- Konu Sahibi pembepalto
al bendende o kadar,şunada bakim bunada bakim derken,kim napmış şaşıroyorum:111:
Aynen benimde başım dönüo takip zorluğu çekiyorum. :)
kızlar bencede sizin dediğiniz gibi daha iyi olur ama şu varki burda onu yapabilirmiyiz bilmiyorum :)))
çünki diğer tarafta zaten bir sürü topik var takım topikleri aynı kiloda olanların paylaşım yaptığı topikler
burası diyet günlükleri başlaığı altında olduğu için yöneticeler izin verirmi acep yoksa bencede süper olur
Takım topiklerinin oraya gidersek bayabi kalabalıklaşır orası ve kim ne yemiş ne yapmış yine takip etmekte zorlanırız.Diyet günlüklerinde en azından herkes birbirini tanıyo ve çokta kalabalık deiliz.Bizbize yaparsak daha çok eğleniriz.
bu konuyu bilen birine danışmak lazım
yine günlük yazmaya devam edecez ama topluca bi sayfada paylaşacaz
bi problem olacağını sanmıyorum
vallahi ben herkesin günlüğüne yetişecem diye beynim dönüyor artık
Valla çokk zorrr takip etmek bende artık güçlük çekiyorum işyerinde boş vaktim olduğu için bakabiliyorum evde hiç bakamıorum.
kızlar burda haftada yarım kilo verme ortak topiği vardı ama taşındı o. biz de açarsak taşınabilir yani.
ayrıca şöyle de bi şey var, ortak topik olunca daha fena karışıyo ortalık :)
kim kime ne yazıyo belli diil yani.
o yarım kilo topiğini bıraktım ben o yüzden.
ama yapalım derseniz katılırım ben de.
denizeliklim bak bilen biri cevaplamış=) En azından günlük birbirimizi gaza getirmek için bişeyler yapabiliriz.Ee burdada madem bi topic daha açamıcaz gene topicten topiğe başdönmelerine devammmm.Bugünün en az yiyicisi ben olcam görceksiniz he he he.Ben başladım hee sizde başlayın.