selam kizlar.. vajinadan gelen pembemsi akinti neden olabilir? ilk defa bu tür birseyle karsilasiyorum ve gercekten neden geldigini bilmiyorum.. adetim daha yeni gecti yani 1-2 gün oldu ve suana kadar hic bu tür birseyle karsilasmadim.. kanamaya benzemiyor pembe bir akinti.. yardim ederseniz cok sevinicem..
Belkide adetinin son demleridir?
evli misin :26:
Evet bence de bu olabilir. Bazen bitti diyorsun ama sonra gene de renk verecek kadar bir şeyler olabiliyor.
selam kizlar.. vajinadan gelen pembemsi akinti neden olabilir? ilk defa bu tür birseyle karsilasiyorum ve gercekten neden geldigini bilmiyorum.. adetim daha yeni gecti yani 1-2 gün oldu ve suana kadar hic bu tür birseyle karsilasmadim.. kanamaya benzemiyor pembe bir akinti.. yardim ederseniz cok sevinicem..
evli misin? ya da hamile olma gibi bi durumun var mı?
Spiral kullaniyorsaniz ondan da olabilir
efecim
evet evliyim neden sordunuz?
pembe akıntı adetin ilk ve son günlerinde gelebileceği gibi hamilelik sırasında da gelebilir ve tehlikeli sayılır.ben hamileyken pembe akıntım olmuştu ve doktorum bu düşük tehlikesi demektir deyip ilaç başlatmıştı.
ona gore soracam canım bazen regl bitiminden sonraki ilk ilişkilerde olabiliyor bi ara benmde basıma gelmişti eger devam etmediyse endişelenecek bir durum yok fakat devamı gelirse yakın zamanda bir jinekolaga görünmekte fayda var
ben hamile degilimki ama
regl döneminden sonra iliskiye girdim ve iliski sonrasi bu pembemsi akinti geldi asiri derecede ne olabilir ki peki bu? sende ne cikmisti?
işte bende acaba hamile olabilir misin diye sormuştum ama adet dönemiyle ilgili bence seninki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?