- 22 Aralık 2015
- 232
- 30
- 98
- 32
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
Evet 30 yaşındayım.benim evlilik anlayışın karşılıklı sevgi ilgi.erkek adımı atan olmalı.ben belki eski kafa ilişki taraftariyi m su zamanda ki gibi deil anlayisi mevlenmeye yaşına gelmişsiniz hatta belkide 30lu yaşlardasınızdır ama erkeklerin asla alttan almayacağını hala bu yaşınıza kadar öğrenemediniz mi? babanız ve annenizin ilişkisini örnek alın erkek alttan almaz üzülen siz olursunuz. Kadınlar her zaman alttan almalı.
Bu dediklerini yapması içinde kadının adamı çıldirtmamasi gerekiyor değil mi?Evet 30 yaşındayım.benim evlilik anlayışın karşılıklı sevgi ilgi.erkek adımı atan olmalı.ben belki eski kafa ilişki taraftariyi m su zamanda ki gibi deil anlayisi m
Sevgi varsa göstermeli yaşamalı gönül almak çok zor olmamalı eşim için ama zor herhalde bunu anlayamamisim
Bu dediklerini yapması içinde kadının adamı çıldirtmamasi gerekiyor değil mi?
Hayat sevmek için güzel, kavgayla geçmeyecek kadar değerli. Ben üzülüyorum böyle ilişkilere. Eften puften meseleler günlerce uzatılıyor. Uzatmiyorum takmiyorum hatırlatmıyorum susuyorum unutuyorum. Ogullarim ve eşimle güzel vakit geçirmeyi seçiyorum.
Bu nasıl bir yorumdur ya. Ne demek kadın hep alttan almalı. Hoc kusura bakmayın yeri geliyor ben Altan alıyorsam yeri gelecek o Altan alacak. Ki 4.5 yıllık evliyim eşimle 13 yıldır da sevgiliyiz olan bu.evlenmeye yaşına gelmişsiniz hatta belkide 30lu yaşlardasınızdır ama erkeklerin asla alttan almayacağını hala bu yaşınıza kadar öğrenemediniz mi? babanız ve annenizin ilişkisini örnek alın erkek alttan almaz üzülen siz olursunuz. Kadınlar her zaman alttan almalı.
Evet 30 yaşındayım.benim evlilik anlayışın karşılıklı sevgi ilgi.erkek adımı atan olmalı.ben belki eski kafa ilişki taraftariyi m su zamanda ki gibi deil anlayisi m
Sevgi varsa göstermeli yaşamalı gönül almak çok zor olmamalı eşim için ama zor herhalde bunu anlayamamisim
gönül almak zor değilse siz alın zira hatalı olan sizsiniz.. neden adam gelip gönlünüzü alsın diye bekliyorsunuz hiç anlamadım..
Ahh bayanlar ahh size hep söylüyorum şu eşlerinize annesi gibi davranmayın diye bırak nasıl takıyorsa taksın sonuçta o işi yapıyor dimi bırak nasıl yaparsa yapsın bende annem bana iş verdikten sonra verdiği akla sinir olurdum zaten perde takmak sinir bozucu yorucu üstüne şöyle yap böyle yap yani erkek mekanizması basit çok düz mantık bişey yapılcaksa söyle ve git başka işini hallet onu bitirene kadar başında dikilme adamın :)
İşte erkekler okadr ince düşünmedikleri için zaten içinden saydırıyordur perdeyi takana kadar sen tuz olmuşsunda dönüp arkanı gitseydn abartmasydn keşke hiç ha ama arayıp özürde dileme bişey olmamş gibi ara annemlerde yemeği birlikte yiyelim diolar die ararsn yemek yer evinze dönersnz :)Evet çok kötü anne gibi akıl verme emir verme dusununce çok saçma olmuş ama o an onu düşünerek demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?