- Konu Sahibi pembepalto
inşallah ayran aşına gerek kalmıcak:)hii nasıl dövmüşler seniiiikıyamaaam demek isterdim ama kıyacağımmmmmm
yok yok hemen bugüne toplarsın kendini pembepaltocum sıkma canını belki o bile şaşırtır bünyeni ayran aşı şeysine gerek kalmaz:)
ben de bilgisayara giremediğimde açıyorum tvden müzik kanallarını leslie hareketleriyle kendimce bir program uyguluyorum dediğin gibi çakma oluyor ama hiç yoktan iyidir ve mutlaka işe yaradğını düşünüyorumay resmen dün bi patlamaydı kılıflarda havada uçuştu bahanesiz yemekmi olur kız:)
Leslienin çakması oldu biraz benim yaptıgım az biraz yerinde koşmaca ac biraz salonda yuvarlak koşmaca birazda leslie hareketleri baya yoruldum.Umarım işe yaramıştır.
Kız dünyayı yedim bide salatamı yiyim ama bugün çok hafif yiycem haftasonu kuş gibi hafif olup uçucam:)
heheheh gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişler güldüm sana aldım kalorileri:) neyse bugüne bakıcaz artık:) dediğin gibi bünyemde şaşırmıştır belki en iyisin ben sk sk şaşırtıyım kendimi ehehehhe
AAAAAmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnn Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahAllahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.Amin :)
Buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi
sana da az kaldı merak etme minikk.....yandıkı ne yandı. Eee gulme komsuna gelir basına... (banada az kaldı bekliyorum yani) hepiniz birden çullanıcaksınız.
aaaay regl bıtsın bı kaçaak yap bak ozaman napıyorum![]()
akşam yemeğine bişey demiyorum ekmek yememiş patates yemişsin. Suda gayet güzel içilmiş.
kaymağı reçeli softaya bile koymıycan bacım. Ama kıyamammm kii, regl olmuş :44: Ay kafam karıştı, ya kızıcaaaam yada üzüntümden bi kaavnoz nutella alıp geliceeem. Ama söz ver beraber yicez :)
amiiiiin. Benimde cmt tartılma günüm. Ozamaan ikimiz içinde hayırlısı olsun dıyeyım.