Iste irkcilik yapiyolaro nasıl söz öyle ya ? o kim oluyor da böyle bi söz söylüyor ona ne ????
İnşallah allahım korusun senide bebeginide.Merhaba cnm hastaneye yatis yaptilar tahlil test yaptilar yatip bekliyorum
Sonuc ne oldu canım iyisiniz dimi ?Iste irkcilik yapiyolar
Amin canım Allah razı olsun kirmizi damla damla geldiİnşallah allahım korusun senide bebeginide.
Çokmu kanama vardı kırmızı renkmiydi regl gibi.
Agrin varmı
Ins oyleyizdir hastaneďeyim yatis verdiler bekliyorum ama neyi bende bilmiyorumSonuc ne oldu canım iyisiniz dimi ?
Ne saçma iş ya hiç bişey söylemiyorlar mı ? Sorsana neden yatıyorum neyim var bebeğim iyi mı diye ? Ne biçim insanlar var yaIns oyleyizdir hastaneďeyim yatis verdiler bekliyorum ama neyi bende bilmiyorum
Kocan mi hamile derken ne demek istedi acaba... biri bana o laflari dese gomerim heralde oturdugu yere. Neyse sen ynede sakin ol. Eee sonuc belli olmustr ne dedi drSoylemez miyiz dr sen mi hamilesin kocan mi hamile 18 ini doldurdunmu deyip dalga gecti yurtdisindayim
Hangi ülke orası??Iste irkcilik yapiyolar
PolonyaHangi ülke orası??
Tehlikem var 3 gun hastanedeyim bakalımKocan mi hamile derken ne demek istedi acaba... biri bana o laflari dese gomerim heralde oturdugu yere. Neyse sen ynede sakin ol. Eee sonuc belli olmustr ne dedi dr
Aynen 3 gun hastanedeyim 98.9 du beta hcg 6 gun sonra bugun 1240 olmusÇok geçmiş olsun,ben de cuma günü gittim kanama için acile,İnşallah bebiş sağlıkla tutunur sana
Kan aldılarsa beta hcg değerini bekliyorlardır
Dusuk tehlikesi varmis 3 gun hastanede kalicakmism garip insanlar garip ulkeNe saçma iş ya hiç bişey söylemiyorlar mı ? Sorsana neden yatıyorum neyim var bebeğim iyi mı diye ? Ne biçim insanlar var ya
Rabbim şifa versin inşallah Allah yardımcın olsun bebişin inşallah tutunur sanaDusuk tehlikesi varmis 3 gun hastanede kalicakmism garip insanlar garip ulke
İnşallah kısa sürede düzelir ve bebegin sana tutunur ... Sakın üzme kendini coook geçmiş olsun canımDusuk tehlikesi varmis 3 gun hastanede kalicakmism garip insanlar garip ulke
Artma olmuş dikkat et yinede Bol bol dinlen allah yardımcın olsunAynen 3 gun hastanedeyim 98.9 du beta hcg 6 gun sonra bugun 1240 olmus
Teşekkür ederim canımArtma olmuş dikkat et yinede Bol bol dinlen allah yardımcın olsun
Doğru söylüyorsun iyiyim sukur hastanede yatıyorum yarina kadar burdayımİyi misin şimdi? Canını hiç bir şeye sıkma hepimiz gurbetçiyiz bu dünyada
Cok cok teşekkür ederim canimİnşallah kısa sürede düzelir ve bebegin sana tutunur ... Sakın üzme kendini coook geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?