Perde takmadan nereye geldi mevzu

Adam odun tmm ama sen de cok bunaltmissin.. Yok ben bekliyorum yok bensiz kalmaya meraklisin fln.. Erkekler böyle seylerden kaçar..
"Hayatim ben sensiz kalmaktan hic hosnut degilim cok özlüyorum seni." de ve geri cekil bak 10 kere aramiyor mu o adam seni..

Ah ah baştan bi bilseydin işler böyle yuruyo bilemedm işte öğrenmeye calisiyorum

Ah ah baştan bi bilseydin işler böyle yuruyo bilemedm işte öğrenmeye calisiyorum
Ama sizin beşinci yiliniz birşeyleri de öğrenmek lazım artik neden boyle dedim bende evlendiğim ilk zamanlarda fevri esimi bogan sorgulayan hesap soran biriydim esimde rahat ozgur bir adam tecrübesizlik iste sonra sonra öğrendik evlilik boyle yürümez birbirimizden soğumaya başladık ben biraz geri adım attim o da oyle dengelemeye çalıştık son birbuçuk senedir iyiyiz desem yeridir..

ben esınızın ustune fazla gıttıgınızı dusundum
durduk yere germıssınız bence
akısına bırakın duzelecektır

İşte bende hataları mi düzeltmek için iyi ki buraya konu açtım ki hepinizden değerli yorumlarınızı aldim ve birşeyler öğrendim .evliliğim bozulmasin istiyorum çünkü

Devamını okumadım,erkekler şu perde takma işine sinir olurlar benden demesi,takması için ikna ettiyseniz sessizce ve sabırla işin bitmesini bekleyin derim ,hiç öyle kolaylık olsun falan laflarından anlamaz aksine trip olurlar yaşanmış denenmiş mevzular :)

Perde işi zor iş gerçekten

Valla ben artik o kadar alistim ki esimin kalbimi kirmasina bana artik normal geliyo en agir seyleri soyledikten sonra bile hic gonlumu almadan ozur dilemeden konusmaya devam ediyo

Ben sizin gönül almayan koca başlığıyla yazdığınız konuyu da okumuştum. Anladığım kadarıyla Eşinizin ilgisini çekmek için trip atıyorsunuz ama esiniz ilgilenmeyince tribiniz sizin içiniz de kalıyor. Siz de hircinlasiyorsunuz.
Size tavsiyelerim:

-Eşinizi hayatınızın odak noktası olmaktan çıkarın. Kendinize mutlu olacağınız başka meşgaleler edinin.
-Sinirli anlarınızda (özellikle de özel günlerinizde) fevri kararlar alıp uygulamayın.
-Soyleyeceginiz her lafı önce aklınızda ölçün tartın. Düşünmeden konusmayin.
-Sevdiginizle her anınızı son anınızmış gibi yaşayın.
-Mutlu olmak için mutlu etmeyi öğrenin.
-Eşinizi degistiremeyeceginizin farkına varın ve değiştirmeye uğraşmayın. Yapabiliyorsanız kendinizi değiştirin ve sivri yönlerinizi torpuleyin.
-Son olarak, eğer gerçekten boşanma niyetinde değilseniz boşanma lafını bir daha asla ağzınıza almayın.

Benim erkek modelim eşinizde geçen gün eşimde bana dedi niye hep ben özürdiliyorum diye
Bende çünkü hep sen suçlusun dedim :)
Ama bu lafı çok içime oturdu hatalı olmasına rağmen özürdiledim
Eşinizi seviyorsanız hatalı olmasına rağmen gidin siz özürdileyin onu iyiliğinizle utandırın. Elbet birgün oda gönül almayı öğrenir

Valla ben artik o kadar alistim ki esimin kalbimi kirmasina bana artik normal geliyo en agir seyleri soyledikten sonra bile hic gonlumu almadan ozur dilemeden konusmaya devam ediyo
O artık onın konuşma şekli olmuş. Bi kere bile ikaz etmediniz mi. Bu saygısızlık ama yaa

Birtanecik koçişkonnnn bunalmış baya. Surekli peşinde koşsun, sürekli gönlünü alsın. Can buda yani kim olsa bıkar sıkılır. Moralinizin bozulduğu şeyde elle tutulur birsey degil. Surekli boyle bir laftan bir dunya tribe giriyorsanız, uğraşılmaz sizle. Bende sinirliyim ama bir laftan, bin trip atmıyorum. O zaman evde kavga bitmez, öylede ömür geçmez.

Haklisin cenemi tutsam bu hale gelmicekmis iş huyum maalesef keşke kurusa
Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama ben de ilk evlendigimde boyle kucuk seylerden kavga cikardigimi hatirliyorum gerci biz maddi zorluklar yuzunden surekli gergindik kari koca. Perde icin olayi buyuten sen olmussun bu sefer de gonlunu sen al, bundan sonra da isi verdikten sonra adamin isine karisma :)

Zor bi durum çünkü evlilik deyince erkeğin eve gelip terör estirmesi deil karşılıklı sevgi saygı alışveriş i ama malesef bazen olmuyor.esinle konuşmayı dnesen çünkü çok zor olur böyle yasamak

Öncelikle tsk ederim.
Eşim odak noktamız aslında doğru ama onun içinde ben odak noktasında olmam gerek benim anlayışıma gore ama demek ki karşı taraf benim gibi duygu içinde deik yada erkekler için gerek yok okadar duyguya

Sanırım mutlu olmak için mutlu etmeyi basara madim yada bilmiyorum ama dusunucem

Evet bazı davranışlarını torpukemek için ugrasicam bunu ince kendin için yapicam çünkü ince kendime sonra eşime zarar veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…