Pembe silik çizgi

Benim bundan bile silik çıkmıştı hamileyim ve sende hamilesin hayırlısı olsun :)

Benim de bat a iki gün kala böyle çıkmıştı hamileyim şimdi. İnşallah senin de vardır canım. Benim hamileligim de tedaviyle oldu anlayabiliyorum seni. Kalp atışını duyana kadar emin olamadım

41.46 bhcg çok düşük değil mi

Benim 65.50 çıktı önemli olan kaç çıkması değil canım iki gün sonra 2 katına çıkması Benim adete 3 gün kala böyle çıktı.
Kafana takma iki gün sonra baktır en az 90 olması lazım yada daha fazla

Kese de görünmedi ama

neyyyy?
canım adetine 10 gün kala 41 çıkmış değerin.
bence ikiz falan seninki.
sen hamiş miyim falan diye düşünmeyi bırak ikiz mi diye düşün.
Yok yaa aslında şöyle ben mart 15 de adet oldum..20 de bitti. 1 hafta geçti kist oluşmuş kanamam oldu kist yüzünden 2 hafta sürdü Nisan ayına geldik adet olmadım. Mayıs ta da tahmini yine 15 i civarında olmam lazım daha günüm gelmedi olay bundan ibaret kanama olayı kist olayı işi karıştırdı günümü bilmiyorum

ha anladım durumun baya karışmış şimdi ben bile bilemedim adet günün nedir.
her neyse ama inan değerin gayet güzel canım gözün aydın.

ha anladım durumun baya karışmış şimdi ben bile bilemedim adet günün nedir.
her neyse ama inan değerin gayet güzel canım gözün aydın.
Bilemiyorum ki ben Nisan ayında adet olmadıysam çoktaaaannn yüksek olmalı değerim zaten bu bile düşük.. eğer ki oldumda bu ay bi tutma durumu varsa yani yeniyse bu olay değer normal ama idrar da çıkması saçma

Gözünüz aydın hayırlı olsun ama bence gününü yanlış hesapliyorsunuz
2 günde bir kan tahlinine devam inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Darısı başıma

Söylediğinizi hesapladım nisan 10 da kanama bitmiş mayis 8 regl tarihi 28 günde birse tabi yani bat a 3 4 gün var değer normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…