Peri masalı gibi başlayan aşkın sonunamı geldik ?

Ah nilüferimmm bende bir anlasam neler oluyor.. Bilmiyorumm ki ne bekliyorlar canımm dediğin gibi biz pamuklara sarıp sarmalacağız nerdeyse üzülmesin kırılmasın kızmasınlar diye bir dediklerini iki etmiyoruz karşılığında gördüğümüz muameleye bakk..

Güçlü olamıyorum şu aralar gerçekten cok kötüyümm içim sıkılıyor ruhum daralıyor günde 2 öğün yemeği zorla yiyorum.. 4 kilo verdim.. İnşallah ötesi yoktur nilümm inşallah biran önce kendine gelirr..

Yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim..

Çok zor bi askerlik yapti bi yıl görmediniz birbirinizi gelince de bocaladı demek ki. Biz onları anlayışla karşılayıp yanlarında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Keşke onlar da bunun için biraz gayret gösterse. İçindeki şüphe yiyip bitiriyor seni di mi? Ya ona inanacaksın ya da iyice araştıracaksın. Dükkandaki o çocukla konuşmayı denesen nasıl olur? Bi muhabbetiniz var mı bilmiyorum; ama nişanlın orda değilken kızdan konu açsan... Gerçi sadece bu değil, davranışları da seni üzüyor.

insanlarin hayatlarindaki degisimlerin bircok sebebi var canim.cok sevilen birinin ölümü, anne baba olmak, askerlik öncesi ve sonrasi.ve daha bircok sey.sevgi ve askin oldugu gercek birliktelikler bu degisimlere uyum saglar.zamanla degisime ugrar.12 yildir evliyim ve ne ben ne esim ilk günlerdeki gibi degiliz mesela.ne yani nisanliyken beni günde 10 kere arayan adami ve en az telefonda 4 saati gecirdigim adami simdi isine gücüne bakiyor iyi baba olup cocuklariyla ilgileniyor evine geldiginde bana ancak onlar yattiktan sonra sira geliyor diye bosayayim mi? :) olmaz tabiki bunlar.
nisanlinla dürüst olarak konus önce yalniz ince farki unutma, suclayici konusmamalisin.beni ihmal ediyorsun sunlari bunlari artik yapmiyorsun diye baslarsan bastan kaybedersin sana ates püskürebilir.konusmaya kendinden basla mesela.o askere gitmeden önce nasildin nisanlin döndükten sonra nasilsin bunlardan bahset sonrada konuyu onun degisimlerine getir.belki bu vesileyle sana yasadiklarini hissettiklerini anlatmaya baslar.ve ayrica ne kadar rahat bir ortamda askerlik yaparsa yapsin söyle düsün tamamen özgür birinin 15 ay boyunca emir altinda olmasinin agir yükünü.nisanlinin karsisinda degil yaninda olmayi dene, empati kur.

Aynen öyle canım içime bir kurt düştü o beni yiyip bitiriyor.. Dükkandaki çocukla muhabetimiz varda nişanlımın 15 yıllık arkadaşı olsada bana mı söyleyecek.. onada sordum zaten yok öyle bişey için rahat olsun biz iş güç peşindeyiz artık gençlik çağlarımızda deli çağlarımızda yaşayacağımızı yasadık dedi..

Sizi tanımıyorum ama yazdıklarınız beni biraz olsun rahatlattı.. Babası 3 yıl önce vefat etti zaten biz tanıştıktan hemen sonra kaybettik kanserdi.. sonra nişann oldu ve askere gitti geldiğinde durum bu işte.. ben hiç değişmedim aynıyım ama o değişti günde 100 tane mesaj atan haber veren adam gitti yerine bambaşka biri geldi..Konusmayı denedimm canım cicimlide konuşsam hep bi sinirle cevap veriyor.. önceden önceden deyip durma şimdi buyum diyor.. Ha birde işleri hakkında ben sormadan bilgi verirdi şuna su işi yaptık su kadara diye şimdi hiç anlatmaz oldu..daha doğrusu pek konuşmaz oldu cır cır konuşan adamda gitti.. neler oluyor gerçekten anlam veremiyorum..

Eee o çocuk da arattırmadıysa kızın adını kim arattırdı? Eğer nişanlının yaptığı yanlış bir şey varsa söylemeli aslında ama... O zaman bu konuyu daha fazla kurcalama canım, zaten bir şey varsa eninde sonunda çıkar ortaya. Sen sadece sana olan davranışlarının sebebini öğren ve onları iyileştirmeye yönelik bir şeyler yap. Kendini bırakma, nişanlının yanına git, iş çıkışlarında bir şeyler yapın, birlikte daha çok vakit geçirin. Senin bu halde olduğundan haberi var mı?

