• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perde Rahim, ameliyat öncesi beklenmeyen gebelik, perdesi olup doğuran var mı

bsbs26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kızlar. Yıllardır problemimi arıyordum. Sonunda rahmimde perde olduğu önceki gebelikten kalma parça tüpü tıkadığı için gebe kalamadığımı öğrendim. Rahim filminde tüpüm açıldı. Filme göre tek boynuzlu rahim varmış gibiydi ama doktor yapışıklık olduğunu perde olduğunu rahmin diğer tarafının izlenemediğini söyledi. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat günümü aldım. Muhteşem bir doktor buldum. Veee ameliyat için regl beklerken hamile olduğumu öğrendim. Şu an gebeyim. 2 Şubat son tarifim dün 28 şubatta öğrendim. Beta sonucu 297. Şimdi ne olacak benim gibi olup doğuran var mı düşük riski çok yüksek biliyorum. Korkuyorum.

hiç mi kimse doğuramadı ya 🤦🏼‍♀️

Ben dogurdum saglıklı bir kızım var ben de rahimde perde var hamile kaldım progestan kullandım kanamalarım oldu en ufak bir kanamada hemen doktora git hiç aksatma benim de kanamam oldu hep doktora gittim kızım 2500 kg dogdu 8 aylık sezeryanla aldılar seninki de sağlıklı doğar kendine dikkat et dinlen bol bol agır iş yapma kanaman olursa hemen doktora git

Bende rahim perdesi çıktı ağrılarım vardı ve kimse bulamadı rahim filmi çekip açacak dediler kötü bişey mi

Merhaba bir tane normal doğum bir tane Sezeryan doğumum var rahimde perde olup doğuran çok fazla kişi var perdenin uzunluğu çocuğun plesantayı nereye attığı çok çok önemli

Merhaba kızlar. Yıllardır problemimi arıyordum. Sonunda rahmimde perde olduğu önceki gebelikten kalma parça tüpü tıkadığı için gebe kalamadığımı öğrendim. Rahim filminde tüpüm açıldı. Filme göre tek boynuzlu rahim varmış gibiydi ama doktor yapışıklık olduğunu perde olduğunu rahmin diğer tarafının izlenemediğini söyledi. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat günümü aldım. Muhteşem bir doktor buldum. Veee ameliyat için regl beklerken hamile olduğumu öğrendim. Şu an gebeyim. 2 Şubat son tarifim dün 28 şubatta öğrendim. Beta sonucu 297. Şimdi ne olacak benim gibi olup doğuran var mı düşük riski çok yüksek biliyorum. Korkuyorum.
Resmen benimle aynı şeyi yaşamışsın çok şaşırdım. Bende hamile kalmaya çalışıyordum olmayınca rahim filmi çekelim dediler ve perde çıktı. Tamam dedim ameliyatını oluyım bu sırada hamile olduğumu öğrendim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim günlerce ağladım. Sonucunda 4 aya kadar geldim bir sabah su kesesi patladı enfeksiyon dan dolayı. Yani demek istediğim içini ferah tut ben aylarca bu perdeyle nasıl doğuracam diye düşündüm durdum ama bambaşka bir sebepten enfeksiyon dan su kesesi patladı. Boşuna günlerce perdeden korkup durdum hiç ummadığım başka bir sebepten düşük yaşadım.içini ferah tut. Perdeyle doğuran çok insan var.

Back
X