- 30 Aralık 2014
- 32
- 5
- 86
- Konu Sahibi damla mina
Merhaba, dewlet hastanesinde tüp bebek yaptıran yada şuan ilk aşamalarda olup memnun kalan warmı? Amh si çok düşük olup olumlu olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım saglıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah Allahım. Bizde yeni başvurduk eşim sperm testi için gün aldı. İlk aşılama yapacaklar sanırım. Çünkü eşim ve bende sıkıntı yok şükür. Senin ilk aşılama da tuttu mu ne kadar ücret ödedintüp bebek yaptırmadım ama marmarada aşılama yaptırdım hamileyim şuan.
gozun aydin Allah saglikli evlat nasip etsin kardesim insallahtüp bebek yaptırmadım ama marmarada aşılama yaptırdım hamileyim şuan.
Hayırlısıyla güzel haberi alırsın canım. Bizde yeni başlıcaz önce testler yapılacak. Eşimin sperm testleri var. Benim testlerim var. Senin aşılama art arda mı oldu. Testlerin tamamlanması 2 aşılamnın geçmesi ne kadar sürede oldu.herkese selamlar ece ben:) bende pcos var .3,5 yillik evliyim marmara da 2 kere asilama oldum tutmadi. suan tup bebege gectik ,regli olmayi bekliorum butun evraklarimi teslim ettim. 2. gunu basliyoruz .gelismelerden haberdar ederim. hepimiz o guzel haberi alalim insallah.
Hayırlısıyla güzel haberi alırsın canım. Bizde yeni başlıcaz önce testler yapılacak. Eşimin sperm testleri var. Benim testlerim var. Senin aşılama art arda mı oldu. Testlerin tamamlanması 2 aşılamnın geçmesi ne kadar sürede oldu.
asilarim da ard arda oldu asilama yapildi 15 gun sonra hep regl oldum 2Hayırlısıyla güzel haberi alırsın canım. Bizde yeni başlıcaz önce testler yapılacak. Eşimin sperm testleri var. Benim testlerim var. Senin aşılama art arda mı oldu. Testlerin tamamlanması 2 aşılamnın geçmesi ne kadar sürede oldu.
ben cok memnunum hic sorun yasamadim gayet iyi ekip !ahmet tevfik yoldemir prof. yapiyor ztn cok arastirdim.arastirip gittim ben :)Merhaba, dewlet hastanesinde tüp bebek yaptıran yada şuan ilk aşamalarda olup memnun kalan warmı? Amh si çok düşük olup olumlu olan
İnşallah canım olacak Bi gün hepimizin bebeşi. Tevfik hocayı bende duymuştum. Kendimiz seçebilioz dimi Dr seçimini.ben cok memnunum hic sorun yasamadim gayet iyi ekip !ahmet tevfik yoldemir prof. yapiyor ztn cok arastirdim.arastirip gittim ben :)
İnşallah canım olacak Bi gün hepimizin bebeşi. Tevfik hocayı bende duymuştum. Kendimiz seçebilioz dimi Dr seçimini.
senin denemelerin oldu mu kac yillik evlisin :)İnşallah canım olacak Bi gün hepimizin bebeşi. Tevfik hocayı bende duymuştum. Kendimiz seçebilioz dimi Dr seçimini.
İnfertilite bölümde sadece o mu var. Bende 34 hatta aralıkta 35 olcam 2.5 seneyi geçti evleneli. İlk 7 ay istemedik evlilik rayına otursun die. Sonra tam 1.5 yıl olmadı sonra hamile kaldım 9 haftalık gelişimi durdu kürtaj oldumInfertilite bolumune randevu almalisin, kadin doguma degil. Hayir secemiyoruz :) insallah yasim 30 oldu :) 3 bucuk senelik evliyim
Canım eylülde aşılama olacaktı eşimin Eylül 3 de sperm tahlili için randevusu vardı Allahın işi işte 30 agustos gebe oldugumu öğrendim vazgeçtik testten falan. Ama 28 eylülde kürtaj oldum 2 ay korundum Dr dedi. 2 aydır denioz olmuo yinesenin denemelerin oldu mu kac yillik evlisin :)
Allahin izniyle hersey guzel olcak nasip gercekten ya hep bunu soyledim. insallah guzel gunler olcak . bu arada biz bi grup kurmustuk asilama tup yaptircak olanlar vs whatsapp grubu marmaradaki arkadaslarlaCanım eylülde aşılama olacaktı eşimin Eylül 3 de sperm tahlili için randevusu vardı Allahın işi işte 30 agustos gebe oldugumu öğrendim vazgeçtik testten falan. Ama 28 eylülde kürtaj oldum 2 ay korundum Dr dedi. 2 aydır denioz olmuo yine
evet canim infertilite bakio cocuk icin. tup icin 3 yillik evlilik sarti ario ve 2 kere igneli asilama olmasi gerekiyor. esinin veya senin 900 prim.gunu olmali vs vsİnfertilite bölümde sadece o mu var. Bende 34 hatta aralıkta 35 olcam 2.5 seneyi geçti evleneli. İlk 7 ay istemedik evlilik rayına otursun die. Sonra tam 1.5 yıl olmadı sonra hamile kaldım 9 haftalık gelişimi durdu kürtaj oldum
Canım hepsi uyuyor. Normalde kagıt üstünde 3 seneyi geçti. Eşim öğretmen bnm de 10 yıldır sgk var. Keşke aşılama olmasa direk geçseler tüpe. Aşılama zaman kaybı. Çok şükür değerlerimiz normal sebepsiz İnfertilite bizimkievet canim infertilite bakio cocuk icin. tup icin 3 yillik evlilik sarti ario ve 2 kere igneli asilama olmasi gerekiyor. esinin veya senin 900 prim.gunu olmali vs vs