Oda bir sorunnn babam öyle cok görüşmemize izin vermiyor aksam yemeklerinde evde olcamm çıkarsam gündüz cıkıcam 1-2 saat.. saat 8 de gelsem eve surat yapıyor laf söylüyor.. sıkıldım yaa herkesten herseyden sıkıldımmm.. Allahımm ne cok çekicek çilem varmış yaaa

yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var... biri insan sevgilisini aramıyorsa söylediklerinin hepsi bahanedir.. gerçek şu : ''aramak istemiyordur'' .. bu yüzden zorlamanın anlamı yok.. sen kendi hayatına bak... ona da özgürlüğünü ver.. seni gerçekten seviyorsa o birşeyler yapsın ...

bende seni tanimiyorum zaten tanimanin önemli oldugunuda düsünmüyorum.sen degismedim diyorsun eminmisin hic degismedigine? eskiden nisanlisina güven duyan sorgulamayan önünü arkasini sorusturmayan kiz nerde peki ? herkes degisir sadece farkinda degilizdir cogu zaman.farkina varabilmek icinde basimiza birseyin gelmesi gerekir.mesela ben anne olmadan önce pire icin yorgan yakan mangalda kül birakmayan ben, anne olduktan sonra daha yapici ,cok düsünüp az konusan biri oldum.dönüm noktalari vardir insanlarin hayatlarinda askerlikte bir erkegin dönüm noktasi.nisanlinin askerlikten sonraki hali bana daha cok olgunlasmaya baslayan bir erkegin oldugunu düsündürüyor ama sanki aldatan bir erkek gibi degil.nisanlin olgunlasmis olabilir mi askerdeyken? belki ordayken düsünmeye cok vakti oldu.hayat kavgasina hazirlanmasi gerektigi, artik daha ciddi biri olmasi gerektigi gibi.belki nisanlin askerlikle büyüdü.unutma insanlar yasadiklariyla büyür.

Son düzenleme:

Şuan öyle yapıyorum aramıyorum..bi tek sabah uyandığımda arıyorum.. o beni günde 2-3 kez arıyor.. İnşallah birşeyler yapar..

Bilmiyorumm belkide değişmişimdir :44: Kafam gerçekten karmakarışık.. nişanlım Belki olgunlaştı, belki askerde değiştii, Belki geçimm para kazanma evlenme derdine düştüğü için böyle.. ama ben bu değişime alışamadımm benim tanıdığım adam başka bu başka biri sanki..

Son düzenleme:

iste bu, ask sürekli degisim icindedir.simdi nisanlinin bu haline alisip seviceksin, tabiki bu haliyle kabul edebilcek bir yürege sahipsen.sonra bu sinavi verdikten sonra evleniceksiniz.evlendikten sonra bir degisim süresi daha olucak.sonra ona alisacaksin.sonra anne baba olucaksiniz gene bir degisim süresi :) Ask böyle birsey bebegim.kocaman bir yüregin varsa bunu kaldirabilcek olan hodri meydan.tabiki ayni degisimler senin icinde gecerli olucak, nisanlininda kocaman bir yüregi olmasi gerekecek.eger birlikte degisirken uyum saglamayi ögrenebilirseniz evliliginiz bir ömür sürer.ögrenemezsiniz bosanan ciftler kervanina katilacaksiniz, ikiniz icinde dilerim ki bir ömür beraber büyüyüp degismeyi ve uyum saglamayi becerebilenlerden olun.Allahtan herseyin hayirlisini dilerim ikiniz icinde.ama yazdiklarimi düsün lütfen.

Düşüneceğimmm zaten defa defa okuyorum.. İnşallah dediğinizz gibi olurr inşallah alışabilirimm.. Size çook teşekkür ederim yazdıklarınızla beni rahatlattınızz.. inşallah sizde çocuklarınızla eşinizle bir ömür hep mutlu olursunuz..

