Hmmm sağol canım. Canım ben profilimden yapmıştım galiba araya araya bulmuştum tam olarak nerden yaptığımı hatırlamıyorumSoyismini hatırlamıyorum ama bana aile hekimimiz tavsiye etti canım birde kurtköy de emsey hospital da pınar hnm i söyledi arkadaşım dr. Ve hastahane seçimi çok hassas konu gerçekten Rabbim en iyiye yonlendirsin inşaallah. .. hamilelik takvimi ekliyemiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?
Canım bende pendik yüzyıla gidiyorum bu ayın sonunda tüp bebek başlıcam hayırlı olsun bebişinMerhaba kızlar. Ben hamile olduğumu yeni öğrendim. Pendik-Tuzla da önerdiğiniz bayan kadın doğum uzmanı var mı?
Sağol canım hangi doktor?Canım bende pendik yüzyıla gidiyorum bu ayın sonunda tüp bebek başlıcam hayırlı olsun bebişin
Hale hanımı iyi dediler yüleryüzlü sempatik dene istersen. Muayene olcaktım sıra aldım doguma gitti bende çıktım işim vardı. Bikaç tane başka dr muayene oldum onlar hoşuma gitmedi zaten ugrasmıcam artık tüp bebek başlancak cnmSağol canım hangi doktor?
Dr Hale hanım birincilikle bitirmiş tutulan biri ayrıca dene cnmSağol canım hangi doktor?
Bende neslihan şekeri duydumda ordaDr Hale hanım birincilikle bitirmiş tutulan biri ayrıca dene cnm
Evet iyi araştır canım. Ersoyuda arastırBende neslihan şekeri duydumda orda
Tamam canım bakarım oraya. Hiç fiyat araştırmadım amaEvet iyi araştır canım. Ersoyuda arastır
Teşekkürederim canım buldumHmmm sağol canım. Canım ben profilimden yapmıştım galiba araya araya bulmuştum tam olarak nerden yaptığımı hatırlamıyorum
Çok sağol canım nasıl bir doktor normal doğum istiyorum ben destekler mi? Birde fiyatları nedir? :)Hic düsünmeden Özel Tuzla Gisbir Hastanesi Opr. Dr. Burçak Tok Güney diyebilirim.
Dr'uma cok güveniyorum!
Kendisi sahane bir insan öncelikle, güler yüzlü, hicbir soruyu acıkta bırakmayan, herseyi tamamen zamanı gelince yapan, gereksiz hicbirsey istemeyen, arkadas gibi bir doktor. Ben henüz 3 aylik hamileyim, dogum konusunu hic konusmadık ama normal dogum olabileceği sürece normal dogum yapılmalı diyen biri :) Dogum ücretlerini bilmiyorum henüz, cünkü hastane olarak baska bir yeri secebilirim, arastırmadım ama Dr.umdan vazgecmem. Gisbir Hastanesi sgk ile ödeme olarak 65 tl alıyor muayene icin. Ne mutlu yardımcı olabilirsem!Çok sağol canım nasıl bir doktor normal doğum istiyorum ben destekler mi? Birde fiyatları nedir? :)
Sağol canım teşekkür ederimmm :)Kendisi sahane bir insan öncelikle, güler yüzlü, hicbir soruyu acıkta bırakmayan, herseyi tamamen zamanı gelince yapan, gereksiz hicbirsey istemeyen, arkadas gibi bir doktor. Ben henüz 3 aylik hamileyim, dogum konusunu hic konusmadık ama normal dogum olabileceği sürece normal dogum yapılmalı diyen biri :) Dogum ücretlerini bilmiyorum henüz, cünkü hastane olarak baska bir yeri secebilirim, arastırmadım ama Dr.umdan vazgecmem. Gisbir Hastanesi sgk ile ödeme olarak 65 tl alıyor muayene icin. Ne mutlu yardımcı olabilirsem!
Orayı pahalı diye duymuştumEmsey hastanesi Gülcan hanım da oldukça iyi
sen gittinmi canım o doktora nasıl acaba merak ettimKaynarca Özel Cihan Tıp Merkezinde Mehmet Cüneyt Uzun çok iyi bir doktor gerçekten herkes öneriyor cinsiyeti hemen biliyo her konuda iyi bende ona gideceğim bu ay
Bu gün geldim yanından herkes ondan bahsediyo çok kibar çok prof birisi çok az baktı bakar bakmaz cinsiyetini söyledi 13+2 de çok işinin ehli tavsiye ederim canımsen gittinmi canım o doktora nasıl acaba merak ettim
Memnun kalmana sevindim iyi ilgileniyormu bende kendime doktor ariyorumBugun Neslihan Sekere gittim gercekten ilgili bi doktormus arkadaslar icim isindi. Ama randevu almak cok zor baya dolu
Evet baya ilgilendiMemnun kalmana sevindim iyi ilgileniyormu bende kendime doktor ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?