Perde takmadan nereye geldi mevzu

Bunu bir kadın diyor ya pes

Konu sahibi bencillik etme sen ara, suçlusun suçunu bil

peaceful16 nın kankası galiba :)

adam haklı. özür dile.

sürekli eleştiren, trip atan ve düzgün konuşmak yerine laf sokan kişiyle arkadaş bile olmam. ama adam sana katlanıyor çünkü eşisin.
adamı kendinden soğutma. bu huylarını acilen terket

Ay hala duzeltmedimi arayi konu sahibi yoksa?
Burda 99% sana ozur dile duzelt diyor sen hak veriyosun ama Sanirimda sanirim diyip duruyon chocolate. Şakamisin sen yoksa bizlemi dalga geciyon.

Bizde de perde takmak kavgayla bitiyo eşime işkence gibi geliyo ama burda sen hatalı gibi geldin bana bırak adam nasıl takıyorsa taksin bide kavga da ben bosanacam dersen erkek milleti git boşan der arkandan gelmesini bekleme Özür dileme ama güler yüzle karsila sanki hiç kavga etmemiş gibi sevdiği yemeği yap şakalas

Özel gün nedir gebelik nedir bunları bir evlilikte yarattığı huzursuzluğa kılıf bulanlara ayrıca şaşırıyorum
Bekarken özel günde ne yapıyordunuz babanıza mı sarıyordunuz
Gebelik keza öyle sizin için demiyorum ama gebe kaldığı anda yeryüzünde doğurabilen tek canlı gibi davranan mı ararsınız ölümcül hasta gibi sızlanan mı?
Uzun lafın kısası bu adamların sabrını en son noktaya getirip Adam patlayınca da patladı diyorsunuz
Nasıl takarsa taksın perdeyi neden karışıyorsunuz ki?
Sonra annesi gelecek diye gerilmek ne demek?
Bu Ada'm ağaç kovuğundan çıkmadı E bölünerek de çoğalmadığımıza göre bu Ada'mın bir ailesi var ( ama eminim onun yedi sülalesi çok kötü insanlardan sizin yedi sülaleniz ise harika insanlardan oluşuyordur...)
Yani kardeşim yapmayın etmeyin tatlı tatlı geçinip gitmek varken şu adamları şu hale getirmeyin günah valla ya!

Varya o kadar iyi anlamissin ki beni seni TeBRİK EDiYORum.tam olarak düşüncelerim bu .ama huyu bu biraz olsun duzelsin istiyorum.esi üzgün ken hayatına devam etmeyi deik gelip yanıma iletişim e geçsin istiyorum.
Ayyyy bir kişinin bile beni anlaması çok güzel çok sevindim

abartmışsınız.
nitekim biz kadınlar daima erkeklerden harikalar yaratmayı bekleriz.
lakin beklentileri küçük tutmakta fayda var.
eğer çok önemliyse sizin için o zaman ona size nasıl davranması gerektiğini siz öğretin.
suyuna gidildiğinde her erkek eğitilmeyi benimser.
ben söylersem ne esprisi var klişesini de aklınızdan geçirmeyin.
kocanız da olsa ona beklentilerinizi açmadığınız sürece müneccim değilse bunu bilemeyecektir.
iletişim kurun.

Söyleyince bi önemi kalmıyor sanki bazı şeylerin ama iletişim en iyi çare

Dediğin gibi geliverse yanıma hemen yumusayacagim.bugun evde bakalım dese tamam dicem ama malesef dediğin gibi düz mantık.istedigim bu kadar aslinda

1 kisi anlamis seni geri kalan yazanlar hep anlamayan oylemi.
Ozaman cozun bakalim bu dugumu o arkadasla madem. Biz geri kalan olarak yorulmayalim surda yorum yapmaktan size.

Eşinizin yerinde bende olsam zivanadan çıkardım. Çok kaprisli gizukuyorsunuz. Ben bu kadar lafa gelemem muhtemelen esinizde benim kafadan.

