Perde takmadan nereye geldi mevzu

Ay bende senin gibi olsam.rahat misiniz çok takmayanlardan misiniz :)

Evet karışmam zaten bi daha :)

Bu konuda tamamen hatalısın. Boyuna da trip atmışsın. Sonra da şevkat istemişsin. Sonrada boşanıcam olayına girmişsin. Kocanın canına minnet olur valla.

Hamilelik ve regl olmasa neyi bahane edecekti acaba kadınlar

Sizin gibi bir çok yorum geldi
Merak ettiğim siz ve sizin gibi hanımlar hiç mi bir kere bile mi sevgi ilgi ihtiyacı hissetmiyor da yada esinize en olmadık davranışı yapmiyosunuz da böyle yorumlar yaparken dusunmuyosunuz merak ediyorum da

İlgi istemekte hiçbir sıkıntı yok, doğru ifade edildiği sürece, kız çocuğu gibi mızmızlanırsan elde edeceğin tek şey sırtının sıvazlanması olur he he der geçilir, kaldı ki ilgi meselesi ile perde olayının ne alakası var

Ben alakasız şekilde adama laf sokayım trip atayım üstüne bosanalım diyim ama eşim bana yine de ilgi göstersin ağzıma baksın diyosan işte bu şımarıklık

Perde takmanın nizamı nedir ayrıca merak ettum

Bu arada esime en olmadık davranışı yapmıyorum evet, adı üstünde "en olmadık"

Adam sana ne biçim yemek yapıyorsun o soğan öyle mi doğranır bu mantı böyle mi bükülür dese üstüne bide trip üstüne trip atsa bosanalım dese ve bir de pohpoh beklese ne hissedersin

Ben zaman zaman kız çocuğu olmaktan mutluyum ve eşimin yaninda kız çocuğu olamiyacaksam dışarıdaki adama olacak halim yok herhalde.tabi ki herkesin eşler arası düşünce davranış şekli farklıdır.
Bu perde olayı ve bende birikenker aslında konu.o laf çıkana kadar demek ki birşeyler birik mis.tabi bunu anlamanızı bekleyemem.siz anca hakaret edin hemcinlerinize.
Zaten bu durumlar yüzünden hemcin ler birbirine kazık atıyor.
Neyse zaten hatanın bende olduğunu biliyorum sadece biraz kibar olabilseydiniz

Bunların farkına varman çok güzel canim. Erkekler bizim düşünce yapımızla ayni değiller bunu kabul edersek biraz daha stressiz oluruz diye düşünüyorum. Sonuçta eşlerimiz bizim beynimizi okuyamaz bizim güzel bir dille onlara kendimizi ifade etmemiz lazim. Her yanlışını çocuk gibi azarlayarak veya tenkit ederek dile getirirsek ne hisseder eşimiz bir düşünün. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi sende eşine yapmamalısin. Düşün ki esin yaptığın şeyleri elestiriyor, beğenmiyor ve en ufak hatanda seni silip atıyor isi boşanmaya getiriyor. Eşine sevgi veya şefkat göstermek içinden gelir mi hic? Yoksa kavga cikartmasin diye kose bucak kaçar miydin ondan?

Odak noktasından maksadım suydu aslında: ornegin eşinden başka bir hobin olursa esin seni kendince hayal kırıklığına ugrattiginda bu kadar büyük tepki vermezsin. Çünkü esin senin tek mutluluk kaynağın değildir. Bu senin ruh sağlığın için önemli birsey.

Ben dışardan bakan bir göz olarak konuştuğum için belki daha objektif bakabiliyorumdur diye düşünüyorum. Elbette eşinin de hataları vardır. Eğer esin seninle ilgili bir konu açmış olsaydı ona da onun hatalarını söyler düzeltmesini tavsiye ederdim. Sonuçta 2 yanlış bir doğru etmez. O yanlışsa sen doğru ol. En azından bu evlilik birgün biterse bile vicdanen rahat olursun.

Hayat huzursuz mutsuz kavga dövüş yaşanmayacak kadar kısa. Düşün ki meğerse eşini son görüşün o arabadan indigin anmış. Ona neler söylerdin?

Düşünmek istemedim şuan o anı.
Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin.bu olay perde gibi görünse de alta ilgisizlik yatıyor kustum olmadı kizdin olmadı anlattım olmadı ya eşim gerçekten sevmiyor beni ya da ben yanlış davrandı hep.bu sefer daha anlayışlı ve olmasını istediğim gibi davranicam ona bakalım inş istediğim kıvama gelir herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…