Perde takmadan nereye geldi mevzu

evlenmeye yaşına gelmişsiniz hatta belkide 30lu yaşlardasınızdır ama erkeklerin asla alttan almayacağını hala bu yaşınıza kadar öğrenemediniz mi? babanız ve annenizin ilişkisini örnek alın erkek alttan almaz üzülen siz olursunuz. Kadınlar her zaman alttan almalı.

Evet 30 yaşındayım.benim evlilik anlayışın karşılıklı sevgi ilgi.erkek adımı atan olmalı.ben belki eski kafa ilişki taraftariyi m su zamanda ki gibi deil anlayisi m
Sevgi varsa göstermeli yaşamalı gönül almak çok zor olmamalı eşim için ama zor herhalde bunu anlayamamisim

Bu dediklerini yapması içinde kadının adamı çıldirtmamasi gerekiyor değil mi?

Hayat sevmek için güzel, kavgayla geçmeyecek kadar değerli. Ben üzülüyorum böyle ilişkilere. Eften puften meseleler günlerce uzatılıyor. Uzatmiyorum takmiyorum hatırlatmıyorum susuyorum unutuyorum. Ogullarim ve eşimle güzel vakit geçirmeyi seçiyorum.

Bende yapabilse m keşke

Valla bence bildiğin sen haksızsın. Adama işi vermişsin adamda yapıyor karışma. E adama nizam bilmiyorsun diyorsun bide diyorsun ki kalk el gönlümü al. Anneme gidicem diyorsun adam seni götürüyor benden ayrı kalmayı nasıl göze alıyorsun diyorsun. Valla bana biri senin gibi davransa çift kişilikli derim. Var bi sorun diye düşünürüm uzak dururum kocan yine de sakin

Anlattiklarinda hiçbirşey yok sen herşeyin altında birşey arıyorsun bence.bu bir insan için çok bunaltıcı olur.hele ayrıntılı düşünmeyi sevmeyen erkekler için .bir de boşanma lafina kadar gelmissiniz hiçbirşey yokken.simdi sen annene kalmaya mi gelmiştin normalde ,yoksa oturmaya gitmisken bu durum olunca mi kaldın.eger öyleyse eşinin aramasını bekle yine de ve ararsa altında hiçbirşey aramadan evine git

Bu nasıl bir yorumdur ya. Ne demek kadın hep alttan almalı. Hoc kusura bakmayın yeri geliyor ben Altan alıyorsam yeri gelecek o Altan alacak. Ki 4.5 yıllık evliyim eşimle 13 yıldır da sevgiliyiz olan bu.
Buarada konu sahibi haksızsin bence ara özür dile

gönül almak zor değilse siz alın zira hatalı olan sizsiniz.. neden adam gelip gönlünüzü alsın diye bekliyorsunuz hiç anlamadım..

Ahh bayanlar ahh size hep söylüyorum şu eşlerinize annesi gibi davranmayın diye bırak nasıl takıyorsa taksın sonuçta o işi yapıyor dimi bırak nasıl yaparsa yapsın bende annem bana iş verdikten sonra verdiği akla sinir olurdum zaten perde takmak sinir bozucu yorucu üstüne şöyle yap böyle yap yani erkek mekanizması basit çok düz mantık bişey yapılcaksa söyle ve git başka işini hallet onu bitirene kadar başında dikilme adamın :)

Evet çok kötü anne gibi akıl verme emir verme dusununce çok saçma olmuş ama o an onu düşünerek demistim

Erkekler dirdir hakkaten sevmiyolar, onlari anlamak icin evlilikte en az 2 sene gecirnek lazim. Yine de erkekleri kadinlardan daha anlasilir bulurum .tartistiginiz şeyler çok basit . Özür dileyip gönlünü alin

Evet çok kötü anne gibi akıl verme emir verme dusununce çok saçma olmuş ama o an onu düşünerek demistim
İşte erkekler okadr ince düşünmedikleri için zaten içinden saydırıyordur perdeyi takana kadar sen tuz olmuşsunda dönüp arkanı gitseydn abartmasydn keşke hiç ha ama arayıp özürde dileme bişey olmamş gibi ara annemlerde yemeği birlikte yiyelim diolar die ararsn yemek yer evinze dönersnz :)

Hem çok kontrolcü hem de bir o kadar sivri dillisiniz. Perdeyi vermişsin eline bırak nasıl isterse taksın. Çocuk mu bu , bu kadar müdahaleye ne gerek var?

Hem siz hem evliliğiniz yıpranır böyle böyle... biraz kontrolü bırakın, akışında yaşayın hayatı..

Ben sizin ne demek istediginizi anliyorum.. aslinda su anlattiginiz konuda hatali olabilirsiniz. Ama karsinizda sorumluluk sahibi iyi aile babasi fakat duygusal konularda gonlunu almak icin caba sarfetmeyen, pesinden gelip mutfakta beline sarilip asma suratini demeyen bi insan oldugu icin belli bi zaman sonra insan farkinda olmadan ufak seylere takiliyor. Bunlar birikincede disadonuk taraf herseye sinirlenen memnuniyetsiz taraf olarak kaliyor. Karsi tarafin mizaci bu net ve duz adamlar anneme gotur dediginde amma uzattin askim nereye gidiyorsun dese yetecek ama o direk faaliyete geciyor. Cunku icine kapanik insanlar duygu olarak degil sorumluluk alarak yada baska sekilde sevgilerini gosterme sekilleri farkli oldugu icin bizler tatminsiz gozukuyoruz. Kendinizi torpulemezseniz karsi tarafin huyu bu oldugu icin hep bu ikilemde kalirsinjz. Biraz dusunun ve ona gore hareket edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…