- Konu Sahibi ChocolateChips
-
evlenmeye yaşına gelmişsiniz hatta belkide 30lu yaşlardasınızdır ama erkeklerin asla alttan almayacağını hala bu yaşınıza kadar öğrenemediniz mi? babanız ve annenizin ilişkisini örnek alın erkek alttan almaz üzülen siz olursunuz. Kadınlar her zaman alttan almalı.
Merhaba arkadaşlar iç dökme ve fikir istiyorum sizden
Eşim perde takarken ona kolay olsun diye sağdan sola alarak tak dedim o da ben böyle takarken rahatim karışma dedi.ben seni dusunuyorum dedim ve morelim bozuldu.hic nizam bilmiyorsun dedim oda bisey demeden çekti gitti.sinirlendim bende .eve geldi ben suratsız o konuşmuyor tv izlemeye koyuldu bende benim morelim bozukken nasıl tv izliyosun rahatsin dedim.b en rahat olamazdım çünkü mutfak a gelip yanıma gelsin istedim.cunku hep böyle yapar yanıma gelmez...
Ertesi gün anneme gidicem dedim tamam dedi yolda gelirken iyice sinirlendim. ne meraklisin bensiz kalmaya dedim ve bağırmaya başladı yeter artık hep beni sucluyosun dedi.yilda bir kere annem geliceksin dırdır ettin dedi(gelmediler demedim ama onlar gelmeden stres başlıyor bende) umursamaz oluşuna kızıyorum dedim ve iş buyudu bosanicam dedim git sen ver dilekçeyi dedi ağladı ben ağladım bunlar yolda araba da oluyor tabi.sonra konuşmadık geldi bıraktı beni ve gitti.sonra da gelir haftasonu yanıma diye dusunuyodum ama gelmedi.
Tamam ben hataliyim herşey e sinirleniyorum ama ondan Şevkat bekliyorum ilgi bekliyorum
Aramalı mıyım yoksa beklemeli miyim
sürekli eleştiren, trip atan ve düzgün konuşmak yerine laf sokan kişiyle arkadaş bile olmam. ama adam sana katlanıyor çünkü eşisin.Özel gün zamanı malum ama normalde de sınırlı insanım .istiyorum ki aradan saatler geçsin yanıma gelsin laf acsin.yok saatler geçer ben laf atarım tamam hatalı ben olurum hep ama hiç mi benimle iletişime geçmek istemez insan.
Sorun bende herşey de bi arıza çıkarıyorum sanırım destek almam lazım
Özel gün nedir gebelik nedir bunları bir evlilikte yarattığı huzursuzluğa kılıf bulanlara ayrıca şaşırıyorumÖzel gün zamanı malum ama normalde de sınırlı insanım .istiyorum ki aradan saatler geçsin yanıma gelsin laf acsin.yok saatler geçer ben laf atarım tamam hatalı ben olurum hep ama hiç mi benimle iletişime geçmek istemez insan.
Sorun bende herşey de bi arıza çıkarıyorum sanırım destek almam lazım
Ben sizin ne demek istediginizi anliyorum.. aslinda su anlattiginiz konuda hatali olabilirsiniz. Ama karsinizda sorumluluk sahibi iyi aile babasi fakat duygusal konularda gonlunu almak icin caba sarfetmeyen, pesinden gelip mutfakta beline sarilip asma suratini demeyen bi insan oldugu icin belli bi zaman sonra insan farkinda olmadan ufak seylere takiliyor. Bunlar birikincede disadonuk taraf herseye sinirlenen memnuniyetsiz taraf olarak kaliyor. Karsi tarafin mizaci bu net ve duz adamlar anneme gotur dediginde amma uzattin askim nereye gidiyorsun dese yetecek ama o direk faaliyete geciyor. Cunku icine kapanik insanlar duygu olarak degil sorumluluk alarak yada baska sekilde sevgilerini gosterme sekilleri farkli oldugu icin bizler tatminsiz gozukuyoruz. Kendinizi torpulemezseniz karsi tarafin huyu bu oldugu icin hep bu ikilemde kalirsinjz. Biraz dusunun ve ona gore hareket edin bence.
abartmışsınız.
nitekim biz kadınlar daima erkeklerden harikalar yaratmayı bekleriz.
lakin beklentileri küçük tutmakta fayda var.
eğer çok önemliyse sizin için o zaman ona size nasıl davranması gerektiğini siz öğretin.
suyuna gidildiğinde her erkek eğitilmeyi benimser.
ben söylersem ne esprisi var klişesini de aklınızdan geçirmeyin.
kocanız da olsa ona beklentilerinizi açmadığınız sürece müneccim değilse bunu bilemeyecektir.
iletişim kurun.
