- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
:)))bazi farklar var ama benim esim aglamazdi bide perde takma mevzusundan cikmaz cunku benden daha iyi bilir bu isleri haha
Masit mi degil basit mi olacak madem arkadasin morel kelimesine takildin.İlk olarak alakasız ama morel değil moral.
İkincisi boşanma lafı çok çabuk çıkıyo artık ağızdan evlenmek bukadar masitmi ki boşanmayı düşünüyosunuz!?
Hay Allah razı olsun benim yapmadığı mi yapmışsınız.Masit mi degil basit mi olacak madem arkadasin morel kelimesine takildin.
Kavga gereksiz yere uzamış ona sağladığın kolaylığı eliyle itiyor madem iyi uğraş madem diyip kenara çekilecektin
Masit mi degil basit mi olacak madem arkadasin morel kelimesine takildin.
Hay Allah razı olsun benim yapmadığı mi yapmışsınız.
İşte klavye başında aslan kesil irler bunlar elin açığını yapıştırır yuz üne kendi açıklarına bakmazlar :))
Klavyeden yanlış yazmak olabilen bişey dimi arkadaşım:)
Bide tekrar tekrar aynı şeyi yazmak..
Aslan maslan girmeyelim şimdi güzelce yazdığım bişey yüzünden ban yemek istemem:)
Hayırlı akşamlar efenim
Bunlar hep kocişkolardan işte morelleri bozuyolar sonra bunlar oluyoOlabiliyor demi arkadaşım büyük konuşmamak hatayi yüze vurmaya gerek yok muş demi arkadaşım :) hadi kolay gele
Olabiliyor demi arkadaşım büyük konuşmamak hatayi yüze vurmaya gerek yok muş demi arkadaşım :) hadi kolay gele
Yok mus ne ya ...
Duzgun yazin sizde
Perdeyi sagdan sola
Soldan saga taksa ne olacak ?
Az kitap okuyun duzeltin kendinizi ,zihninizi,kulturunuzu,diksiyonunuzu,kelime haznenizi ..
Pofff
Hadi bakalim mutlululuklar insallah bir ömür bir daha perdenin sağını solunu karıştırma artık.Veeeeeeeeeee mutlu son .ben eşimin gönlünü aldım eşinde benim gönlümü aldı. Allaha Şükür ki iyi ki eşim hersey yolunda.
Mantıklı destek verici yorumlar yapanlar tşk ler arkadasar. ...
Veeeeeeeeeee mutlu son .ben eşimin gönlünü aldım eşinde benim gönlümü aldı. Allaha Şükür ki iyi ki eşim hersey yolunda.
Mantıklı destek verici yorumlar yapanlar tşk ler arkadasar. ...
Özel gün zamanı malum ama normalde de sınırlı insanım .istiyorum ki aradan saatler geçsin yanıma gelsin laf acsin.yok saatler geçer ben laf atarım tamam hatalı ben olurum hep ama hiç mi benimle iletişime geçmek istemez insan.
Sorun bende herşey de bi arıza çıkarıyorum sanırım destek almam lazım
Güzel özet"al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan git dedi
kal dedi bana
ben de
kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle
yapıyor dedi
ne yaparsan yap
kızım sen de
dedi
al kendini
git dedi
ben çekecek halim
yok dedi
al dedi
çocuklarını dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana
al dedi
çocuklarını dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana"
Merhaba arkadaşlar iç dökme ve fikir istiyorum sizden
Eşim perde takarken ona kolay olsun diye sağdan sola alarak tak dedim o da ben böyle takarken rahatim karışma dedi.ben seni dusunuyorum dedim ve morelim bozuldu.hic nizam bilmiyorsun dedim oda bisey demeden çekti gitti.sinirlendim bende .eve geldi ben suratsız o konuşmuyor tv izlemeye koyuldu bende benim morelim bozukken nasıl tv izliyosun rahatsin dedim.b en rahat olamazdım çünkü mutfak a gelip yanıma gelsin istedim.cunku hep böyle yapar yanıma gelmez...
Ertesi gün anneme gidicem dedim tamam dedi yolda gelirken iyice sinirlendim. ne meraklisin bensiz kalmaya dedim ve bağırmaya başladı yeter artık hep beni sucluyosun dedi.yilda bir kere annem geliceksin dırdır ettin dedi(gelmediler demedim ama onlar gelmeden stres başlıyor bende) umursamaz oluşuna kızıyorum dedim ve iş buyudu bosanicam dedim git sen ver dilekçeyi dedi ağladı ben ağladım bunlar yolda araba da oluyor tabi.sonra konuşmadık geldi bıraktı beni ve gitti.sonra da gelir haftasonu yanıma diye dusunuyodum ama gelmedi.
Tamam ben hataliyim herşey e sinirleniyorum ama ondan Şevkat bekliyorum ilgi bekliyorum
Aramalı mıyım yoksa beklemeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?