Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzerine birşeyler döksün o zaman. Ben olsam yapardım,tekrar yıkaması gereken birşeyler olurdu bu da,zarar vermezdi ama astıgina pisman olurdu tekrar yıkamak zorunda kalacağı icin. Camaşırlıginı da evinin bir odasına kursun ne münasebet sokakta camaşir kurutmak.Konu sahibi demirleri söküp atmiş. Bu sefer de çamasirlik getirip camının önüne koymuş çamaşır sermiş kadın.
Aslında sokakta sapık mı yok. Şu kadının donlarını çalsa birisi sorun kökten hallolur.Üzerine birşeyler döksün o zaman. Ben olsam yapardım,tekrar yıkaması gereken birşeyler olurdu bu da,zarar vermezdi ama astıgina pisman olurdu tekrar yıkamak zorunda kalacağı icin. Camaşırlıginı da evinin bir odasına kursun ne münasebet sokakta camaşir kurutmak.
İnadına yapıyor artik bu aşikar.
İp kaldırılmış,çamasirlık konuluyor şaka gibi.
Hahaha ya olabilir tabi vardır muhakkak ama cesareti yoktur belki almaya.Aslında sokakta sapık mı yok. Şu kadının donlarını çalsa birisi sorun kökten hallolur.
Ben çamaşır suyu önermiştim siz yine benden insaflıymışsınızHahaha ya olabilir tabi vardır muhakkak ama cesareti yoktur belki almaya.
Öte yandan şimdi konu sahibi yanlışlıkla!bir saksı düşürse şöyle büyükçe,içi toprak dolu halde ,kökten çözülür bence sorun.
O zaman bilerek yaptım der gibi olur. Şimdi saksı düşse,nasıl ispatlayacak ki kadın bilerek yaptığını. Elimden kaydı düştü,pencerenin pervazına koymuştum rüzgar uçurmuş der geçer. Sonuna da ekler,bir dahaki sefere başka sorunlar olabilir,bence sen evine kur çamaşırlığını diye.Ben çamaşır suyu önermiştim siz yine benden insaflıymışsınız![]()
Mutfak penceresine bakıyorsa, kızartma yapıyoruz pencereyi açıyoruz. Kızartmayı yiyoruz üzerine de bir paket sigarayı pencere önünde içmesek de ikişer ikişer yakıyoruz. Denemekten zarar gelmez:)Çamaşırlara zarar vermek benim de aklıma geldi. Ancak ben bugün çamaşıra zarar verirsem yarın camlarımın pencereleri aşağı iner yüzde bin. Peki cam masraflarını ne yapacağım ? Etrafımızda kamera da yok. Kız her gün cinnet halinde zaten.
Emlakçı mesaj atmış çamaşırlarınızı oraya asmayın diye. Zili çaldı, şikayet etmeme bozulduğunu falan söyledi. ‘Pislik yapmak istesem çamaşırla falan uğraşmam ne kadar fena olduğumu biliyorsun.’ zaten falan dedi. Şimdi kendi camının önüne aşıyor çamaşırları, iyi ki söylemişim yoksa anlayacağı yokmuş.Eki Görüntüle 3076698
kendi yeride imkanıda varmış inatla sizin camınıza asma sebebi ne acabaEmlakçı mesaj atmış çamaşırlarınızı oraya asmayın diye. Zili çaldı, şikayet etmeme bozulduğunu falan söyledi. ‘Pislik yapmak istesem çamaşırla falan uğraşmam ne kadar fena olduğumu biliyorsun.’ zaten falan dedi. Şimdi kendi camının önüne aşıyor çamaşırları, iyi ki söylemişim yoksa anlayacağı yokmuş.Eki Görüntüle 3076698
aman iyi kurtulmuşsunuz daha muhattap bile olmayınEmlakçı mesaj atmış çamaşırlarınızı oraya asmayın diye. Zili çaldı, şikayet etmeme bozulduğunu falan söyledi. ‘Pislik yapmak istesem çamaşırla falan uğraşmam ne kadar fena olduğumu biliyorsun.’ zaten falan dedi. Şimdi kendi camının önüne aşıyor çamaşırları, iyi ki söylemişim yoksa anlayacağı yokmuş.Eki Görüntüle 3076698
Ne kadar pislik olduğunu biliyorum evet neler yapacağını kestiriyorum. Ama sen beni benim neler yapacağımı asla kestiremezsin tahmin edemezsin eee ne demişler havlayan köpekten değil havlamayan köpekten kork demişler bilmem anlatabildim mi. DerdimEmlakçı mesaj atmış çamaşırlarınızı oraya asmayın diye. Zili çaldı, şikayet etmeme bozulduğunu falan söyledi. ‘Pislik yapmak istesem çamaşırla falan uğraşmam ne kadar fena olduğumu biliyorsun.’ zaten falan dedi. Şimdi kendi camının önüne aşıyor çamaşırları, iyi ki söylemişim yoksa anlayacağı yokmuş.Eki Görüntüle 3076698
Burası kadının camının önü mü?Emlakçı mesaj atmış çamaşırlarınızı oraya asmayın diye. Zili çaldı, şikayet etmeme bozulduğunu falan söyledi. ‘Pislik yapmak istesem çamaşırla falan uğraşmam ne kadar fena olduğumu biliyorsun.’ zaten falan dedi. Şimdi kendi camının önüne aşıyor çamaşırları, iyi ki söylemişim yoksa anlayacağı yokmuş.Eki Görüntüle 3076698
Pislik yapmak istesem şikayetle falan uğraşmazdım, sen benim ne fena olduğumu henüz bilmiyorsun derdim ben de. Neyse geçmiş olsunxEmlakçı mesaj atmış çamaşırlarınızı oraya asmayın diye. Zili çaldı, şikayet etmeme bozulduğunu falan söyledi. ‘Pislik yapmak istesem çamaşırla falan uğraşmam ne kadar fena olduğumu biliyorsun.’ zaten falan dedi. Şimdi kendi camının önüne aşıyor çamaşırları, iyi ki söylemişim yoksa anlayacağı yokmuş.Eki Görüntüle 3076698
Vay anasını ne kadar pislik olduğumu biliyorsunmuş.Nereni mafyası acaba haspam.Bunun karşısına sağlam bir deli çıkmamış anlaşılan.Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş.Emlakçının söyledikleri nasıl bir sihir etkisi yaratmışsa.Emlakçı mesaj atmış çamaşırlarınızı oraya asmayın diye. Zili çaldı, şikayet etmeme bozulduğunu falan söyledi. ‘Pislik yapmak istesem çamaşırla falan uğraşmam ne kadar fena olduğumu biliyorsun.’ zaten falan dedi. Şimdi kendi camının önüne aşıyor çamaşırları, iyi ki söylemişim yoksa anlayacağı yokmuş.Eki Görüntüle 3076698