- 11 Temmuz 2020
- 506
- 445
- 103
- Konu Sahibi Huzurpamuk
Evet ilk denemem. Haftaya salı transferim olcak inşallah yarın iğnelere ve diğer ilaçlara başlıyorum bakalımİlk defa mı yaptırdınız burada ne zaman transfer günü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk denemem. Haftaya salı transferim olcak inşallah yarın iğnelere ve diğer ilaçlara başlıyorum bakalımİlk defa mı yaptırdınız burada ne zaman transfer günü
Hadi inşallah sağlıkla gelir yavrunuz verdiği ilaç ve iğneler ne pekiEvet ilk denemem. Haftaya salı transferim olcak inşallah yarın iğnelere ve diğer ilaçlara başlıyorum bakalım![]()
Amin inşallahHadi inşallah sağlıkla gelir yavrunuz verdiği ilaç ve iğneler ne peki
Bunlar reçete olarak mı yazdı özel olarak ücretli mi aldınızAmin inşallahİğne olarak prolutex verdi onun dışında estrofem, coraspin, biteral, prednol hatırlayabildiklerim bu kadar daha var da reçete yanımda değil bir poşet dolusu ilaç yani.
Ben hepsinin ücretini ödeyerek aldım ama reçete olarak yazsaydı da sadece haplardan bikaç tanesini karşılıyo devlet asıl para yapan o iğneleri falan karşılamıyo zaten.Bunlar reçete olarak mı yazdı özel olarak ücretli mi aldınız
Anladım güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahBen hepsinin ücretini ödeyerek aldım ama reçete olarak yazsaydı da sadece haplardan bikaç tanesini karşılıyo devlet asıl para yapan o iğneleri falan karşılamıyo zaten.
Çok teşekkürler haber veririm tabikiAnladım güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah![]()
Bugün transfer olucaktınız sanırımÇok teşekkürler haber veririm tabiki![]()
EvettBugün transfer olucaktınız sanırımoldunuz mu nasıl geçti
Dondurulmuştu sanırım çözülürken herhangi bi bozulma olmadı değil miEvett2 deydi transfer saatim. 5AA kalite tek embriyo transfer edildi çok şükür eve geldim şimdi. Test tarihim 18 Eylül ama o kadar bekleyemem gibi geliyo
![]()
Olmuş valla dün embriyolog aradığında ikişer ikişer tüplere koydum embriyolarınızı zaten kaliteliler o tüpü çözdürdüğümüzde bi sıkıntı olmucaktır demişti. Transfer esnasında öğreniyorum ki ikisi de bozulmuş ikinci bir tüpü çözdürmüşler ikisi de gayet kaliteliymiş hatta iki tanesini transfer etmek istedi ama biz istemedik tek olsun dedik diğerini tekrar dondurcaklarını söylediler.Dondurulmuştu sanırım çözülürken herhangi bi bozulma olmadı değil mi
Aaa çok şaşırdım yani elde emrbriyo olmasa çok kötü bir durum olurduOlmuş valla dün embriyolog aradığında ikişer ikişer tüplere koydum embriyolarınızı zaten kaliteliler o tüpü çözdürdüğümüzde bi sıkıntı olmucaktır demişti. Transfer esnasında öğreniyorum ki ikisi de bozulmuş ikinci bir tüpü çözdürmüşler ikisi de gayet kaliteliymiş hatta iki tanesini transfer etmek istedi ama biz istemedik tek olsun dedik diğerini tekrar dondurcaklarını söylediler.
Aynen öyle allahtan 13 embriyom vardı ikisi gitti biri transfer edildi diğeri tekrar dondurulduğu için 10 tane daha var ama tekrar dondurulduğunda ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum neyseki sayı konusunda sıkıntım yok çok şükürAaa çok şaşırdım yani elde emrbriyo olmasa çok kötü bir durum olurdu
Sizde pko mu var acaba baya oluşmuş yumurtaAynen öyle allahtan 13 embriyom vardı ikisi gitti biri transfer edildi diğeri tekrar dondurulduğu için 10 tane daha var ama tekrar dondurulduğunda ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum neyseki sayı konusunda sıkıntım yok çok şükür![]()
Evet 31 tane toplanmıştı. Doktor ilk başta çok olması önemli değil kaliteli olması önemli demişti çok şükür o konuda sıkıntı yaşamadım.Sizde pko mu var acaba baya oluşmuş yumurta
Yaşınız kaçtı bu arada benimde korkum kalitesiz olmasıEvet 31 tane toplanmıştı. Doktor ilk başta çok olması önemli değil kaliteli olması önemli demişti çok şükür o konuda sıkıntı yaşamadım.
Yaşım 30 daha onun da etkisi büyük sanırım.Yaşınız kaçtı bu arada benimde korkum kalitesiz olması
Neyse bende 26Yaşım 30 daha onun da etkisi büyük sanırım.
Canım bu arada birşey soracağım transfer olacağın zaman doktor çatlatma ignesi verdi burada okduğum kadarıyla bazı doktorlar yumurtlama ilacı verıp çatlama iğneside yapıyorlarmış senin nasıl olduNeyse bende 26ama burada okduğum kadarıyla pco olanlarda baya embriyo oluyor
Canım bu arada birşey soracağım transfer olacağın zaman doktor çatlatma ignesi verdi burada okduğum kadarıyla bazı doktorlar yumurtlama ilacı verıp çatlama iğneside yapıyorlarmış senin nasıl olduYaşım 30 daha onun da etkisi büyük sanırım.