Peri masalı gibi başlayan aşkın sonunamı geldik ?

Evet ben ben olmaktan çıktımm.. fazla değer verdim her istediğini yaptım yapmamak lazımmış..

face te kızı aratmayı bir tarafa bırakırsak ilgisizlik konusu hem askerlikle alakalı adapte problemi olabilir hem de sizin ve birçok arkadaşında dediği gibi fazla değer vermek ve kendimizden ödün vermekten dolayıdır diye düşünüyorum. Biz kadınlar genelde sevdik mi hep bir ilgi sevgi gösterisi içinde oluyoruz sanırım kendimize davranılmasını istediğimiz gibi davranıyoruz erkeklere bu da onlarda vazgeçilmezlik hissi uyandırıyor egolarını kabartıyor. Yani kendilerini çekiyorlar nasılsa seviyorum bunu x biliyor falan diye sevgi ilgi hak getire durumu ortaya çıkıyor aslında çözüm onlar gibi olmak uzak ve mesafeli durabilmek ya da onlar gibi ilgisiz davranmak ama sanırım birçok seven kadın için bende dahil zor oluyor. O yüzden size söyleyebileceğim eğer becerebiliyorsanız kendinşzş biraz geri çekin kimse sizden değerli ve önemli değil biraz kendiniize vakit ayırın bırakın o size ulaşmak için çaba göstersin.( soğuk davranmak değil yanlış anlaşılmasın) face meselesine gelince uzaktan uzağa belli etmeden kontrol edin yani gözünün içine sokmayın kontrol ettiğinizi ama mesela kzı falan gördüğünde bakışları hareketi nasıl ona bakın. Rabbim sıkıntılarınızı en kısa sürede atmanızı ve ileriye mutlu ve huzurlu şekilde adım atmanızı nasip etsin inş. en kısa zaamanda...

Haklısınız üzerine düşünce ilgi gösterince dediklerinide dinleyince kendilerini bir şey zannediyorlar.. Şuan mesafeli duruyorumm dediğin gibi ne kadar zor olsadaa.. dükkanına gitmiyorum aramıyorummm o beni aramassa mesela sabah 10da aradı 3 saattir aramadı bende aramıyorum işi vardır belki bilmiyorum.. Ama önceden haber verirdi mesaj atardı yemek yemeğe bile gitse haberim olurdu iş için bir yerlere gitse söylerdi şimdi haber vermek zorr geliyor.. şimdi böyleyim diyor çıkıyor işin içinden.. bugün bende öyle yapacağım çarşıya gezmeye cıkacagım haber vermeyeceğimm ararsada önceden öyleydi şimdi böyle derimm.. kısasa kısas.. o nasılsa bende öyle davrancam..

aynı canım benim eşimde öyleydi evle işi altlı üstlü olduğu halde cıksa haber verir geri inince haber verirdi simdi aksam dükkanı kapatıp işi olsa suraya buraya vs onu bile söylemez yani fazla ilgi sıkıyor bunları bende diyorum haber vermiyim etmiyim diye ama kapıdn cıksam illa dukkandan görüyor gittiğimi ama ben ne kdr karar da versem ilgilenmeden yılışmadan:S yapamıyorum benim de sevgi anlayışım bu rabbim hepimize yardım etsin bu adamlarla uğrasmak memnun etmek ve mutlu olmak zor...

Erkekler bizim kadar ince fikirli, düşünceli, anlayışlı olsa sorunumuz kalmazdı zaten ama maalesef değiller varsa bile öylesi çok azdır herhalde.. Ben karar verdim ve kendime söz verdimm aramıyorum ilgi alaka göstermiyorum.. Dükkanına gitmiyorum.. en fazla canım cicimm diyorum.. birde böyle deneyelim bakalımm ne olacak...

bence düzelir cnm birde izin kullanmamıştınız dimi onlada alakalı olabilir 1 sene görmeyince ne blm.sıkma canını şu kızı aratma olayını çöz bence tatlım sordun mu ?