ne demek tesekkür , sadece deneyimlerimi paylasip cogu negatif yazilan mesajlara karsilik pozitif bir pencereden bakmani istedim.yakip yikmak cok kolaydir herseyi bir kelimeyle silip atabilir insanlar ama keske yapici olunabilseydi bu kadar bencil olmak yerine daha verici paylasimci özverili olabilseydi insanlar.daha cok empati yapip daha huzurlu bir gelecek saglayabilseydik herkes icin.ne yazik ki olabildigi kadar oluyor.ve uyumak icin ilaclar yerine papatya, lavanta yada melisa gibi bitki caylarini dene.cok gencsin alistirma kendini kimyasal ilaclara.insallah benim icin diledigin hersey senin hayatin icinde gercek olur

bir erkeğin ilgisinde azalma varsa bu iki sebeple olabilir. birinde ilişki rutine binmiştir, ama erkek seviyordur hala, sadece o ilk heyecanlar o saatlerce konuşmalar günde yüz mesaj atmalar vs azalır. ama bu bir anda olmaz. zamanla olur. diğer türlü ilgisizlikte ise karşı taraf, yani kadın, içinde garip bir huzursuzluk duyar. güvensizlik başlar. sebepsiz yere( oysa sebepsiz değil) için sıkılır ruhun daralır ve bir sorun olduğunu anlarsın. bu iki türlüsünü ayırt etmek lazım. çünkü ikincide tehlike çanları çalıyor demektir. bu tarz durumlarda genellikle erkeğin ilgisini çeken başka bir kadın oluyor ve hayatındaki insandan soğuma başlıyor. senin için söylemiyorum şuanda genel konuşuyorum. ama konunu okurken özellikle facebook olayı benim keyfimi kaçırdı. ben ki eski ilişkimde çok incitilmiş hele ki sonlara doğru çok ilgisiz bırakılmış biri olarak o safhaları çok iyi tanıyorum. senin şuandaki endişelerini çok iyi anlıyorum. sana sadece takipte olmanı öneriyorum. her konuda, sadece facebok değil. tavrı konuşması, sana hitabı, gözünün içine bakışı, öpüşü vs onunla ilgili aklına gelebilecek her şeyi bu kez yeniden gözlemle. neler farklı? eskisi gibi düşkün mü sana, eskisi gibi sahiplenici mi? bunlar hayati derecede önemli. her şeyin farkında olarak devam et. ama lütfen kendini çok yıpratma.

Konuşmuştuk bi kaç kez edacımm.. Bekliyoruz Söz dinliyoruz kırmıyoruz üzmüyoruz Onca cefa onca fedakarlıkk mükafatıı bu oluyor işte.. Erkeklere hiçç güvenim inancım kalmadı artık..

Doğru konuşmuştuk cnm afganistandamıydı benmi yanlış hatırlıyorum ?
Aynenn onlarda orada çok iyi en azından benimki ama gelince ne olur bilmiyorum bence adaptasyon sorunu yaşıyor..Ama şu kızı aratma olayını iyice öğren kafanda şüphe kalmasın cnm
Allah hiçbirimizi utandırmasın..
Amin..

emlakçı kız olayı pek de masum gelmedi bana :44::44: üstüne size bağırması da suçu bastırma mahiyetinde.

fakat siz kendiniz olmaktan çıkmışsınız. askerdeyken ne demek dışarı çıkmamak talimatlara uymamak. onun emir kulu musunuz? yoksa sevdiği mi ?

burda sizde hata gördüm.. ne kadar seversen sen kimse ve hiçbirşey senden kıymetli ve öncelikli olmasın..

uyku hapları ile de gerçekleri geçiştirme bence biran önce toparlan. hakkında hayırlısı olsun.

Haklısınızz Yakıp yıkmak bağırıp çağırmak yerine olaylara karşı tarafın gözünden bakıp anlamaya çalışmak daha doğru sanırım.. Ben bundan sonra öyle yapacağımm inş. karşı tarafta çaba gösterir birşeyleri düzeltmeye yoluna koymaya.. Uyumak için karışık relax çay denemiştim uyuyamadım o yüzden ilaç aldım.. ama artık onlarada veda edeceğimm.. Tekrar teşekkür ederimm sizi tanıdığıma sevindim..

İnşallahhh birincisidir.. Başka biri varsada aldatılıyorsam ortaya çıkar yakındaa hiçbirşey ömür boyu saklanamaz ki varsa elbet ayağına dolaşır..

Sizin için üzüldümm.. inşallah bundan sonraki ilişkilerinizde böyle seyler yasamazsınızz.. Herkes mutlu olsun kimse yanlışş yola girmesinn ama insanoğluu işte..

Doğru hatırlıyorsun canım afganstandaydı.. İnşallah adaptasyon sorunudur ve En kısa zamanda düzelir.. Bazen bende öyle düşünüyorum sertliği agresifliği kendini hala yazıcı bizleride askerleri falan zannediyor herhalde diyorum.. çünkü ailesine karşıda aynıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…