Kimsem yok yurtdisindayim esimde sehir disinda oglene donecek dil fazla bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdımDr ara veya başka bi yakınınla git hemen Dr a esin yoksa zaten tehliken varmış bekleme pişman olma sonra cnm
Ayaklarını yukarı kaldır dinlen öyle zaten gidecek olanı durduramazsın inşallah bişey olmaz ferah tut içiniKimsem yok yurtdisindayim esimde sehir disinda oglene donecek dil fazla bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım
İnşallah canımAyaklarını yukarı kaldır dinlen öyle zaten gidecek olanı durduramazsın inşallah bişey olmaz ferah tut içini
Aldim aldimOzaman oglene az kaldı ayaklarının altına yüksek bi yastık koy uzan hiç kalkma ilaçlarını almadiysan al hemen
Cok teşekkür ederim tamam stres yoktelaş edip bebeğe zarar verebilirsin canım. madem gidemiyorsun ve doktorunu arayamıyorsun yerinden eşin gelene kadar kalkmıyorsun ayağının altına yastık koyup dinleniyorsun . alacağın ilaç varsa onları da iç en azından için rahat olsun biraz da olsa.
kesinlikle stres yok .. benim 3 ay boyunca kanamam oldu sürekli yattım tuvalet harici kalkmadım... Gidecek olan gider zaten o yüzden stres yapma akıntını takip et çok yoğun ve ağrılı olmadığı sürece korkmaCok teşekkür ederim tamam stres yok
Evde hcbisey yapamazsin. Dusuk yapiyosun muhtemelen gec olmadan dr a acilen gitmen gerek. Insallah iyisindirKizlar günaydın acil yardım lazım 5 haftalik hamileyim dun kahverengi akintim vardi sabah lavaboya gittim daha cogalmis tuvalet kağıdı ile temizlenince pembemsi kan geldi dusuk tehlikesi var di progestan kullanıyorum doktora gideceğim suan esim evde degil kendimde gidemiyorum ne yapmaliyim en azından evde yapılacak şeyler nelerdir? Bebegimi kaybetmek istemiyorum
Acildeyim sira bekliyorum kirmizi kanamam var deliricem bakmiyolardaEvde hcbisey yapamazsin. Dusuk yapiyosun muhtemelen gec olmadan dr a acilen gitmen gerek. Insallah iyisindir
son durumundan haberdar edersen çok iyi olur canım. Ayrıca orda direkt doğumhaneye gidemiyor musun? Durumun acil olduğunu belirtsen?Acildeyim sira bekliyorum kirmizi kanamam var deliricem bakmiyolarda
Belirttim dalga gecer gibi sen mi hamilesin yoksa kocan mi 18 yasini doldurdunmu diyo bekliyorum halason durumundan haberdar edersen çok iyi olur canım. Ayrıca orda direkt doğumhaneye gidemiyor musun? Durumun acil olduğunu belirtsen?
o nasıl söz öyle ya ? o kim oluyor da böyle bi söz söylüyor ona ne ????Belirttim dalga gecer gibi sen mi hamilesin yoksa kocan mi 18 yasini doldurdunmu diyo bekliyorum hala
Ne sacma insanlar calisiyo yaa. Sen soylesene kanamam var hamileyim diye yoksa bekletirlerAcildeyim sira bekliyorum kirmizi kanamam var deliricem bakmiyolarda
Merhaba cnm hastaneye yatis yaptilar tahlil test yaptilar yatip bekliyorumNasıl oldun canım merak ettim seni
Soylemez miyiz dr sen mi hamilesin kocan mi hamile 18 ini doldurdunmu deyip dalga gecti yurtdisindayimNe sacma insanlar calisiyo yaa. Sen soylesene kanamam var hamileyim diye yoksa bekletirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?