pendikte önerebileceğiniz kadın doğumcu arıyorummm

nilaybekmezci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
3
0
86
İstanbul
merhabalar ben aranıza yeni katıldım ilk gebeliğimde 40 haftalık bebeğim karnımda öldü. çokk zor günlerdi hatırlamak istemiyorum. şimdi 2. gebeliğim ve erken doğum tehlikesi geçirdim 30 haftalığım şu anda pendikte ve ya civar ilçelerde gidebileceğim dr arıyorum lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız??

bende pendikte oturuyorum kartalda umut hast.de dr şeyma hanım var benim ilk hamileliğimdi tavsiye üzerine gitmiştim bende çok memnun kaldım tavsiye ederim

canım bende daha önce küçükyalı deltaya gidiyordum ama sonra değiştirdim pendik bölge hastane banu ergül e gidiyorum şimdi.gayet tecrübeli bir doktor bende çok araştırdım ve sonunda banu hanıma gitmeye karar verdim.şimdilik memnunum daha 1 kere gittim.çok güleryüzlü değil ama doktorun işini biliyor olması daha önemli bence.

.. Prof. Dr. Sermet SAĞOL'u kesinlikle tavsiye ederim. Ben amniyosentezimi O'na yaptırdım ve çokta memnun kaldım. Amniyosentezden önce uzun bir muayene yaptı. Yani diğer doktorlar amniyosentez yapılacak dediler diye hemen yapmıyor. Kendi geniş kapsamlı muayene ediyo ondan sonra yapıyo. Ayrıca o kadar iyi bir doktor ki konuşmalarıyla insanı çok rahatlatıyor. Benim sonucum da Trizomi 18 çıktı. Gebelik sonlandırma işlemi yapıldı. Benim doktorum Aydın'da Uzm. Dr. Cenk TAN'dı. Sermet Bey, Cenk Bey ile konuşup bilgiler verdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…