- Konu Sahibi pembepalto
-
evet tatlım ama ben araöğünlerde incir yemeye başladım ya o kadar güzel kesiyor ki beni anlatamam dene istersen:)
bu sene hiç incir yemedim ben yaa.Incirin mevsimi ne zaman onu bile bilmiyorum ha :) varmı şimdi incir. Hahahaha kör cahil çıktım. Gülmeyin. Yoksa kurumu yıyorsun?
Kuru üzüm peki?
Nişanlım üzüm getirmiş bir torba. Onlar işe yararmı?
üzüm en kalorili meyve diyebiliyorum fazlası zarar olabilir en şekerli meyve üzüm sanırsam
evet üzümde inanılmaz şeker var. Hele nişanlımın getirdiklerinde. şarap için bayağı bir deceresi yuksek oluyor. Anlamıyorum o işten ben aslındada. :) şimdi ben çiğ badem alıcam. 17 tane çiğ badem ara için uygunmuş. çiğ bademin zayıflatma etkisi varmış. 50 tane çiğ badem yersende bir ana öğün yerine geçiyormuş. Işte dışardasın yıcek uygun bişey bulamadın. Dıyetı bozucagına 50 tane çiğ badem yıyebılırmısız. Bılmıyorum ne derece doğru.
Aman bukadar kasmaya gerek yok aslında dımııı? Yok üzümde şeker var yok onda bilmem ne var. Nimete burun kıvrılmaz. Hadi herkes yemeğe. Hahahahahhah
tebrik ediyorum.. ben bugun bir orta boy bol malzemos pizzayla bir fistikli dilber dudagini goturdum.. ama tok oldugum halde yedim ki igreneyim, bikayim onlardan. insallah bu taktik ise yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?