Yardim edebilecek birisi yok muuu(
Bende tesadüf sonucu gidip memnun kalanlardanım.10 haftalıkken gitmeye başladım ve doğumu da kendisi gerçekleştirdi.Aklınızdaki sorulara memnuniyetle cevap veriyor,ilgili,güler yüzlü.Çoğu randevumuz şakalaşarak geçti bile diyebilirim.Tavsiye edebileceğim nadide doktorlardan birisidir kendisi :)))
Aynen katılıyorum tatlım çok esprili birisi kendisi. Ben de prolaktin için tedavi görüyorum ve oldukça yüksek bir sonucum olmasına rağmen o kadar güzel rahatlatıyor ki. Stres falan kalmıyor insanda. Bakalım şu prolaktinden kurtulur ve hamile kalırsam kesinlikle devam edeceğim bir doktor.
Canim benim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin bugun gittim dogan beye veee cok mutluyum hem prolaktinim dusmus hem deee keseyi cok sukur gordu dogan bey :)))
Çok iyi yapmışsın canım, umarım memnun kalmışsındır.kızlar sizin yorumlarınızı okuduktan sonra bende cumartesi günü için Doğan beyden randevuz aldım :)
kızlar sizin yorumlarınızı okuduktan sonra bende cumartesi günü için Doğan beyden randevuz aldım :)
İlerisi için soruyorum, şuanda öyle bir durumum yok.
Muayene ücretlerini merak ettim. Her gittiğinizde ne kadar ödüyorsunuz?
bende yeliz hanıma gidiyorum oda çok tatlı sıcak bir bayan kızlar haberiniz olsun
vitalik 10 ne yaptın cnm.son durum ne?merak ettim ...
Aaa tabi senin durumlardan haberin yok değil mi, unuttum ben tamamen buraya yazmadığımı. Maalesef ki gebeliğim düşükle sonuçlandı. O yüzden tedaviye devam ediyoruz.vitalik 10 ne yaptın cnm.son durum ne?merak ettim ...
Aaa tabi senin durumlardan haberin yok değil mi, unuttum ben tamamen buraya yazmadığımı. Maalesef ki gebeliğim düşükle sonuçlandı. O yüzden tedaviye devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?