Rabb'im şifasını versin bizlerebana da dua et tatlım. 31 aydır olmuyor.
Rabbim herkese sağlıkla sıhhatle bu güzel emanetlere sahip çıkabilmeyi ve güzel yetiştirebilmeyi nasip etsin.. inşallah inşallahbana da dua et tatlım. 31 aydır olmuyor.
Neyi? İnşallah doğrudur hayırlısı olsun..Neyse atamadim su an naptigimu bilmiyorum. Sana hayırlı olsuun
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah umudu asla yitirmeyelimRabb'im şifasını versin bizlerehayırlısıyla evlatlarımız olsun senın benım ve tüm isteyenlerinn. AMİNN
Rabb'im şifasını versin bizlerehayırlısıyla evlatlarımız olsun senın benım ve tüm isteyenlerinn. AMİNN
Neyse atamadim su an naptigimu bilmiyorum. Sana hayırlı olsuun
Benim de ondort aydir olmuyor rabbim hepimize tez vakiitte hayirlisiyla nasip etsin insallahDemekki zamanj gelmiş yavrunuzun. Saglıcakla kucagınıza alınbanada dua edermisiniz benimde 14 aydır olmuyor
Tebrikler hamilesinNasıl bi hata olabilir tarihinde sıkıntı yoktu ama..inşallah vardır hamilelik o kadar istiyorum ki artık ...
AMİNNN cnmmBenim de ondort aydir olmuyor rabbim hepimize tez vakiitte hayirlisiyla nasip etsin insallah
Bence evet :) hayırlı olsun olmasa hiç çıkmaz yani üç senedir test yapıyorum gölge bile görmedimKızlar hamilemiyim nolur cvp verin.çok da umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum
Benimde ayni boyle cikti hamileymisim kan testi ver mutlaka hayırlı olsunKızlar hamilemiyim nolur cvp verin.çok da umutlanıp tekrar üzülmek istemiyorum
Evet canim ben de adet duzensizligi var onu duzene sokmak icin tedavi oluyorumAMİNNN cnmmsiz doktora gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?