1 kisi anlamis seni geri kalan yazanlar hep anlamayan oylemi.
Ozaman cozun bakalim bu dugumu o arkadasla madem. Biz geri kalan olarak yorulmayalim surda yorum yapmaktan size.

Demek istediğim şu
Yani esimden beklentim i anlamış arkadaş.yani minik bir hareketini bekliyorum.ama yapılan yorumlar kaprisli olduğum perdeyi taktirip eşime laf ettiğim üzerine odaklandığı için ince detay i kaçıran çok kişi oldu alınmayın lütfen yorumunuz için tsk ederim

sana kendi eşimden örnek vereyim ben dur.
eşimin ailesi aile bağları çok kuvvetli bir aile değil.
aynı evin içinde ama ortak kaliteli vakit geçirdikleri pek olmamış ömürlerince.
anne ev hanımı baba esnaf..
birkaç erkek çocuklar..
eşimle ilk tanıştığımda hiç konuşmuyordu, tutuktu, çekingendi.
bir kadına nasıl davranılır bilmiyordu.
çünkü bunlar ona öğretilmemiş.
nereden bilebilirdi ki?
onu sürekli ben bilinçlendirmeye, eğitmeye çalıştım ama asla bir öğretmen edasında değil.
ben onun nasıl biri olmasını istiyorsam onun gibi yaklaştım ona.
en önce ne istediğimi, ne isteyeceğimi, nelerden kırıldığımı, nelerden hoşlanacağımı öğrettim.
çünkü geçinmeye, onu kazanmaya gönlüm vardı.
düşünmedim ben söylersem o yaparsa ne önemi var diye.
sonuç mutlu olmaktı.
sende karşına al ve 'kırıldığımı önemse, haksız da olsam bir kere benim için ilk adımı atmayı dene' de.
belki herşey düzelir ne dersin?

Eşinizin yerinde bende olsam zivanadan çıkardım. Çok kaprisli gizukuyorsunuz. Ben bu kadar lafa gelemem muhtemelen esinizde benim kafadan.

Yani elinizden yanınıza gelip sarılmasını yada aynı ev içinde iletişim e gitsin yüzünüze gülsün istemez misiniz

Bende tam nasıl yapılır nasıl yönlendiririz arıyorum.tsk ederim.siz çok akıllı davranmissiniz.
Şimdi eşim in babası gibi olmasını istemiyorum.ornek kayinvaldem kayınpeder e sinirlenir kayıp ederim de hiç UMURSAMAZ ve gider uyur.esimde aynısını bana yapıyor ve ben sinirleniyorum.kac kere yapma üzülüyorum dedim ama bir türlü güzelce yonlendi remedim.fikirlerine açığım nasıl yapmaliyim

Bende tam nasıl yapılır nasıl yönlendiririz arıyorum.tsk ederim.siz çok akıllı davranmissiniz.
Şimdi eşim in babası gibi olmasını istemiyorum.ornek kayinvaldem kayınpeder e sinirlenir kayıp ederim de hiç UMURSAMAZ ve gider uyur.esimde aynısını bana yapıyor ve ben sinirleniyorum.kac kere yapma üzülüyorum dedim ama bir türlü güzelce yonlendi remedim.fikirlerine açığım nasıl yapmaliyim

Belki esiniz sizden o minik bir hareketi bekliyordur ha?

Size odaklanmamiz normal siz konuyu oyle acip oyle anlattiginiz icin sorun perdeden basladi diye? Sizin sorununuz cok farkli ona ayri bi konu acin bence.

aileden geldiğini öyle iyi anladım ki canım.
en en önce asabi değil sakin ve ılımlı olmalısın.
kimse bağıran, ters konuşan birinin dediklerini yapmak istemez.
bir de ondan istediklerinizi ona önce siz yapın.
çünkü davranışlar davranışla değişir lafla sözle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…