Perde ameliyatından sonra adet olamama

Sanlikbr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
256
59
18
26
Herkese merhaba uzun uzun anlatıp sizi yormak istemiyorum o yüzden direk konuya geceyim.
10 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim ve perdeden dolayı oldugunu öğrendim aralık ayında histereskopi oldum ameliyattan önce ki ay da adet olamamıştım ilaçla söktürdüm. Ameliyattan sonra da asla düzenli afet olamıyorum hep ilaçla söktürüyorum hormon testlerim de bir sorun çıkmadı hatta geçen ay doktora gittiğimde adet olamama ragmen gelişmiş yumurtan var dedi yine ilaç verdi sökülünce gel hormonlara detaylı bakalım dedi işten dolayı gidemedim bu ay yeniden 2 gün geciktim şuan sol kasık batması yaşıyorum benim gibi yaşayan var mı acaba

Bu konuda bilgim yok umarım gören arkadaşlar yardımcı olur. Başınız sağolsun, inşallah en kısa zamanda yeniden anne olursunuz ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bu konuda bilgim yok umarım gören arkadaşlar yardımcı olur. Başınız sağolsun, inşallah en kısa zamanda yeniden anne olursunuz ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Allah razı olsun zor günlerdi belki de sadece stresten üzüntüden olamıyorum ama korkuyorum başka sorunlar çıkacak diye ve her ay ümitlenip sonrasında yere cakılmak çok yoruyor

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de mart ayında histeroskopi oldum 8mm büyüklüğünde bir polibim vardı. Onu aldılar yaklaşık 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Histeroskopi sonrası ilk adetim 28. Gunde geldi 2. Adet 18. Günde 3. Adet ise 34. Günde geldi. Adetin 48. Saatinde hormon testi de verdim. Her şey normal çıktı. Perşembe günü randevum var doktora. Bakalım ne diyecek. Ayrıca bu 34 Günde olan adetimten önce kasık ağrısı epey yaşadım. Bazen artık psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bu son adetim cok sancılı geçti epey etkiledi beni acile gidecek kadar agri yaşadım. Kusma da ayni şekilde. Perşembe günü hepsini soracağım doktora bakalım ne diyecek

Ayrıca bu son adetim cok sancılı geçti epey etkiledi beni acile gidecek kadar agri yaşadım. Kusma da ayni şekilde. Perşembe günü hepsini soracağım doktora bakalım ne diyecek
Çok çok geçmiş olsun benim Histereskopiden önce bu şekilde olurdu döngüm fakat doktorundan söyledi operasyon sonrası rahatça olacaksın diye ve gerçektende de hiç sancı cekmedim umarım kötü birşey çıkmaz bende salı günü doktora gideceğim inşallah

Size de geçmiş olsun işlem sonrası gördüğüm 3. Adet cok sancıliydi ilk ikisini hissetmedim bile. Önceden de ağrılarım çok olurdu histeroskopi sonrası rahatladım sandım da son adet maalesef kötüydü.. yarin gideceğim bakalım neler diyecek

Beni de haberdar edin bende tüm gün sancı cektim adet olacakmış gibii ama olamadım salı günü gideceğim o güne kadar gebelik varsa zaten belli eder kendini diye düşünüyorum

24 nisan bakalım nasip kısmet
Test yaptınız mı belki gebelik vardır. Bende bugün gittim doktora hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi ultrasondan da bakti. Hormonlar vs sıkıntı yok dedi. Simdi bir süre gitmeyeecm doktora 3 ay en az. Bu sırada gebelik olusmazsa başka çare ararim artık.

Oh şükür sıkıntı olmasında siz kendinizi oyalayın inşallah kısa sürede dolar kucagınız evde normal kaset test vardı 2 gün önce yaptım negatifti sonra da yapmadım kanda vermedim

Oh şükür sıkıntı olmasında siz kendinizi oyalayın inşallah kısa sürede dolar kucagınız evde normal kaset test vardı 2 gün önce yaptım negatifti sonra da yapmadım kanda vermedim
Cok teşekkür ediyorum inşallah sizin de aynı şekilde döngunuz benim gibi düzensiz miydi peki? Eğer gününüz geçtiyse kan verin bence. İnşallah gebesinizdir

Cok teşekkür ediyorum inşallah sizin de aynı şekilde döngunuz benim gibi düzensiz miydi peki? Eğer gününüz geçtiyse kan verin bence. İnşallah gebesinizdir
Operasyondan sonra hiç düzene girmedi ki bakalım inşallah nasip kısmet ikimize de kolaylıkla gelsin

Merhaba naptiniz adetiniz duzene girdimi acaba

Merhabalar maalesef pkos çıktı ileri derece değil ama var yani
Bende kurtajdan sonra tek damla geliyordu hangi doktora gitiysem normal dedi bana sonra doktorlari arastrdim volkan emirdar i buldum ona gitim anlatim daha bakmadan yapisiklik war dedi bana histereskopi yapti tekrar yapisti bu ay yine histereskopi oldum bidaha yapismasin diye balon stent takti sizde baska doktora bakin bnce muanede yapisiklik belli olmuyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…