Peri masalı gibi başlayan aşkın sonunamı geldik ?

SaviorAngel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
1.083
37
158
Merhaba arkadaşlar...

Nerden başlasam nasıl anlatsamm bilmiyorum.. Yazarken bile kalbim yerinden çıkacakmışçasına atıyor..

Nişanlıyımm Nişanlımı 3 yıldır tanıyorum. tanıştık 5-6 ay sonra nişan yaptık.. Nişandan 6 ay sonrada askere gitti geldi.. Zaten ne olduysa askere gidip geldikten sonra oldu. Önceden kibar anlayışlıı sevdiğine ailesine bağlı insan gitti resmen bir odun geldi.. ne söylesem ne desem kötü oluyor.. iyi söylesemde kötü oluyor.. bir agresiflik bir sinirlilik..

Önceden heran yanımda olmak isteyen insan geleyim seni alayım diyen.. eve bırak beni artık dediğimde 5 dk. daha dur diyen insan şimdi ben yanına dükkana gittiğimde hemen ben seni eve bırakayım diyor.. Önceden günaydın mesajı atar ben dükkandayım şuraya buraya gidiyorum.. sen ne yapıyorsun vs. diye günde 200 tane mesaj atan arayan insan şimdi ben aramazsam ne mesaj atıyor ne arıyor.. haber ver dediğimde her gittiğim yeri günde 10 kere sana haber mi vereyim izin mi alayım diyor.. iyide o askerdeyken ben 15 ay evden çıkmadım bilgisayar basında telefon basında bekledim.. ne yaptımsa haber verdim sordum.. herkes dedi ona sen gittin kızı hiç görmedik diye ne güzel övünerek talimatlara uydu dedi.. Karşılığı bumu olacaktı..

Ve en son facebooktan eski dükkanın karsısındaki kızı günde 4 kez arattırdığını gördüm neden arattırdın diye sorduğumda ek olarak emlak işide yapacağım onun belgesi vardı facebook' ta tel. numarası varmı diye baktım dedi.. iyi dedimm büyütmedim.. sonra bir kere daha arattırıldığını gördüm bu sefer dükkanın face adresinden sabah sabah arattırılmış.. yine sordum başladı bağırıp çağırmaya laptop ekranını kapatmaya sen neden ikide bir beni kontrol ediyorsun güvenmiyormusun inanmıyormusun demeye.. herseyi üzerine yemin etti o arattırmamış şirketın face adresi alide biliyor Ahmet'te biliyor şifreyi ben aratmadım ister inan ister inanma dedi..

Ben şu aralar çok kötüyümm eczaneden uyku ilacı aldım çift çift yutup onlarla uyuyorum.. hep aklımda ya o arattıysa, arattıysa neden arattı o kızda olan bende olmayan ne varr diye.. Ben eski sevdiğim adamıı geri istiyorum.. tekrar gözüm kapalı güvenmek istiyorum.. neden böyle olduu yaşadıklarım sanki kabus gibi..

Nolur yardımcı olunn bana.. ama nolur düşünüp anlayıp yazınn şuan zaten kendimde değil gibiyimm.. birde burdaki yorumlar kafamda dönüp duracak..

Şimdiden herkese teşekkür ederim..

Son düzenleme:
O eski adam bitmiş, gitmiş.. belli ki kafasında da bitirmiş.. kızı o aratmış olsa ne, aratmamış olsa ne? ne yani aratmamış olsa, güvenmeye devam etsen bile sana böyle muamele eden biriyle devam mı edeceksin? kusura bakma, çok fazla vermişsin ipleri eline.. ne demek "o askerdeyken talimatlara uymak"?? kim ki o?

bu saatten sonra uyku ilaçları ve depresyon haplarıyla ve kafanda ki "acaba"larla yaşayabileceksen devam et, ama sen herşeyden ve herkesten önemlisin kendin için.. bana soracak olursan bir gün bile devam ettirme, arkana bile bakmadan kaç.. ha bir de sadaka falan ver evlenmeden önce bu yüzü ortaya çıktı diye..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Olayların iç yüzünü bilemem ama askerlik benim kanaatimce zor bi dönem kendini toparlayamamış olabilir daha yeni döndüyse karşıdaki kız meselesine gelince nişan tarihiniz çok uzun ortada düğün tarihide yok yani adam sıkılmışta olabilir ilişkinizden ve yeni arayışta olabilir otur adam gibi konuş istemiyosan bitsin de seviyosa kendine gelir senin için çabalar sevmiyosada gider ve biter yapcak bişey yok evli çocuklu ayrılmandan şimdi ayrılman çok daha iyidir

