- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
Benim erkek modelim eşinizde geçen gün eşimde bana dedi niye hep ben özürdiliyorum diye
Bende çünkü hep sen suçlusun dedim :)
Ama bu lafı çok içime oturdu hatalı olmasına rağmen özürdiledim
Eşinizi seviyorsanız hatalı olmasına rağmen gidin siz özürdileyin onu iyiliğinizle utandırın. Elbet birgün oda gönül almayı öğrenir
Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama ben de ilk evlendigimde boyle kucuk seylerden kavga cikardigimi hatirliyorum gerci biz maddi zorluklar yuzunden surekli gergindik kari koca. Perde icin olayi buyuten sen olmussun bu sefer de gonlunu sen al, bundan sonra da isi verdikten sonra adamin isine karisma :)
Ay ne kadar abartnissiniz ya.
Nizam bilmiyorsun nedir adam takiyormus iste. Ben olsam perdeyi geri cikarir birakirdim.
Bu yorum dan sonra iyice anladım eşimin kıymetini :)
Hamilelik ve regl olmasa neyi bahane edecekti acaba kadınlar
Sizin gibi bir çok yorum geldi
Merak ettiğim siz ve sizin gibi hanımlar hiç mi bir kere bile mi sevgi ilgi ihtiyacı hissetmiyor da yada esinize en olmadık davranışı yapmiyosunuz da böyle yorumlar yaparken dusunmuyosunuz merak ediyorum da
İlgi istemekte hiçbir sıkıntı yok, doğru ifade edildiği sürece, kız çocuğu gibi mızmızlanırsan elde edeceğin tek şey sırtının sıvazlanması olur he he der geçilir, kaldı ki ilgi meselesi ile perde olayının ne alakası var
Ben alakasız şekilde adama laf sokayım trip atayım üstüne bosanalım diyim ama eşim bana yine de ilgi göstersin ağzıma baksın diyosan işte bu şımarıklık
Perde takmanın nizamı nedir ayrıca merak ettum
Öncelikle tsk ederim.
Eşim odak noktamız aslında doğru ama onun içinde ben odak noktasında olmam gerek benim anlayışıma gore ama demek ki karşı taraf benim gibi duygu içinde deik yada erkekler için gerek yok okadar duyguya
Sanırım mutlu olmak için mutlu etmeyi basara madim yada bilmiyorum ama dusunucem
Evet bazı davranışlarını torpukemek için ugrasicam bunu ince kendin için yapicam çünkü ince kendime sonra eşime zarar veriyorum
Bunların farkına varman çok güzel canim. Erkekler bizim düşünce yapımızla ayni değiller bunu kabul edersek biraz daha stressiz oluruz diye düşünüyorum. Sonuçta eşlerimiz bizim beynimizi okuyamaz bizim güzel bir dille onlara kendimizi ifade etmemiz lazim. Her yanlışını çocuk gibi azarlayarak veya tenkit ederek dile getirirsek ne hisseder eşimiz bir düşünün. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi sende eşine yapmamalısin. Düşün ki esin yaptığın şeyleri elestiriyor, beğenmiyor ve en ufak hatanda seni silip atıyor isi boşanmaya getiriyor. Eşine sevgi veya şefkat göstermek içinden gelir mi hic? Yoksa kavga cikartmasin diye kose bucak kaçar miydin ondan?
Odak noktasından maksadım suydu aslında: ornegin eşinden başka bir hobin olursa esin seni kendince hayal kırıklığına ugrattiginda bu kadar büyük tepki vermezsin. Çünkü esin senin tek mutluluk kaynağın değildir. Bu senin ruh sağlığın için önemli birsey.
Ben dışardan bakan bir göz olarak konuştuğum için belki daha objektif bakabiliyorumdur diye düşünüyorum. Elbette eşinin de hataları vardır. Eğer esin seninle ilgili bir konu açmış olsaydı ona da onun hatalarını söyler düzeltmesini tavsiye ederdim. Sonuçta 2 yanlış bir doğru etmez. O yanlışsa sen doğru ol. En azından bu evlilik birgün biterse bile vicdanen rahat olursun.
Hayat huzursuz mutsuz kavga dövüş yaşanmayacak kadar kısa. Düşün ki meğerse eşini son görüşün o arabadan indigin anmış. Ona neler söylerdin?
Asıl sorunun biraz ilgi ve şefkat olduğunu anlasa böyle olmaz da bazıları bunu anlamıyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?