Pendik medical park hastanesinde tüp bebek deneyen hanımlar

Ayyyy nasl sevindm süpersiniz nolur bana da birazcık bilgi verin lütfen benim de sizn gibi insanlarla konuşup moral bulamayan ihtycm var ilk denemem çnkü haftam var dha adete
Stres sıkıntı yapcak hiçbişey yok zaten tedavi sizin durumunuza göre ilerlicek doktor ne derse onu yapıcaz ve bu süreçte olumlu düşünücez gerisi geliyo zaten bi şekilde😊

Stres sıkıntı yapcak hiçbişey yok zaten tedavi sizin durumunuza göre ilerlicek doktor ne derse onu yapıcaz ve bu süreçte olumlu düşünücez gerisi geliyo zaten bi şekilde😊
Peki doktor un eli hafif mi bari cok gidip geldinx mi hasta yer peki keşek sizinle özelden konuşablsem brn cok korkuyrm da

Peki doktor un eli hafif mi bari cok gidip geldinx mi hasta yer peki keşek sizinle özelden konuşablsem brn cok korkuyrm da
Valla o kadar çok gidip geldim ki hatta geçen 11 haftalıkken doktorum artık vedalaşabiliriz normal kadın doğuma geçiş yapabilirsin dedi ben kontrol süresini de kullanıp bi kez daha gelmek istiyorum dedim 🙈 Keşke 9 ayı beraber tamamlayabilsek o kadar güveniyorum yani

Valla o kadar çok gidip geldim ki hatta geçen 11 haftalıkken doktorum artık vedalaşabiliriz normal kadın doğuma geçiş yapabilirsin dedi ben kontrol süresini de kullanıp bi kez daha gelmek istiyorum dedim 🙈 Keşke 9 ayı beraber tamamlayabilsek o kadar güveniyorum yani
Ayyyy süpr yaaaa sıznle ınstegramdan görüseblr miyz

Birde ilk deneme mi sizn

Böyle durumlarda DNA hasar testi mi istiyorlar ?

Allah yardımcınız olsun
Biz öncesinde eşimle birlikte genetik test yaptırmıştık ve normal çıkmıştı. Bu defa bir tahlil yada test istemediler sadece denemeye devam edebiliriz dediler bizde devam etmek istemedik

Merhaba medcalparkta tüp bebek için ortalama ne kadar harcadınız
Merhaba hastanede fiyatlar her ay yenileniyor en son hastane ücreti 12 bin liraydı ilaçlara 6 bin lira vermiştim ama benim tedavim yarım kaldı transfer iptal olduğu için ilaçlara devam etmedim ilk üç ay sürekli ilaç kullanılıyormuş transfer sonrasında

fartug fartug bende tedaviye başladım. Sizi görüp etkilenmiştim. Semra hoca da şaşırmıştı. Genelde tanıdık tavsiyesi oluyormuş. KK gücü işte. Benimde çarşamba 2. kontrol günüm yumurta büyüklüğüne göre opu için gün verecek galiba...
Okuduğum kadarı ile hoca taze transferi seviyor. Ben dondurulmuş istedim. Sizin eşinizde sorun var mıydı? Bizde sorun o.. Acaba embryolog ekibi nasıldır? Ben ocakta transfer planladığımı söyledim. Bakalım iyi sonuç alacak mıyım?

fartug fartug bende tedaviye başladım. Sizi görüp etkilenmiştim. Semra hoca da şaşırmıştı. Genelde tanıdık tavsiyesi oluyormuş. KK gücü işte. Benimde çarşamba 2. kontrol günüm yumurta büyüklüğüne göre opu için gün verecek galiba...
Okuduğum kadarı ile hoca taze transferi seviyor. Ben dondurulmuş istedim. Sizin eşinizde sorun var mıydı? Bizde sorun o.. Acaba embryolog ekibi nasıldır? Ben ocakta transfer planladığımı söyledim. Bakalım iyi sonuç alacak mıyım?
Aralıkda bende bu hastanede baslayacağım işlemlere.

Size ne kadar dediler fiyat olarak. Benimde eş kaynaklı

Bu konuda ewet genelde tavsiye üzerine gidiliyor benim de sorun eşimde morfolojik bozukluğu yüzünden normal yolla olmuyor dediler. Ama iki farklı yerde 1 sene arayla bu tedaviyi yaptırdım sonuç aynı oldu. O yüzden artık denemeyi bıraktım zaten yaşım 40 artık tedaviyle bile zor yumurta az geliyor ve Embriyolarım da gelişim geriliği oluyor. Tüm ekibi bilmiyorum ama Semra hoca kendisi çok ilgili sanki anne gibi yaklaşıyor insana çok moral veriyor. Ben zaten Semra hoca için oraya gitmiştim sonuç geçen seneye aynı değilde farklı olsaydı belli bir kez daha deneyebilirdim.semra hocanın diğer doktorlardan farkı sizi dinliyor ve söylediklerinize önem veriyor sizi önemsiyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız 🥰🤗 Benim taze transfer yapma gibi bi şansım olmadı zaten ameliyat olmam gerekti o yüzden önce yumurta toplayıp sonra ameliyat olup daha sonrasında dondurulmuş transfer oldu. Bi de çok yumurta oluşursa zaten rahim dinlensin diye mecbur dondurup bir sonraki ay transfer oluyo o yüzden değişebilir durum. Eşimde sıkıntı yoktu benim tüplerde sorun varmış ameliyatla aldırdım. Ekip çok güzel bilgilendirmeleri falan ben herşeyiyle memnun kaldım. 12. Haftada ayırdık yollarımızı semra hocayla keşke devam edebilseydik 😊 Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız 🥰🤗 Benim taze transfer yapma gibi bi şansım olmadı zaten ameliyat olmam gerekti o yüzden önce yumurta toplayıp sonra ameliyat olup daha sonrasında dondurulmuş transfer oldu. Bi de çok yumurta oluşursa zaten rahim dinlensin diye mecbur dondurup bir sonraki ay transfer oluyo o yüzden değişebilir durum. Eşimde sıkıntı yoktu benim tüplerde sorun varmış ameliyatla aldırdım. Ekip çok güzel bilgilendirmeleri falan ben herşeyiyle memnun kaldım. 12. Haftada ayırdık yollarımızı semra hocayla keşke devam edebilseydik 😊 Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Çok teşekkür ederim. Semra hoca işini şansa bırakmayı sevmiyor. Bende çok memnunum kendisinden. Eşimi de çok güzel bilgilendirdi. Bi anne gibi yaklaştı bize. Eşim o yüzden çok istedi. Kromozom analizlerimizde temiz çıktı. Bizde baş anomalisi yüksekti. İnş bizde güzel bir sonuç alırız. Hoca tahlillerime bir daha bakmış. ek takviye verdi. Dönüp dosyama bir daha bakıp bana dönüş yapması çok mutlu etti. İnş sizde sağlıkla sıhhatle elinize alırsınız. Bizlerde inş güzel haberler alırız..
Bende pko yok. Ama amh iyi. O yüzdne fazla embyro oluşmayabilir inş kaliteli olurlar. Sayı önemli değil =)

MedicalPark Pendik 'te devam eden hanımlar son durumunuz nasıl :) Umarım pozitifleri görmüşsünüzdür.
MaviSasa234 MaviSasa234 trasnfer günü bekliyor bende OPU olacağım günü bekliyorum iğnelere devam .
Umarım güzel haberlerle geliriz... :KK200:

Back
X