Konustumm ayşede fatmadaysa gözün devam etmek zorunda değilsin zorla tutmuyorum seni bitirelim dedim.. saçmalama dedi ayşede fatmada olsa aklım senle nişanlanmam evlenmek için çalışıp çabalamam dedi.. bilmiyorum karmakarışıkıımmm

peri masalı değil de normal bir ilişki başlangıcıymış
şimdi de rutine geçmiş bence

yalnız emlakcı kız durumu bana masum gelmedi

Şu kısım ilginç; 4 defa aratmış kızın profilini demişsin ya oda numarası var mı diye baktım demiş. İyide 4 defa mı bakılır? Yoksa yoktur, kız sürekli bilgilerini mi güncelliyor sanki.
Durum biraz daha farklı gibi görünüyor.

Bende aynısını dedim ama işim yoğundu bakamadım sonra tekrar bakmışımdır dedi...

her zaman dediğim gibi kadın hisseder. siz emlakçı kızdan nem kaptıysanız bitmiştir. günde 4 kez aratması normal değil. mantıklı düşünün. yüzüğünüzü takıyormu hep yoksa iş yerinde falan çıkarıyormu?

Bazı insanlara sevdiğini bu kadar gösterince nankörlük edip değersiz görüyorlar. Nasılsa elimin altında diye düşünüyor olabilir. O yüzden uzaklaş bir süre umursama kafanı dinle. Ve hatta şüphelerin varsa bence ayrıl gitsin. Hayırlısını iste Allah'tan.

Elifiimmmmm....
ne başlamak ne bitirmek o kadar kolay değil..içinde ne fırtınalar kopuyor senin şimdi kim bilir, yaptıkların doğruydu o askerdeyken, çünkü kalbinle bağlı gerçelten seven insanlar kervanındaydın..bundan asla pişman olma, o gerçekten sana haksızlık etse bile..bu onun değer bilmezliği ama senin yanlışın değil, unutma herkes kendinden sorumludur aşkta.

Öncelikle ona eskiden güvenin ne derecedeydi bilemem, asla kırıntı şüphe duymamış olup da şimdi böyle bi olay olduysa belki de haklısındır ama bunu iyice anlaman gerek, bağırıp çağırmadan olayı çözmen gerek. Seni kaybedecekse bile ne kadar büyük bi şey kaybettiğinin farkına varması gerek..ama ya yoksa böyle bi şey?? ya hepsi kafanın sana oyunlarıysa..neden mi oyun oynar? karşındaki askerden dönmüş belki biraz adapte sorunu yaşıyo ve ilgisi henüz oturamamış, eksik ve sen de buna kulp buldun bu kızı. Bilmiyorum Elifcim vardır yoktur diyemem kimse diyemez ama şimdiden kendini bu kadar harap etme ve sakin ol lütfen. Ne emekler varken bi ilişkide kolayca bitemez tabi ki...çaktırmadan iyice bi öğren bu emlak işi var mı yok mu?? Bitecekse biter kimse önüne geçemez ama asla kendini suçlama, eğer böyle bi şey yaptıysa da onu asla affetme. Şimdilik sadece kalbini dinle, dinlendir..

Teskereci güzeller topiğinde görmüştüm seni..şafağın epey azalmıştı sonrada şafak doğan güneş demiştin.. konuşmuşluğumuz yoktu.
Çok üzüldüm birde nişanlısın ahh ahhh...
Askerden gelince daha çok üstüne düşmesi lazımken neden böyle davranmış anlayamadım...
Off off insan sevgisinden emin senelerini geçirdiği insan böyle değişirmi diyor işte..İnş düzelirsiniz kafanda ne varsa en ince ayrıntısına kadar sor derim yoksa seni yerrrr bitirir..Güvenin kırılır ona karşı yavaş yavaş..
İnş bekledğimize değerler..
İnsan üzülüyor upuzun ilişkiler onca cefa asker yolu gözle..karşılığı b olmamalı diyor.Ama yeni geldi sayılır diye hatırlıyorum kendini toparlayamamaıştır sivile adapte olamamıştır belki diycm ama.bunları yapmasına ilgisiz olcağına üstüne düşmesi lazımdı...Hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Tatlım benim ne diceğimi bilemedim insanın aklına bir şüphe girdimi kendini yiyip duruyor. Askerden yeni geldi evet doğuda yapmıştı sanırsam ondan kendini daha toparlayamışta olabilir ama rahattıysa askerde, böyle yapmaması lazım sende 15 ay onun için evden çıkmamışın üzülmesin etmesin die özlem çekmişin bunun içinmi. Aslında hatada bizlerde bütün ipleri ellerine veriyoruz biraz baskın olmakta yarar var. Şüpheleniyorsan kuşku girdiyse içine bunu öğrenmenin yolunu bul yok eğer güveniyorsan bundan önce öyle birşeyini yakalamadıysan konuş herşeyi böyle değildin falan noldu de herşeyi konuşarak çözebilirsiniz

