Penis boyutu?

BDSM diye başlı başına kısıtlanma, bağlanma, acı, işkence, itaat gibi konular içeren bir tür/yaşam/seks biçimi var. İnsanların neyden zevk aldığı çok değişiyor.

BDSM diye başlı başına kısıtlanma, bağlanma, acı, işkence, itaat gibi konular içeren bir tür/yaşam/seks biçimi var. İnsanların neyden zevk aldığı çok değişiyor.
Ben yargılamıyorum. Kimin neyi sevip neyi izleyeceğine de karışmak ne benim ne de bir başkasının haddi değil.

Ben yargılamıyorum. Kimin neyi sevip neyi izleyeceğine de karışmak ne benim ne de bir başkasının haddi değil.
Yargılıyorsunuz demedim ki?
"İşkence diye bahsettiği bir şeyi neden izler ki" demişsiniz, ben de koskocaman bir bdsm gerçeği var diye bilgi verdim sadece?

Off buna cevap yazacaktım da şu an buna yanıt yazarsam içim bir hoş olur, yazamıyciim. Sevişip gelince yazarım ahahfah

Bu merak hastaligina bi care var mi ki bak nasil merak ettim ne yazacağını

Ya şimdi başıma bir iş gelmeyecekse mesela ben sert severim. Hani öyle ponçik şaplaklar falan değil, baya laaps diye izi çıkacak şekilde ahhsf böyle aralarda şak diye tokat olur, efendim boğaz sıkma olur, saç çekme klasik zaten onu yazmıyorum

Yargılanacak bişey yok ki zaten. Cinsellik ucu bucağı olmayan bir deniz. Herkesin zevk aldığı, etkilendiği, istediği şeyler farklı farklı. Önemli olan partnerle uyumlu olması bu tip şeylerin.

Valla bende bunlari sevmeyen kadınların ne sevdigini merak ediyorum

Olm tamam lan serdiniz bütün fantezilerinizi ortaya

ben sevmem mesela sert. Maksimum saç çekmeye falan iznim var. Aksi halde tekme tokat girişebilirim ne vuruyon diye

Canini fazla yakmayacak sekilde partnerinden biraz sertlik isteyebilirsin sac cekmedeki aci kadarcik olsun sac cekmeye karsi degilsen inan digerleride hosuna gidecektir

Canini fazla yakmayacak sekilde partnerinden biraz sertlik isteyebilirsin sac cekmedeki aci kadarcik olsun sac cekmeye karsi degilsen inan digerleride hosuna gidecektir
Ablacım 20 senedir sevişiyorum ben neyi sevip neyi sevmediğimi bilmiyor olabilir miyim sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…