- Konu Sahibi pembepalto
-
dün akşam 70 tane mekik çektim birazda bacak hareketleri falan yaptım hiç yapmamaktan iyidir:)
sabah 08.45: 1 dilim kepek ekmeği üzerine krem peynir, 1 bardak sıcak su
canım akşam az yemişsin bir salata yeseydin yanına ben dün tartıldım ve 64 kilo çıktım ne kadar az şeyler yersen diyeti bıraktığında geri alırsın diyeti bozsamda kilo almıyorum çünkü yiyerek zayıfladım, akşam veya öğlen yemeğinde ben porsiyon yazmıyorum farkketnizmi bilmem diyeti bozduğum zamanlardada hiç şişme felan olmuyor sadece yağı hiçbirşeye atmıyorum tuzuda bıraktım hepsi yağsız ve tuzsuz oluyor. Bu kadar az yersen vücudun patlama yaşarsana güveniyorum doğru olanı yapacaksın :*
Ogle güzel olmuş arada çok güzel. Kaçamak maçamak yok. Harika :))
oyyyt pembe paltoo harikasınnn:) bu arada marite katılıyorum. az yersen hem doymazsın bu yüzden birden istediğin kiloya inince dayanamayıp herşeyden yemeye başlarsın ve kiloların hepsini alırsın. o yüzden ben hiç bişeyden vazgeçmemeye çalışıyorum diyet yaparken.
harıka harıka harıkaaaaaaaaa tebrik ederim
saol canımm sizden güç alıyorum zaten bugun tavsiyelerinize uydum düne nazaran daha çok yedim:)
söylemesi ayıptır yarım saat leslie yaptım üstünede 70 mekik çektim hihihi eriyorummmm yihhuuuuuuuuuhe bide ikibuçuk litre suyumuda içtim:)
ohh ohhh 70 mekikkk neeeeeeey:)) maşallah maşallaaah. ben de azıcık göbekteki yağları eritirsem mekiklere başlayacağımm:) veee kendime kıyafet almıyorum ki bu kiloma göre bşeyler bulup zayıflamaktan vazgeçmeyeyim diye
Canım 70 mekiğin 70inide bianda çekmiyorum 20.30.20 gibi setler halinde yapıorum ama aralarına bir dakika falan dinlenme süresi koyuyorm çok uzaktamamaya çalışıorm dinlenme sürelerini.Buarada demin şöyle birşey öğrendim light yoğurdun içine pul biber koyup yiyince yağ yaktırıomuş hemde özellikle göbekteki yağları:)
İşlerimin yoğunluğu sebebiyle ara falan yapmadım direkt öğlen yemeğimi yedim baya acıkmıştım
öğlen 12.20: 1tabak ıspanak kavurması+2 dilim etimek(light)+ 1 tane light ayran+yeşil çayımıda unutmadım tabi ama onu öğleden önce içtim ara niyetine oldu biraz birde bu saate kadar bir litre suyumu içtim
ıspanak eskıden pek sevmezdım ama sımdı bır numaralı yemeklerimden biri oldu.çok seviyorum bende.
ekmek birazcık fazla ama ara yapmamıssın :)
bende pulbiberli yoğurt cok sevıyorum. ama ben içine nanede atıyorum. sankı mantı yemişimde kalan yogurdu yıyormusum gıbı kandırıyorum kednımı hahhaa. cok leseetlı oluyor.
İşlerimin yoğunluğu sebebiyle ara falan yapmadım direkt öğlen yemeğimi yedim baya acıkmıştım
öğlen 12.20: 1tabak ıspanak kavurması+2 dilim etimek(light)+ 1 tane light ayran+yeşil çayımıda unutmadım tabi ama onu öğleden önce içtim ara niyetine oldu biraz birde bu saate kadar bir litre suyumu içtim
haha aynı taktiği ben de kullanıyorum ama genelde sadece pulbibrli yerim canım:)
yeşil çay ara niyetine az değil mi tatlım kalorisi yok bişeyi yok:S
arayı kaçırdım canım ondan zamanım yoktu çok acıkmıştım direkt öğle yemeği yedim ara die öylesine yazdım:)
saat 3 te bi ara yaptım armut yedim ama açım şuan acaba süt içsem sorun olurmu die düşünüyorum:)
sabahla öğlen arasındaki ara öğünü yapmadığı için acıktın canım. az kalorili bişey tüketebilirsin bence. çünkü şimdi tüketmezsen akşam fazlasıyla yersin emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?