- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
- Konu Sahibi SaviorAngel
-
O eski adam bitmiş, gitmiş.. belli ki kafasında da bitirmiş.. kızı o aratmış olsa ne, aratmamış olsa ne? ne yani aratmamış olsa, güvenmeye devam etsen bile sana böyle muamele eden biriyle devam mı edeceksin? kusura bakma, çok fazla vermişsin ipleri eline.. ne demek "o askerdeyken talimatlara uymak"?? kim ki o?
bu saatten sonra uyku ilaçları ve depresyon haplarıyla ve kafanda ki "acaba"larla yaşayabileceksen devam et, ama sen herşeyden ve herkesten önemlisin kendin için.. bana soracak olursan bir gün bile devam ettirme, arkana bile bakmadan kaç.. ha bir de sadaka falan ver evlenmeden önce bu yüzü ortaya çıktı diye..
Olayların iç yüzünü bilemem ama askerlik benim kanaatimce zor bi dönem kendini toparlayamamış olabilir daha yeni döndüyse karşıdaki kız meselesine gelince nişan tarihiniz çok uzun ortada düğün tarihide yok yani adam sıkılmışta olabilir ilişkinizden ve yeni arayışta olabilir otur adam gibi konuş istemiyosan bitsin de seviyosa kendine gelir senin için çabalar sevmiyosada gider ve biter yapcak bişey yok evli çocuklu ayrılmandan şimdi ayrılman çok daha iyidir
Şu kısım ilginç; 4 defa aratmış kızın profilini demişsin ya oda numarası var mı diye baktım demiş. İyide 4 defa mı bakılır? Yoksa yoktur, kız sürekli bilgilerini mi güncelliyor sanki.
Durum biraz daha farklı gibi görünüyor.
her zaman dediğim gibi kadın hisseder. siz emlakçı kızdan nem kaptıysanız bitmiştir. günde 4 kez aratması normal değil. mantıklı düşünün. yüzüğünüzü takıyormu hep yoksa iş yerinde falan çıkarıyormu?
Bazı insanlara sevdiğini bu kadar gösterince nankörlük edip değersiz görüyorlar. Nasılsa elimin altında diye düşünüyor olabilir. O yüzden uzaklaş bir süre umursama kafanı dinle. Ve hatta şüphelerin varsa bence ayrıl gitsin. Hayırlısını iste Allah'tan.
Elifiimmmmm....
ne başlamak ne bitirmek o kadar kolay değil..içinde ne fırtınalar kopuyor senin şimdi kim bilir, yaptıkların doğruydu o askerdeyken, çünkü kalbinle bağlı gerçelten seven insanlar kervanındaydın..bundan asla pişman olma, o gerçekten sana haksızlık etse bile..bu onun değer bilmezliği ama senin yanlışın değil, unutma herkes kendinden sorumludur aşkta.
Öncelikle ona eskiden güvenin ne derecedeydi bilemem, asla kırıntı şüphe duymamış olup da şimdi böyle bi olay olduysa belki de haklısındır ama bunu iyice anlaman gerek, bağırıp çağırmadan olayı çözmen gerek. Seni kaybedecekse bile ne kadar büyük bi şey kaybettiğinin farkına varması gerek..ama ya yoksa böyle bi şey?? ya hepsi kafanın sana oyunlarıysa..neden mi oyun oynar? karşındaki askerden dönmüş belki biraz adapte sorunu yaşıyo ve ilgisi henüz oturamamış, eksik ve sen de buna kulp buldun bu kızı. Bilmiyorum Elifcim vardır yoktur diyemem kimse diyemez ama şimdiden kendini bu kadar harap etme ve sakin ol lütfen. Ne emekler varken bi ilişkide kolayca bitemez tabi ki...çaktırmadan iyice bi öğren bu emlak işi var mı yok mu?? Bitecekse biter kimse önüne geçemez ama asla kendini suçlama, eğer böyle bi şey yaptıysa da onu asla affetme. Şimdilik sadece kalbini dinle, dinlendir..
Teskereci güzeller topiğinde görmüştüm seni..şafağın epey azalmıştı sonrada şafak doğan güneş demiştin.. konuşmuşluğumuz yoktu.
Çok üzüldüm birde nişanlısın ahh ahhh...
Askerden gelince daha çok üstüne düşmesi lazımken neden böyle davranmış anlayamadım...
Off off insan sevgisinden emin senelerini geçirdiği insan böyle değişirmi diyor işte..İnş düzelirsiniz kafanda ne varsa en ince ayrıntısına kadar sor derim yoksa seni yerrrr bitirir..Güvenin kırılır ona karşı yavaş yavaş..
İnş bekledğimize değerler..
İnsan üzülüyor upuzun ilişkiler onca cefa asker yolu gözle..karşılığı b olmamalı diyor.Ama yeni geldi sayılır diye hatırlıyorum kendini toparlayamamaıştır sivile adapte olamamıştır belki diycm ama.bunları yapmasına ilgisiz olcağına üstüne düşmesi lazımdı...Hayırlısı olsun
Tatlım benim ne diceğimi bilemedim insanın aklına bir şüphe girdimi kendini yiyip duruyor. Askerden yeni geldi evet doğuda yapmıştı sanırsam ondan kendini daha toparlayamışta olabilir ama rahattıysa askerde, böyle yapmaması lazım sende 15 ay onun için evden çıkmamışın üzülmesin etmesin die özlem çekmişin bunun içinmi. Aslında hatada bizlerde bütün ipleri ellerine veriyoruz biraz baskın olmakta yarar var. Şüpheleniyorsan kuşku girdiyse içine bunu öğrenmenin yolunu bul yok eğer güveniyorsan bundan önce öyle birşeyini yakalamadıysan konuş herşeyi böyle değildin falan noldu de herşeyi konuşarak çözebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?