sızarak geçtiğini söyledi. onun dışında hersey normal dedi. tıkalı diyemeyiz dedi. amaklomen kullanmışsın 2 ay artık daha fazla bekleme aşılamaya geçin dedi. dr um dediğim; bi infertilite uzmanına danışmak istedim bursa pembe mavi ye gittim tüp bebek uzmanı bi dr la görüştüm. bana dedi ki,
geç yumurtladığın için aşılama ayına klomenle başlayıp iğneyle devam edebilirsin dedi ama bu iğne nedir bilen var mı?
adı nedir bu iğnenin? yumurta buyutucu klomenden biraz daha etkili göbekten yapılan bi iğneymiş. biz burda öğretiyoruz siz evde kendiniz yapıyorsunuz dedi. bu iğnenin fiyatı nedir? şimdi aşılama için yer arastırması yapıyorumda, hesaplı olanı tercih edicem tabi mecbur, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hepinize selamlar.

kızlar bursa pembe mavi nedret hanım mı? nilgün hanım mı???

Canim
karar bermek bir yana direk lale hanima yonlendirdiler, o takip ediyor. Memnunum dr umdan. Hayirlisi insallah hakkimizda, bebegini saglikla kucagina alman dilegimle...

Merhaba nevin hnm yarın için randevu aldım pkoluyum bende ilk aşılamam tutmadı medicabil de yaptırmıştır. inş nevin hnm iyi gelir bu sefer Tutar bakalim nasıl bi doktor iyi diye duydum ama icimi rahatlatmak istiyorum yazarsanız sevinirim kizlar

benim kuzenim tüp bebek tedavisi oldu nevin hanımda ilkinde tuttu çok şükür bende gitmek istiyorum, siz ne yaptınız gittiniz mi ?

Kuzenimde sorun yoktu eşinin sperm sayısı düşükmüş sanırım

Merhaba bende de rezerv azlığı var Nevin hanımı düşünüyorum tedavinin gidişatı ile beni bilgilendirebilir misin bursa_83

Merhaba bende de rezerv azlığı var Nevin hanımı düşünüyorum tedavinin gidişatı ile beni bilgilendirebilir misin bursa_83

Merhaba. Ayni dertten muzdaribiz.
Bu benim 5.tedavim olacak.
4.tedavimde yumurtalarim bos ciktiktan sonra yeni tedavi icin nevin hanima gittim. Ilkgorusmemiz 15 agustostaydi. Konustuk,dosyami,diger tedavilerde yapilanlari inceledi. 5.tedavi olacagi icin farkli bir uygulama yapacagim dedi. Yumurta sayisini arttirmak icin biosteron verdi. Ayrica icinde balik yagi,omega 3 ve koenzimq10 olan bir vitamin verdi. Adetlerim duzenli oldugu halde 2 kutu cyclo progynova verdi,erken menopoz hastalarina veriliyormus. Bu ilaclarikullan,2.kutu cyclo bittikten sonra adet olacaksin,2.gunu gel muayene edeyim dedi. 15 agustosta basladim bu haplara. 3 ekimde yani son oldugum adetin 2.gunu gittim(2 kutu cyclo bitti) ve muayene etti. 2 tane miyom var ama sorun teşkil edecekbir yerde degil dedi ve desolett dogum kontrol hapi verdi. kist icin mi dedim,hayir farkli bir protokol uygulayacagim sana dedi. 3ekimde basladim dogum kontrol hapina,23 ekimde bitecek,26ekimde de kontrole cagirdi.
15 agustosta gittigimde lucrin ignesi verecegim demisti,tedaviye baslamadan once,yani yumurta buyutucu ignelerden once. 3ekimde gittigimde bundan bahsetmedi ama 26ekimde belki baslatir.
Bir yandan da ben saracoglunun erken menopoz kürünü yaptim ve doktor da bunu biliyor. Istedigin kürleri yap dedi.
Simdilik boyle. Herkese ayni tedaviyi uygulamiyordur sanirim. Benim 5.oldugu ve diger yontemleri denedigimiz icin farkli bir yontem deniyor.
Senin ilk mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…