Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

pembiş im sayflarını okudum menülerin çok güzel,şimdiye kadar gayet iyi gitmişin.
umarım 2 mizde yakın zamanda 50 küsürlü rakamları görürüz...
59 bi görsem havalara uçarım gibi geliyo...

Son düzenleme:

vaaay menüye baaak :) süper sağlıklı olmuş yahu:) pembepalto ben 70kilo 900 gramım artık desteklerin için çok teşekkür ederim sana:)

pembiş im sayflarını okudum menülerin çok güzel,şimdiye kadar gayet iyi gitmişin.
umarım 2 mizde yakın zamanda 50 küsürlü rakamları görürüz...
59 bi görsem havalara uçarım gibi geliyo...

canım benim çok teşekkür ederim böyle yazılar beni çok motive ediyo çok mutlu oluyorum bugün 59.800ü gördüm tartıda havalara uçtum umarım sanada nasip olur en kısa zamanda durmak yok yola devam:)

vaaay menüye baaak :) süper sağlıklı olmuş yahu:) pembepalto ben 70kilo 900 gramım artık desteklerin için çok teşekkür ederim sana:)

bu yolda hepberaberiz birbirimize destek olmalıyız bende tek başıma bu kadarını başaramazdım bende sana çok teşekkür ederim sayfamı takip etmenz sevindirici:)

kızlar iki gündür giremedim gelelim yediklerime
dün sabah: light süt içtim işim vardı kahvaltı edemedm
bir iki saat sonra kahvaltı niyetine bi beyaz peynirli kepekli tost ve şekersiz çay
ara 10tane badem
akşam ızgara köfte salata ve 3 tane patates kızartması yedim dayanamadım patates kızartmalarına:) ama az yedim buarada akşam yemeğinide 19.00 da yedim ve gün biterrr

gelgelelim bugüne bayram sebebiyle ipin ucu biraz kaçtı ama bayramın ilk gününe mahsus bişeydi bu:)
sabah 2minik çavdar ekmeği ve peynirli yumurta bir kk beyaz peynir domates salatalık
ara 6 tane badem
akşam 5tane minik karalahana dolması+1kase mercimek çorbası+salata+1minik biber dolması+biraz haşhaşlı çörek+en kötüsüde bu 3 dilim baklava ama bayram boyu daha kaçamak yapmak yok yengem inanılmaz lezzetli yemek yapıo affedin kızlar zaten eminim sizlerdede kaçamaklar vardır kontrol edicem:)

canımm emin ol bugün biraz fazla çıkarsın tartıda. ama bugünkü yediklerin yine hep diyet süresince yediklerin gibi olursa yarın sabah dün sabahtan daha zayıf çıkarsın tartıda:) şekil 1-a ben patlamış mısırları yediğim günün sabahı 70.8 idim. sonra onları yiyince dün 71.3 çıktım dün gün boyu normal diyet gibi yedim bugün sabah sonuç 70.5 :)

sanki 100 gr la başlayıp 2 kilo vermiş biriyle mi konuşuyorumm yoksa yanlış mı görüyorumm :) harikasınnnnnnnnnn çok tebrik ediyorumm:) dün sabah 59.800 falan çıkmıştım tabi baklavaları yiyince bugün 60.400 çıktım ama sorun değil bgn bişey yemem toparlarım önemli olan yedikten sonra hemen önlemini alabilmek

bugün yediklerime gelrsek 11.30 kahvaltı peynirli yumurta+çeyrek smitten daha küçük bi simit(buarada ölçüler çok komik oluyo ama anca böyle anlatabilirim:))+bol salatalık+domates+azcıkta helva yedim

tatlım 2 değil henüz 1.5:) kabul etmesi 70.5 yazdığımda:) ama bugün iyi az yemişsin tebriklerr:)

ara:beş tane badem aradan yarım saaat sonra bi kase çorba içtm
akşam yemeğim 20.00 yoğurtlu brokoli salatası+3yemek kaşığı kurufaslye +1tavuk pirzola yagsız kızartılmıs ve deriside yoktu+bi minik çavdar ekmegi
yemekten önce komşuya gitmiştik zorla çikolata yedirdiler (2tane minik ece çikolata)çok küçülmüşsün hastalancaksın falan dediler bi damlacık kalmışım eheheheh

kahvaltı 12.00 : domates,salatalık,maydonoz,biberli salata+2dilim çavdar ekmeği+kk beyaz peynir+5tane yeşilzeytin ve şeker ihtiyacımı karşılasın canım tatlı çekmesin diye biraz meyve yedim

kahvaltı 12.00 : domates,salatalık,maydonoz,biberli salata+2dilim çavdar ekmeği+kk beyaz peynir+5tane yeşilzeytin ve şeker ihtiyacımı karşılasın canım tatlı çekmesin diye biraz meyve yedim

aaa pembe paltocum hiç bizim oralara uğramak yok hemen buraya yazıp çıkıyorsunuz nerelerdesiniz özledik ama:)) kahvaltın da süper ayrıca:)

aaa pembe paltocum hiç bizim oralara uğramak yok hemen buraya yazıp çıkıyorsunuz nerelerdesiniz özledik ama:)) kahvaltın da süper ayrıca:)

valla cnm misafirler falan derken buraya bile zor giriyorum genelde bayramda bigünde herkesi gezer bitirirdik bu bayram hep bi ziyaretler bişeyler oldu hergittiğim yerdede bişiyler yemek durumunda kaldım tatil bitsede düzenli yaşamıma dönsem bugün yine utançla söylüyorumki
ara: 5tane badem
akşam saat 16.30: 2 ymek kaşığı mantı+ yarım kase yayla çorbası+bir dilim pancar turşusu
tüm bunlardan yarım saat sonra muzlu pasta ve 3 tane tuzlu kurabiye yedim tek tesellim gün erken kapandı ve pasta en azından çikolatalı falan deildi

burdaki paylaşımlar çok faydalı okudukça insanı umutlandırıyor bende katılacağım sizlere :)

canım herkes sanırım bi 300-500 gram almış olarak dönecek tatilden olsun üzerimize oturmadığı için çabuk veririz:) sıkıntı yaparsak hiç gitmez fazlalıklar bi an önce yarın olsun da eski düzenimize dönelim di mi ama:)

burdaki paylaşımlar çok faydalı okudukça insanı umutlandırıyor bende katılacağım sizlere :)

memnuniyetle alırız seni de aramıza ama başlayacaksan o an bu andır hemen başla bir sonraki öğünden itibaren.

evet hemen üstümden atcam yediğim baklavaların üzerimdeki etkisini saol canım morellimi düzelttinn:)

gell gelll hoş gel sefa gelll bian önce gel :)

Son düzenleme:
geç kahvaltım saat 14.00 biraz omlet +1dilim çavdar ekmeği+3siyah 3 yeşil zeytin+1kk kadar beyaz peynir+domates salatalık

kızlar bayram siziii bozmamış....
kutlarım sizi
yarın eski düzenime dönücemm...

saol canım şimdi 10tane bademm yedim leslie programı yapcamda bi türlü 3 yada 5 millik olanı bulamadm bulursam sporumuda yapmıs olcamm hürrem başlayana kadar spora devammm:)

biliyo musun canım spor benim vücudumda su tutuyor. çok garip şişiyorum hemen:S o yüzden istediğim kiloya inince 2 gün yapcam 1 gün durcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…