• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembeev: Yol Arkadaşı Aranıyor:)

ben her gün yürüyorum dediğim gibi işyerim uzak 2 dolmuş değişdirmem gerekicek yürümezsem.bu şekilde tek dolmuşa biniorum aslında göbek için mekik falanmı çeksem ya offfff bi de şey diorum kiloları verdikden sonra mı spor yapsam vücudum sıkılaşsın die selülit de var iğrencim yaza böle girilirmi bugün bi fotomu çekicem sonra kilo verdikden sonrada aynı elbiseyle fotomu çekicem sonra o fotodaki 7 benzerliği bulcaz:37::18:yemicem işte yemicem dün işyerinde ben azcık bişey aldım la herkez üstüme gelio dolmada güzel alsana çorbada güzel alsana la bi rahat bırakın dedim ya kilo vercem ondan snra hepsi susdu:47:

ben her gün yürüyorum dediğim gibi işyerim uzak 2 dolmuş değişdirmem gerekicek yürümezsem.bu şekilde tek dolmuşa biniorum aslında göbek için mekik falanmı çeksem ya offfff bi de şey diorum kiloları verdikden sonra mı spor yapsam vücudum sıkılaşsın die selülit de var iğrencim yaza böle girilirmi bugün bi fotomu çekicem sonra kilo verdikden sonrada aynı elbiseyle fotomu çekicem sonra o fotodaki 7 benzerliği bulcaz:37::18:yemicem işte yemicem dün işyerinde ben azcık bişey aldım la herkez üstüme gelio dolmada güzel alsana çorbada güzel alsana la bi rahat bırakın dedim ya kilo vercem ondan snra hepsi susdu:47:

Aynen canım, o olaya ben de sinir oluyorum, yemek istesem yerim, almak istesem alırım değil mi.
İnsanlar bu ısrar huyundan vazgeçmeliler artık

bugün sabah limonlu sıcak su içdim kahve içdim şimdi ise bi tutam semizotu bir salatalık doğrayıp yoğurt ve 1 kaşıkdan az mayonez ve tuzla salata yapdım onu yedim şimdi hazırlanıp işe gidicem akşam yemeği de 4 de çıkıo mecbur 4 de yicem ama daha iii yatana kadar erir

Bugun yediklerim :

Sabah salatalik domates ve lor peymiri ygisz tuzsuz

Ara yogurt

Aksam sebze tabgibaz zeytinyagli yaninda da ayran

Bu kadaaarrr

Haftasonlari ister istemez daha duzensiz oluo ama elimden geldigince az yemeye calistim

Yarin ise evden hazirladigim salatam ve sebze yemegimle gidicem yine

slm kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz :1:
birçok diyet deneyip bıraktım yarından itibaren sıkı bir şekilde başlıyorum diyete 3 haftada 5 kilo vermem lazım çokkkk önemli bir işim olacak :1: erkek kardeşim dukan diyetiyle 30 kiloya yakın verdi bende dukana başlıyorum tekrardan yarın.
bu arada platese yazıldım onada yarın başlıyorum bayağı ciddiyim. evdede üzerinde çarşaf kuruttuğum bir koşu bandım var belki onlada zaman geçiririm inş :)

bu arada kilo çizelgemi size yazayım

bıyum 1.58
2007 yılında 75 kiloydum
20.05.2012 itibari ile 64 kiloyum
hedefim 55
3 haftada 5 ini vermem lazım

günlük olarak sizlerin takibini yaparım ve yazarım akşamları :) herkese kolay gelsin :nazar:

Günaydın kızlar

pekbi sessiz kalmış burası 2 gündür giremiyordum hastasonu malum tatildi .

nişanlım geldiği için abarttım biraz yemeği kaçırdım ama yinede dikkat etmeye calıstım

bu sabahta salatalık domates ve ince dilim ekmek yedim arada meyve yemeyi düşünüyorum getirdim yanımda erik ve kayısı bol bol su ve spora devam ;)

slm kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz :1:
birçok diyet deneyip bıraktım yarından itibaren sıkı bir şekilde başlıyorum diyete 3 haftada 5 kilo vermem lazım çokkkk önemli bir işim olacak :1: erkek kardeşim dukan diyetiyle 30 kiloya yakın verdi bende dukana başlıyorum tekrardan yarın.
bu arada platese yazıldım onada yarın başlıyorum bayağı ciddiyim. evdede üzerinde çarşaf kuruttuğum bir koşu bandım var belki onlada zaman geçiririm inş :)

bu arada kilo çizelgemi size yazayım

bıyum 1.58
2007 yılında 75 kiloydum
20.05.2012 itibari ile 64 kiloyum
hedefim 55
3 haftada 5 ini vermem lazım

günlük olarak sizlerin takibini yaparım ve yazarım akşamları :) herkese kolay gelsin :nazar:

