- 29 Kasım 2024
- 5
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi defne ozlem
1 yıl önce Pendik yüzyıl hastanesinde anlaştığım karın germe 360 liposuction ve meme küçülme diklestirmeydi ama yapılan işlem karın germe ve meme küçültme dikleştirme 360 lipo kesinlikle olmadı cunku seda adındaki anlaştığımız kişi eksik yazdıgı için parasını aldılar işlemi yapmadılar amalıyatındanda memnun degilim kesinlikle dikleştirme ile alakası yok karnıma yakın bir şekilde ve hala sarkık duruyor doktora sordugumdada cok güzel olmuş cevabını veriyor sadece cunku kendi yaptığı işlem hastanede aynı operasyonu oldugum arkadasımla aramızda 10 gün var ve aynı sorunları yasıyorum bu kadarı tesadüf olmaz bilgisizlik olur karın germe 360 liposuction ve mem küçültme dikleştirme diye anlaştığım hastanede eksik girilen bilgi yüzünden 360 liposuction olmadı ve sırtım olmadığı için iğrenç bir vaziyet aldı meme dikleştirme değil sadece küçültme resmen üst kısımlar boş ve karın kısmında yumusaklıklar çok fazla ve hemen meme altında oluşan bir şişlik var ödem geçer dediler 1 yılım doldu ama asla geçmedi doktor Asya deniz öner 6 ay kontrolu dolmadan hastaneden ayrıldı doktor elif hanıma gectigimde gögüs arası dikişlerini acıldıgı geniş tuttugu anlaşıldı sürekli
kanama yapıyor onu gectim olsun sırt liposuction yapılmadıgı için igrenc bir görüntüm var ve psikolojimi gerekten yıprattı parasını verdiğim işlemi yapmadılar seda hanım diye bir Calısan işlemi eksik girdigi için ve oda ayrıldı hastaneden birşey yapamayız diyorlar kısaca neresinden tutarsanız elde kalıyor bu konuda yardımcı olmalarını bekliyorum hastanenin ne arayan var ne dönüş yapan bashekime kdr cıktık ama kayıtlar böyle tutulmuş diyorlar e parasını neden aldınız diyorum cevap yok ya fazla paramın iade olmasını istiyorum yada sırt lıpo işlemimi yapılmasını yardımcı olun aldıgı taktirde cimere ve adli yollara basvuracagım bosuna gidip paranızla rezil olmayın suanlık ekliye bildirim resim bu yapılan karın germe sözde...
kanama yapıyor onu gectim olsun sırt liposuction yapılmadıgı için igrenc bir görüntüm var ve psikolojimi gerekten yıprattı parasını verdiğim işlemi yapmadılar seda hanım diye bir Calısan işlemi eksik girdigi için ve oda ayrıldı hastaneden birşey yapamayız diyorlar kısaca neresinden tutarsanız elde kalıyor bu konuda yardımcı olmalarını bekliyorum hastanenin ne arayan var ne dönüş yapan bashekime kdr cıktık ama kayıtlar böyle tutulmuş diyorlar e parasını neden aldınız diyorum cevap yok ya fazla paramın iade olmasını istiyorum yada sırt lıpo işlemimi yapılmasını yardımcı olun aldıgı taktirde cimere ve adli yollara basvuracagım bosuna gidip paranızla rezil olmayın suanlık ekliye bildirim resim bu yapılan karın germe sözde...