Pendik-Tuzla Doktor tavsiyesi

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Merhaba kızlar. Ben hamile olduğumu yeni öğrendim. Pendik-Tuzla da önerdiğiniz bayan kadın doğum uzmanı var mı?

Canim kaynarcada yuzyil hastanesi var orda neslihan hanim varmis onu duydum sadece bayan olarak

Başka buralarda doğum yapmış arkadaşlar yok mu acaba

Kaynarca Özel Cihan Tıp Merkezinde Mehmet Cüneyt Uzun çok iyi bir doktor gerçekten herkes öneriyor cinsiyeti hemen biliyo her konuda iyi bende ona gideceğim bu ay

Kaynarca Özel Cihan Tıp Merkezinde Mehmet Cüneyt Uzun çok iyi bir doktor gerçekten herkes öneriyor cinsiyeti hemen biliyo her konuda iyi bende ona gideceğim bu ay
Ben bayan doktor istiyorum ya erkek doktorlarla iyi diyolog kuramıyorum sanki bayan beni daha iyi anlayacakmış gibi geliyor

Pendikte ozel bolge hastanesini cok övüyorlar

Ben bayan doktor istiyorum ya erkek doktorlarla iyi diyolog kuramıyorum sanki bayan beni daha iyi anlayacakmış gibi geliyor

Ay kusura bakma canım dikkat etmemişim bayan yazdığına yüzyıl hastanesinde neslihan hanım var oda çok iyi bi akrabam gidiyor memnun

Merhaba arkadaşlar bende Neslihan hnm. Birde pendik Remedy de Bahar hnm i duydum

Neslihan şekere randevu aldım dün 7 Kasım varmış en erken

Oo baya varmış gidince buraya yaz bakal memnun kalicakmisin

Teşekkürler canım sağol

Soyismini hatırlamıyorum ama bana aile hekimimiz tavsiye etti canım birde kurtköy de emsey hospital da pınar hnm i söyledi arkadaşım dr. Ve hastahane seçimi çok hassas konu gerçekten Rabbim en iyiye yonlendirsin inşaallah. .. hamilelik takvimi ekliyemiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…