Hoşgeldin tatlım, tabii ki kabul ederiz umarım birlikte çabucak zayıflarız:)

Günaydın kızlar

pekbi sessiz kalmış burası 2 gündür giremiyordum hastasonu malum tatildi .

nişanlım geldiği için abarttım biraz yemeği kaçırdım ama yinede dikkat etmeye calıstım

bu sabahta salatalık domates ve ince dilim ekmek yedim arada meyve yemeyi düşünüyorum getirdim yanımda erik ve kayısı bol bol su ve spora devam ;)

Günaydın canım hoşgeldin
H.sonu olunca sessiz kalıyo genelde
Gözün aydın nişanlın gelmiş.

Ben h.sonu boğazımı tuttum hatta tartıldım bi ara(açken ama) baya iyi gördüm.Daha bi gaza geldim açıkçası, bi de sabah giydiğim kıyafette göbeğim az erimiş gibi göründü o da hoşuma gitti baya:))

Günaydın canım hoşgeldin
H.sonu olunca sessiz kalıyo genelde
Gözün aydın nişanlın gelmiş.

Ben h.sonu boğazımı tuttum hatta tartıldım bi ara(açken ama) baya iyi gördüm.Daha bi gaza geldim açıkçası, bi de sabah giydiğim kıyafette göbeğim az erimiş gibi göründü o da hoşuma gitti baya:))

sağol canım evet hasta sonu kavuştuk :):) ama bugün yine balkabağına döndüm :)
Ben cok fazla tutamadım ya :( çok sevindim senin adına inşallah daha da güzel olacak zamanla
Bu arada kabızlık problemi çekiyorum :(:( Nerde yanlış yapıyor olabilirim ?

kızlar selam.

4 kaşık nesfit ve süt

-

şimdi bir armut yiorum yeşil çayla birlikte..

öğlen tonlu salata yiycem evden getirdim

akşamda haşlanmış enginar yicem bi tabak dolusu.

sağol canım bugün tammmmm 1 hafta oldu diyete gireli =) zannedersem bir kilo verdim bile!

59 kiloyum artık denebilir...

ben daha fazla veririm diye düşünmüştüm çünkü ciddi anlamda çok yiyordum şimdi baya bi azaldı yemem hani normalde günde normal yemekler dışında -ki onları da çok büyük porsiyon yerdim- aburcubur yerdim aşırı yani hesaplamıştık diyetisyenle ortalama 5bin kalori alıyordum.

şimdi 1100 kaloriyi geçmiyorum.

2 gider diye düşünmüştüm aslında ama haftada 1 iyidir diolar.. böyle devam edersem kurtulucam umarım 10 haftaya! planım 10 haftaya baya bi rahatlamak çünkü çok sıkıldım tombişlikten.

10 haftada 6 kilo versem en azından diyorum. kalan 6yı da diğer 10 haftada veririm.

inşallah bu kilolardan kurtulabiliriz kızlar!

asla vazgeçmemek en önemlisi..
haftasonu benim için çok zor geçti
dışarı çıktım sahile herşeyi canım çekti dondurma waffle burger vs.

ama sabrettim iradeli davrandım hiçbirini yemedim..

böyle devam edeceğim.

bianlık gaflete düşüp saldırmak istemiyorum çünkü ara vermek yalan oluyor direk..

o yüzden ara falan yok kızlar bitene kadar böyle dvam

sağol canım zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

uzun süredir ilkkez bu kadar istekliyim ve gerçekten diyetteyim
kilo aldığım zamandan beri 2 gün yapıp bırakıyordum..

1 haftayı tamamladım bu sefer!!!

Ben de 1 haftayı tamamladım 2. haftama girdim, farklılık hissediyorum yeme düzenimde, iradeliyim eskisine göre:)

Back
X