- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
Ne alaka ya bi perdeden cikan konuyu kapatip adim atarsa yok onu birakmasindan korkmak fln neymis.Şimdi ararsanız sanki sizi bırakmasından korkmuşsunuz gibi olur bence...
Sana su kadar soyliyim % 100 hatalisin.
Disaridan verdigin örneklere bakicak olursam sürekli mutsuz miz mız en ufak seyden nem kapan hep laf sokusturmaya ve daha nicelerini yapiyorsun.
Ben boyle cok orneklerini gördüm.
Anca karsindakini kendinden sogutursun ve elinden gider. Boyle devam ederse boşanan esin olur zaten.
Tas olsa çatlar.
Haklisin doğru soz e lafım yok.
Bu huy larimi nasıl degistircem huy maalesef bende memnun değilim kendimden
Neden illa ondan bekliyorsun ki,ustelik hatalı olan sensin ,bu durumda senin yaklasman,senin muhabbeti baslatman gerekir.
Dost acı söyler ama gercegi söyler.
Degistirmr konusu senin elindd baskasi bir sey yapamaz.
Belki profesyonel doktor destegi alabilirsin.
Telefonun evde kalmis madem annenden ara konus guzelce gel beni al kociskom de.
Ozledim seni de şoka girsin. Sonra evinize gidip ozur dile ve gonlunu al isteee daha acikca nasil anlatayim. Uzatma bekleme daha fazla bugun bu is bitsin hadii.
İlk defa bi konuya yapıyorum bu yorumu.. siz baştan sona hatalısınız. Her zaman böyle yapıyorsanız eşiniz bıkmış, sizin gönlünüzü almak istemiyor olabilir..
Eşim çok konuşmaz benimle yani içine kapanık tir .istiyorum ki anlatsın benimle konussun.ama sevgisini ifade etmez.ev işime yardım eder akşam çayımız i yapar anlayışlıdır ama ilgi konusunda malesef eksik
Böyle bir kocisko nasıl bitane oluyor
Cnm iste firsati bul barisin. sonrada guzeeeelce anlatin ben sevdigim adamdan ilgi istiyorum bazen alamayinca negatif oluyorum fln de anlat. Iletisim guzel biseydir yani. Anlasirsiniz konusarak.
Valla bugun duzeltmessen gun gectikce sogur senden, sende ondan. Durduk yere.
Inadi birak.
Kendinizin farkında olun ama cok yuklenmeyin bence. Beklentiler uyusmuyor gibi görünüyor.Seviyorum benim için bitane huyu suyu güzel sanırım ben mi yanlis ım ne
Kendinizin farkında olun ama cok yuklenmeyin bence. Beklentiler uyusmuyor gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?