üzüldüm yaaa (( neyse hayırlısı cnm diyelim cnm.umudunu kaybetme,beklenen prens ya da prenses beklettiğine değecek emin ol.Rabbim sana da nasip etsin bu güzel duyguları,moralini yüksek tut...doğan beye devam mı?
Çok teşekkürler canım bu güzel dileklerin için. Evet Doğan Bey'e devam ediyorum ama açıkçası yeni bir doktor araştırması içindeyim. Anadolu Sağlık'ta Nuri Ceydeli ile Aydın Arıcı arasında gidip gelmekteyim.
2009 daki ilk dogumumu ASM'de spinal epidural sezeryan ile Dr Nuri Ceydeli'ye yaptirdim. Operasyon oncesi tansiyon dusuklugum oldugunu bildirdigim halde kanimi serumla beslemediler. Operasyonun sadece 4 saat sonrasinda katateri cikardilar (normalde 36 saat kalabiliyormus) agri kesici uygulamadan aceleyle beni ayaga kaldirdilar cektigim aci ve tansiyon dusuklugumle beraber yataga yigildim. Dogumun ikinci gecesi medela marka hastane tipi sagma makinasiyla kendi kendimi sagmam gerektigini soylediler tabiki beceremedim ertesi gun memelerimde donan sutu elleriyle sagdilar meme uclarimda kanama yapti. Lohusa sendromum boylece baslamis oldu.. Sonraki 2 ay boyunca karnimin sag ic tarafindaki dikislerin cekmesi sonucu her oturup kalktigimda aci cektim, oglumu her emzirdigde aci cektim.. 2 yil boyunca ameliyatin basarisizligi yuzunden karnimdaki agri GECMEDI. ASM nin baska bir kadin dogumcusuna muayeneye gittim kimse durumumu ustlenmedi. Ben de bedenimin agri siniriyla alaka bir durum olduguna ikna oldum ve sustum.. taki 10 gun once Acibadem hastanesinde Dr Cem Onculoglu ile ikinci spinal epidural dogumumu yapana kadar. Yukarida yazdigim hic bir fiziksel ve ruhsal sikintiyi bana yasatmayan bu mukemmel doktor ve hastaneye binlerce kez tesekkur ederim, ne kadar ovsem az imkani olan herkese tavsiye ederim.
Çok teşekkürler canım bu güzel dileklerin için. Evet Doğan Bey'e devam ediyorum ama açıkçası yeni bir doktor araştırması içindeyim. Anadolu Sağlık'ta Nuri Ceydeli ile Aydın Arıcı arasında gidip gelmekteyim.