😔

Beernaa1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
79
44
18
32
11 temmuzda çatlatma oldum 24saat geçsin ilişki dedi doktor 12temmuzda ilişki oldu iki kere ve sonra artık eşimle sorun yaşadık biraz haliyle çok yorucu bi dönem beklemek 11temmuzdan bu yana sadece iki kere ilişki oldu bir kaç gün çok şiddetli ağrı yaşadım bu benim 3. Çatlatmam 3ayda ilk defa bu kadar ağrı yasadim az ilişkide tutma ihtimali varmı sizce o kadar kırıldım ki birşeyler yaşamak gelmiyor içimden yanlış anlaşılma olmasın 4senedir uğraşıyorum oda yıprandı çocuk olmasa ne olur diye laf söyleyince kırıldım bu ayda tutmazsa artık ugrasmiycam aşılamaya gidicektim önümüzdeki ay sonra tüp bebek dusunuyordum ama kalbim çok kirildi paylaşmak istedim.

11 temmuzda çatlatma oldum 24saat geçsin ilişki dedi doktor 12temmuzda ilişki oldu iki kere ve sonra artık eşimle sorun yaşadık biraz haliyle çok yorucu bi dönem beklemek 11temmuzdan bu yana sadece iki kere ilişki oldu bir kaç gün çok şiddetli ağrı yaşadım bu benim 3. Çatlatmam 3ayda ilk defa bu kadar ağrı yasadim az ilişkide tutma ihtimali varmı sizce o kadar kırıldım ki birşeyler yaşamak gelmiyor içimden yanlış anlaşılma olmasın 4senedir uğraşıyorum oda yıprandı çocuk olmasa ne olur diye laf söyleyince kırıldım bu ayda tutmazsa artık ugrasmiycam aşılamaya gidicektim önümüzdeki ay sonra tüp bebek dusunuyordum ama kalbim çok kirildi paylaşmak istedim.

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, umarım en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız.
Olacağı varsa 2 kere ilişki yaşamanız ya da 10 kere yaşamanız bir şey değiştirmez. Elbette düzenli ve fazla ilişkide ihtimal artıyor ancak 2 kerede olmayacak diye bir şey yok..
Dediğiniz gibi eğer olmazsa bir süre akışına bırakın, gerçekten psikoloji çok etkiliyor. Üstelik tedaviyi bırakıp stres azalınca kendiliğinden hamile kalan tanıdıklarım var 🥰

Merhaba öncelikle bir iki farketmez bende yeni hamileyim geçtiğimiz ay eşimle iliskimiz bozulmaya başladığı için karar almıştık çocuğumuz olmuyorsa olmuyordu biz birbirimiz icin evlendik çocuk icin değil bu yuzden de bu ay birbirimizi cok ozleyince birlikte olalim dedik ve tarihlere bakmadan sadece iki kere birlikte olduk ve ben hamileyim bunun biri ikisi yok yani kafadan atmakla alakali ve bence eşinizi de anlayın kirilmayin hiç bu sekilde iliskiniz bozulacak insallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza

Back
X