Bizlere neler oluyor böyle? Herkes 15 ayın ardından en sevdiklerine eskisinden daha sıkı sarılırken bizimkiler neden böyle yapıyor. Evli, nişanlı, sevgili olmak farketmiyor. Onlar askerdeyken aman onlar üzülmesin, kırılmasın, akılları bir de bizde kalmasın diye çabalarken onlar bizi göre göre nasıl kırabiliyorlar. 15 ay idare etmişiz zaten daha ne bekliyorlar. Bunları kızarak ya da hesaba çeker gibi değil, hâlâ kırgın bir kalbin duygusallığıyla soruyorum.

Elifcim çok zor biliyorum; ama güçlü olmaya çalış lütfen. Daha düne kadar biz de çok kötüydük, büyük bir kriz atlattık. Geldim burada içimi döktüm, kızlar bana çok destek oldular, beni hiç yalnız bırakmadılar. Sen de öyle yap, biz hep yanındayız. İçine atma, anlat, rahatla... Uyku ilaçlarını bırakıp ailene, arkadaşlarına tutun. O ilaçların sana ne faydası olacak ki? Kendini topla ve düşündüklerini, hissettiklerini açıkça söyle. İnşallah nişanlın seni çok daha fazla üzecek bir şey yapmamıştır, hissettiklerin sadece şüphelerden ibarettir. Umarım yanlış bir şey yapmamıştır. Bir an evvel kendine gelir, sana ve ilişkinize sahip çıkar.

Yok yüzüğü hep parmağında hicbi zaman çıkarmıyor.. aniden dükkana falan gittiğimde dikkat ediyorum hep parmağında..

ÖYle diyorum canım dua ediyorum hep.. bir şey varsa ayağına dolaşsınn yoksada şu agresifliği bitsin eski haline dönsün diye dua ediyorum..

Hemde ne fırtınalar kopuyor Hilalimmmmm.. Önceden gözüm kapalı güveniyordummm şimdi hep içimde şüphe var.. Facede o kızı arattırmadan başka bir şey yakalamadım.. dükkana habersiz gittiğimde bir şey görmedimm ya da telefonunu kadın kız aradığına şahit olmadımm.. ama neden o kızı arattırdı hala anlamıyorum ki kız ondan 10-11 yas küçük 18lerinde bi kız... Ha birde yemin etti o arattırmamış benim kimsede gözüm yok 30 yasındayım tek amacım işimi oturtup para kazanıp evlenmek bunca yıldır neyimi gördün beni hiçmi tanımıyosun dedi.. insansammı inanmasammı Bilmiyorumm hilalimm inşallah kafamın bana oyunudur inşallah hersey güzel olurr.. Dua ediyorum bir şey varsa hepsi ortaya çıksın ayağına dolaşsın sakladığı ettiği bişey varsa diye.. Yoksada eski haline dönsün ben yine günaydınnn ne yapıyosunn ne ediyosunn iyi geceler mesajları atan nişanlımı geri istiyorum..

Konuşmuştuk bi kaç kez edacımm.. Bekliyoruz Söz dinliyoruz kırmıyoruz üzmüyoruz Onca cefa onca fedakarlıkk mükafatıı bu oluyor işte.. Erkeklere hiçç güvenim inancım kalmadı artık..

Yurt dışında rahat bir askerlik yaptı.. gelelide 2 ay olduu toparlamış olması lazımm artık.. Evet bütün hata bizdee ipleri eline veriyoruz.. onlar gibi umursamaz davranmıyoruz ya ondan böyle oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…