Perde takmadan nereye geldi mevzu

Masit mi degil basit mi olacak madem arkadasin morel kelimesine takildin.

Hay Allah razı olsun benim yapmadığı mi yapmışsınız.
İşte klavye başında aslan kesil irler bunlar elin açığını yapıştırır yuz üne kendi açıklarına bakmazlar :))

Klavyeden yanlış yazmak olabilen bişey dimi arkadaşım:)
Bide tekrar tekrar aynı şeyi yazmak..
Aslan maslan girmeyelim şimdi güzelce yazdığım bişey yüzünden ban yemek istemem:)
Hayırlı akşamlar efenim

Olabiliyor demi arkadaşım büyük konuşmamak hatayi yüze vurmaya gerek yok muş demi arkadaşım :) hadi kolay gele

Son düzenleme:
Niye herseyi erkeklerden beklersiniz ki ben anlamiyorum adam almis perdeyi takiyor daha niye laf ediyorsunuz. Tamm nasil takmasi gerektiginide soylediniz esiniz o an yorgundur birde perdeyle ugrasirken arti sizin onu yonlendirmeniz belki rahatsiz etmistir. Ilk o soze kizmis sizin trip yapmanizi anlayamadim eger esiniz gerginse o an sinirliyse alttan alin ben oyle yapiyorum uc yillik evliyiz mutlu huzurlu giden bir yuvamiz var boyle ufak seylerle tribe girmenin bi anlami yok ki.. tabiki siz arayin esinizi eger gercekten seviyorsaniz ve evliliginizde problem yoksa mutluysaniz siizn aramaniz gerekiyor belliki size kirilmis kizmis yaniniza gelmedigine gore bi problem var onu sorun ogrenmeye calisin.. turk kadinlarinin tribinden bir bayan olarak ben nefret ediyorum.. (herseyi erkeklerden beklemeyi birakin artik ) iste ozaman mutlulugu tam anlamiyla yakalayacaksiniz..

Konunun oncesi varmi bilmiyorum ama ne cabuk agzinizdan boşanma lafi cikiyor anlamiyorum. Evliliklerde bu kadar tahammulsuz musunuz. Bu kadar pamuk ipligine mi bagli evlililleriniz. .

Olabiliyor demi arkadaşım büyük konuşmamak hatayi yüze vurmaya gerek yok muş demi arkadaşım :) hadi kolay gele

Yok mus ne ya ...
Duzgun yazin sizde
Perdeyi sagdan sola
Soldan saga taksa ne olacak ?
Az kitap okuyun duzeltin kendinizi ,zihninizi,kulturunuzu,diksiyonunuzu,kelime haznenizi ..
Pofff

Veeeeeeeeeee mutlu son .ben eşimin gönlünü aldım eşinde benim gönlümü aldı. Allaha Şükür ki iyi ki eşim hersey yolunda.

Mantıklı destek verici yorumlar yapanlar tşk ler arkadasar. ...

Veeeeeeeeeee mutlu son .ben eşimin gönlünü aldım eşinde benim gönlümü aldı. Allaha Şükür ki iyi ki eşim hersey yolunda.

Mantıklı destek verici yorumlar yapanlar tşk ler arkadasar. ...

Ve mutlu son.
Ben esimin gönlünü aldim esim de benim gönlümü.
Allah'a sükür ki ,iyi ki esim.
Her sey yolunda .
Mantikli ve destekleyen yorumlar icin tesekkurler arkadaslar olacak duzelttim

Konuya yorumum
Hadi bakalim ...
Gun ola harman ola

Allah mutluluğunuzu daim etsin de bir sey gözüme takıldı. Siz neden yazılan mesajları tam anlayamıyorsunuz? Çünkü yazdığınız cevaplar biraz tuhaf ve size anlatılanı tam anlamamış gibi.. Yabancı uyruklu musunuz acaba?

Benim annem de boyle. Sinirlidir. Laf soyler cildirtir sonra da gecer odasina yanina gitmemizi bekler ve ben o yumusayana kadar hic konusmam kendi barismak zorunda kalir. Cunku ugrasamiyorum. Kendinizi torpulemelisiniz

"al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan git dedi
kal dedi bana
ben de
kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle
yapıyor dedi
ne yaparsan yap
kızım sen de
dedi
al kendini
git dedi
ben çekecek halim
yok dedi
al dedi
çocuklarını dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana
al dedi
çocuklarını dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana"

Güzel özet

İlk soylediginde bişi yok gereksiz surat yapmisiniz karşılıklı
Anne konusunda haksizsiniz resmen adama catmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…