Pembemsi kanama kizlar yardım lütfen?

Kizlar dr alttan muayene etti kanama yok dedi vajinal ultrasona girdim bebek görünmedi daha 5 haftalik gebeymisim kan degerim 1240 yarina kadar burdayım kese ne zaman gozukur ultrasonda

Ben Şen'inle aynı durumdayım şu an 6 haftalık hamileyim ve pazar akşam 7 gibi leke leke bir anda arttı sonra acile gittim bişey yapmadı sabah kendi doktoruma gittim kese bebek vardı kalp atışını haftaya duymam lazım dedi uçağa binmeme de izin vermedi dün iğne yapıldı ve progestan verdi günde üç adet onu alıyorum dün felaket sancılı ve iki kez de pıhtılı kan geldi akşam 7 sen şimdiye sadece tuvalet ve yemek yemek için kalkıyorum doktorum bugünde gitmemi söyledi ama akıntım azaldı sancım da öyle bekliyorum bakalım ne olacak Allah ım bebeklerimizi korusun inşallah onları bize bağışlar aminnnn

Amin canım benim kanama kesildibende 3 tane progestan alıyorum inşallah sag salim kucagimiza aliriz benim sancim yoktu ama

Sancıda şöyle gelip anlık geçen sancıydı açıkcası bilmiyorum bende cumayı bekliyorum bakalım bebeğim iyi mi

Sizin durumlar nasıl ben böyle uzanmaktan çok sıkıldım açıkcası ama iyi olacaksa razıyım herşeye de dün ki kan hep aklımı bulandırıyo birde lavaboya giderken sanki böyle inçe inçe lifler olur ya öyle şeyler düşüyo anlamadım açıkcası iyi olacaksa bunlar önemsiz ama neden okur ki bilgisi olan ya da böyle olup düşük yapan ya da kucağına alan bi bilgilendirsin nolur ((

Bilmiyorum canim benimde koyu kirmizi yogun kanamsm var ne yapacağımı şaşırdım

BEN sancıdan ölücem dayanamıyorum arkadaşım ya sulu sulu açık akıntı pembe mi kahve mi bilmediğim ve ara sıra giren sancı çabası ümidim kalmadı artık

Gecenin bu saatinde yazıyorum kizlar cok uzgunum koyu kırmızı kan geliyor ne yapacağımı bilmiyorum karin kasik agrim yok sanki adet oluyorum sadece sag bacagim feci ağrıyor sanirim bebegimi kaybediyorum

Pazar akşamından beri böyleyim kime sorsam alttan muayene seni böyle yaptı diyor bir daha asla bu bana tecrübe oldu bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum ben ya

Gecenin bu saatinde yazıyorum kizlar cok uzgunum koyu kırmızı kan geliyor ne yapacağımı bilmiyorum karin kasik agrim yok sanki adet oluyorum sadece sag bacagim feci ağrıyor sanirim bebegimi kaybediyorum
Hayırlısını iste sende bende yapacak bişey Yok Allah büyük

Benide alttan muayene ettiler ondan mi oldu acaba
Vala son oldu çünkü beklemedim ha gittim eşek gibi ha baktılar ha iyi giderken uçak biletime kadar almışken şimdi Doğum sancısı gibi sancı çekiyorum ve asla üç ay bitene kadar kimseye de söylemeyecem(((

Aynennn bende cunku bende soylemistim

Sancın olmadığı için şanslısın ben ölüyorum galiba son demlerm dayanamıyorum yok böyle bi acı stres üzüntü ağrı şükür her halimize şükür bin şükür üzülme Şen'de sağlıksız bi gebelikse Allah korusun dokuz ay a kadar kalsa da yaşamaz iyi değillerse bırakalım gitsin (((

Allah yar ve yardimcimiz olsun baska cARE yok maalesef ki peki sen hastanedesin demi o sancini kesecek bisey yapmiyolarmi

Allah yar ve yardimcimiz olsun baska cARE yok maalesef ki peki sen hastanedesin demi o sancini kesecek bisey yapmiyolarmi
Allah ikinizedd sifa versinn. İnşAllah saglıkla hayırlısıyla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız. AMİNNN

switch90 D doruk90

Kizlar ikinize de gecmis olsun.

Oncelikle sunu bilin, kese gorunse dahi bebegi gormeden hele ki kalp atisini duymadan hamileyim diye kendinizi kaptirmayin. Henuz hamileyim demek icin bir kac haftaniz var demektir... hele hele kimseye soylemeyin!

Onun disinda, gebelikte ilk haftalarda cift cizgiyi gordukten sonra kanama, keseyi gordukten sonra kanama ve kayiplar cok fazla gorulur. Hele hele ilk gebelikse...

Saglikli bebekler anneye bir sekilde tutunacaktir,ALTTAN MUAYENE ASLA DUSUGE SEBEP OLMAZ!

Simdi ikinizden de sakin olmanizi istiyorum. İstirahat edin ve bekleyin. Kanama durur ve kalp atisi alinirsa ne mutlu... ama kanama devam ederse ve dusuk baslamissa dua edin kurtaja gerek kalmadan icerde ne var ne yoksa atsin vucut...

Bunu ilk bebegini kaybetmis, ikinci gebeliginde de 4. Haftada oluk oluk kanamasi oldugu halde 16. Haftaya gelebilmis biri olarak soyluyorum...

İlk bebegimde lekelenmem bile olmamisti, 10. Haftada kalbi durdu. İkinci gebeligimde 4 haftadan itibaren 8. Haftaya kadar kanamalar gecirdim 1 ay boyunca, su an devam ediyor...

Yani saglikliysa bir sekilde sizinle oluyor, sagliksizsa kanama olmasa da gidiyor...

İnsallah rabbim gonlunuzdekini verir ikinize de... bol bol dinlenin su icin ve stres yapmayin.

Allah yardimciniz olsun

Allah razı olsun doğru söylüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…