Ben sizin ne demek istediginizi anliyorum.. aslinda su anlattiginiz konuda hatali olabilirsiniz. Ama karsinizda sorumluluk sahibi iyi aile babasi fakat duygusal konularda gonlunu almak icin caba sarfetmeyen, pesinden gelip mutfakta beline sarilip asma suratini demeyen bi insan oldugu icin belli bi zaman sonra insan farkinda olmadan ufak seylere takiliyor. Bunlar birikincede disadonuk taraf herseye sinirlenen memnuniyetsiz taraf olarak kaliyor. Karsi tarafin mizaci bu net ve duz adamlar anneme gotur dediginde amma uzattin askim nereye gidiyorsun dese yetecek ama o direk faaliyete geciyor. Cunku icine kapanik insanlar duygu olarak degil sorumluluk alarak yada baska sekilde sevgilerini gosterme sekilleri farkli oldugu icin bizler tatminsiz gozukuyoruz. Kendinizi torpulemezseniz karsi tarafin huyu bu oldugu icin hep bu ikilemde kalirsinjz. Biraz dusunun ve ona gore hareket edin bence.
1 kisi anlamis seni geri kalan yazanlar hep anlamayan oylemi.Söyleyince bi önemi kalmıyor sanki bazı şeylerin ama iletişim en iyi çare
1 kisi anlamis seni geri kalan yazanlar hep anlamayan oylemi.
Ozaman cozun bakalim bu dugumu o arkadasla madem. Biz geri kalan olarak yorulmayalim surda yorum yapmaktan size.
Söyleyince bi önemi kalmıyor sanki bazı şeylerin ama iletişim en iyi çare
Eşinizin yerinde bende olsam zivanadan çıkardım. Çok kaprisli gizukuyorsunuz. Ben bu kadar lafa gelemem muhtemelen esinizde benim kafadan.
sana kendi eşimden örnek vereyim ben dur.
eşimin ailesi aile bağları çok kuvvetli bir aile değil.
aynı evin içinde ama ortak kaliteli vakit geçirdikleri pek olmamış ömürlerince.
anne ev hanımı baba esnaf..
birkaç erkek çocuklar..
eşimle ilk tanıştığımda hiç konuşmuyordu, tutuktu, çekingendi.
bir kadına nasıl davranılır bilmiyordu.
çünkü bunlar ona öğretilmemiş.
nereden bilebilirdi ki?
onu sürekli ben bilinçlendirmeye, eğitmeye çalıştım ama asla bir öğretmen edasında değil.
ben onun nasıl biri olmasını istiyorsam onun gibi yaklaştım ona.
en önce ne istediğimi, ne isteyeceğimi, nelerden kırıldığımı, nelerden hoşlanacağımı öğrettim.
çünkü geçinmeye, onu kazanmaya gönlüm vardı.
düşünmedim ben söylersem o yaparsa ne önemi var diye.
sonuç mutlu olmaktı.
sende karşına al ve 'kırıldığımı önemse, haksız da olsan bir kere benim için ilk adımı atmayı dene' de.
belki herşey düzelir ne dersin?
sana kendi eşimden örnek vereyim ben dur.
eşimin ailesi aile bağları çok kuvvetli bir aile değil.
aynı evin içinde ama ortak kaliteli vakit geçirdikleri pek olmamış ömürlerince.
anne ev hanımı baba esnaf..
birkaç erkek çocuklar..
eşimle ilk tanıştığımda hiç konuşmuyordu, tutuktu, çekingendi.
bir kadına nasıl davranılır bilmiyordu.
çünkü bunlar ona öğretilmemiş.
nereden bilebilirdi ki?
onu sürekli ben bilinçlendirmeye, eğitmeye çalıştım ama asla bir öğretmen edasında değil.
ben onun nasıl biri olmasını istiyorsam onun gibi yaklaştım ona.
en önce ne istediğimi, ne isteyeceğimi, nelerden kırıldığımı, nelerden hoşlanacağımı öğrettim.
çünkü geçinmeye, onu kazanmaya gönlüm vardı.
düşünmedim ben söylersem o yaparsa ne önemi var diye.
sonuç mutlu olmaktı.
sende karşına al ve 'kırıldığımı önemse, haksız da olsan bir kere benim için ilk adımı atmayı dene' de.
belki herşey düzelir ne dersin?
Demek istediğim şu
Yani esimden beklentim i anlamış arkadaş.yani minik bir hareketini bekliyorum.ama yapılan yorumlar kaprisli olduğum perdeyi taktirip eşime laf ettiğim üzerine odaklandığı için ince detay i kaçıran çok kişi oldu alınmayın lütfen yorumunuz için tsk ederim
Ben sizin yazdığınız olaya yorum yaptım. Kaprislere aka gelemem. İletişim tabii kurulur ama Cok içiçe ilişkileri sevmem. Tabiatın böyle sikilirim ben.Yani elinizden yanınıza gelip sarılmasını yada aynı ev içinde iletişim e gitsin yüzünüze gülsün istemez misiniz
Bende tam nasıl yapılır nasıl yönlendiririz arıyorum.tsk ederim.siz çok akıllı davranmissiniz.
Şimdi eşim in babası gibi olmasını istemiyorum.ornek kayinvaldem kayınpeder e sinirlenir kayıp ederim de hiç UMURSAMAZ ve gider uyur.esimde aynısını bana yapıyor ve ben sinirleniyorum.kac kere yapma üzülüyorum dedim ama bir türlü güzelce yonlendi remedim.fikirlerine açığım nasıl yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?