Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

evet tatlım ama ben araöğünlerde incir yemeye başladım ya o kadar güzel kesiyor ki beni anlatamam dene istersen:)

bu sene hiç incir yemedim ben yaa. Incirin mevsimi ne zaman onu bile bilmiyorum ha :) varmı şimdi incir. Hahahaha kör cahil çıktım. Gülmeyin. Yoksa kurumu yıyorsun?

kuru incir ve kuru kayısı tatlı isteğinide bastırıyor güzel fikir biara ben yiyodum ama pek sevmediğim için yemiyorm şimdi buarada tazesinin mevsimi sanırım geçen gün markette gördüm

bu arada bişey okudum ben meyve yiyoruz ya hani sütle tükettiğimiz zaman şekerin vücudumuzda depolanmasını mı engelliyormuş ya da vücuttan hemen atıyormuymuşuz öyle bişey. bi tanıdığımız diyetisyene gitmişti de oun listesinde hep sütle meyve vardı sorduğumda o söylemişti.

üzüm en kalorili meyve diyebiliyorum fazlası zarar olabilir en şekerli meyve üzüm sanırsam

evet üzümde inanılmaz şeker var. Hele nişanlımın getirdiklerinde. şarap için bayağı bir deceresi yuksek oluyor. Anlamıyorum o işten ben aslındada. :) şimdi ben çiğ badem alıcam. 17 tane çiğ badem ara için uygunmuş. çiğ bademin zayıflatma etkisi varmış. 50 tane çiğ badem yersende bir ana öğün yerine geçiyormuş. Işte dışardasın yıcek uygun bişey bulamadın. Dıyetı bozucagına 50 tane çiğ badem yıyebılırmısız. Bılmıyorum ne derece doğru.

aaaa güzelmiş hiç duymamıştım tokta tutar o ama nerden bulcaz çiğ badem o biraz zor mevsimi falan olması lazım sanırım daha öncede hiç çiğini yemedim

Buarada saatlerimiz 12.30u gösterdiğinde ben bir kepçe kadar olan pırasa yemeğimi yemiş bulunuyorum yanında sadece bi lokma kadr kepek ekmeği yedim şimdide yeşilçayımı içicem veee şuanda kadar 1 ltre suyumu içtim.Bide şunu sormak istiyorum sizlere.Reglyken ne kilo alırsın ne de verirsin diye bir şehir efsanesi var doğrumu acabaa:)

Ahaha keske oyle birşey olsaydıda. Regl oldugum zaman waffle yeseydim. :)) yok öyle birşey tatlım maalesef.

canım üzümün yaş olanında çok kalori var diye biliyorum ben. kuru üzüm de sütle falan tüketirsen hem kabızlığa iyi gelir hem de tok tutar diye düşünmekteyim ben yiyordum vallahi:)

Aman bukadar kasmaya gerek yok aslında dımııı? Yok üzümde şeker var yok onda bilmem ne var. Nimete burun kıvrılmaz. Hadi herkes yemeğe. Hahahahahhah

akşam yemeğim 20.00: 2kepçe şehriye çorbası ohh bol limonlu mis gibi:) ekmekte yemedim sadece yanında bir tutam telpeyniri yedim ama azcıcık bi telini yedim sadece:):):) sonra yeşilçay içtim gün boyuda 2buçuk litre su içtim şimdide sade soda içiyorum gün az kaloriyle bitti cok mutluyum:)

tebrik ediyorum.. ben bugun bir orta boy bol malzemos pizzayla bir fistikli dilber dudagini goturdum.. ama tok oldugum halde yedim ki igreneyim, bikayim onlardan. insallah bu taktik ise yarar.

tebrik ediyorum.. ben bugun bir orta boy bol malzemos pizzayla bir fistikli dilber dudagini goturdum.. ama tok oldugum halde yedim ki igreneyim, bikayim onlardan. insallah bu taktik ise yarar.

Ben yıllarca tok karnına yediğim halde bıkmadım Ne kadar güzel zayıflamışsın arada kaçamak yap ama tok karnına yersen bir kilo bile alabilirsin onu düşün geçen bende pizza yedim oturdum kalorisini hesapladım ve hayatın ne kadar acımasız olduğunu düşündüm:) lezzetli şeyler çok kalorili olmak zorundamı yaaaa

dün akşam 70 tane mekik çektim birazda bacak hareketleri falan yaptım hiç yapmamaktan iyidir:)

sabah 08.45: 1 dilim kepek ekmeği üzerine krem peynir, 1 bardak sıcak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…