malesef bu hikaye bana çevremden çok tanıdık geliyor. Hepsinin de sonu malum. Kızlar kendini yiyip bitiriyorlar akşama kadar erkeklerin umru diil. Sonunuzu şimdiden görebiliyorum. Kaç senelik evli insanlar var hala birbirlerinin gözünün içine bakıyorlar. Ne çabuk ben buyum tiriplerine girmiş bu çocuk. Millet ne şartlarda nerelerde askerlik yapıyor da yine eşine sevgilisine nişanlısına sahip çıkıyor. Er kişi yok askerlik öncesi yok sonrası diye nazlanmaz ne bu kadın mı özel günü olacak. Bu kadar takmayın bence kimse vazgeçilmez değil. Git ayrıl ya da bırak diyemem. Seviyorsunuz sonuçta. Ama sende ona aynısı gibi davran arama sorma ya da tersle. İki seçenek var . Ya aklı başına gelir senin değerini bilir ya da bu ilişki biter. Ailen ve kardeşlerine sığın. Arkadaş çevrene helede çalışıyorsan bu durumdan iş arkadaşlarına fazla bahsetme. Tabiki istisnalar vardır temeli iyi dostluklar ama genelde kızlar birbirlerinin mutluluğunu pek istemezler hep bi çekememezlik bir kıskançlık olur. Yansıtma ve ailene sarıl bence..Dua et ve kendinden taviz verme. Bırak uyku haplarını falan ve dua et bol bol. Temiz hava al yürüyüş yap. Bir gün değil iki gün değil bu bir ömür evlense bile böyle mi olacak bu adam? Böyle hayat geçmez bence. Hangi bir gün bunun tiribini çekeceksin. Hayat çok kısa kendini bu kadar üzme biri için. klişe ama bunlar gerçek.

Elif çok tesadüf eseri gördüm konunu ve çok şaşırdım üzüldüm,neden böyle olsun kuzum ya
Ahcanım erkekler hep o prens kalmıyorlar bi yerden sonra içinde öküz odun ne varsa çıkıyor gün yüzüne

Son durum ne aradaki mesajlarını okumadım umarım düzeltmiştir birşeyler inş

canım bence o elde edene kadarmıs heves gıbı bır sey sanırım. bıraz da ayran gönüllülük. ne yaptıgını bılmıyor o. bu işte kesin bir iş var bence

Şimdilik aramız iyi gibi zeynepcimm.. bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak..

Tam bakınıyordum Elif bu ara nerelerdeee diyeee ki başlık açtığın aklıma geldi meleğimmm..nasıl gidiyor ne yaptın ne ettin, ne kararlar aldın ya da almaya çalıştın?? Aramız iyi demişsin ama detay isterim ben :) Allah hayırlısını nasip etsin canım benimm..inşallah hepsi kafanın sana oyunuydu da her şey geçmişte kaldı, inşallah hepsi adaptasyon sorunuydu ya da değişim süreciydi ama sana olan ilgi eskiye döndü...

Son düzenleme:
Kızlar Yine Yeniden Ben..

Daha Öncede anlattığım gibi uzun süredir ilgisi sevgisi saygısı yoktu bana karşı hatta olmayacak şeylere bağırıp çağırıyor küfür ediyordu. Dediklerimi hiç dikkate almıyor başına buyruk davranıyor yalan söylüyordu yalanlarını kaç defa yakaladım.. Dükkandayım diyor orda burda arkadaşlarıyla alkol alıyor gece saat 2 artık eve git dediğimde ister içerim ister s..carım kaç yaşındayımm deyip küfür edip telefonu kapatıyordu.. herşeye eyvallah dedim alkolden bu şekilde davranmıştır dedim. hep çabaladım sabrettim şu 3 aydır.. ama en son yine bana yalan söyledi eve gideceğim diyip karı ile kızla Bar'a gitti.. (Yanında çalışan o.. reklamcı kadın ve kendisi gibi olan kaşar kızı) Ben faceden kadının profilini arattırıp fotoğrafları gördümm 29 tane foto var hepsinde yan yana kafa kafaya omuz omuzalar bi tanesinde Bizimki ahtapot gibi sarılmış kıza... kızda allahın gücüne gitmesin travesti tipli bir kız.. Neyse sabahı yanına gidip bağırdım çağırdım ben 3 yıl boyunca ve 15 ay sen yokken böylemi yaptım şerefsiz dedim. sen benim için bittin artık dedim nişanı attım.. hala daha otur konuşalım 3 yılın hatrına ben kötü bişey yapmadım diyor.. bu saatten sonra senle konuşacak birşeyim yok benim dedim çıktım.. Daha sonrada annesine bohçaları altını ıvır zıvırı götürdük bıraktık.. Şimdi bensiz renkli bir hayat yaşasın onu bayacak bir insan yok hayatında isterse sabah 5e kadar takılsın..

Elifff olanlarin sokundayim su an cidden...inanamıyorum ama inanmak lazim erkek sonucta artik da yapacak bir şey kalmamis yavrum sakn onu affedeyim deme. Uc yilin hatri olsa zaten böyle bi' cirkinlik yapmazdi. Allah'a havale edip hayatina devam etmekten baska caren yok kizim. Allah sabir versin. Istediginde ozelden de yaz. Numarani da yaz konus paylas icine atma tatlim.

5 Gün Oldu ama inan bende şoktayım hilalimm.. Hiç başıma gelmez sanırdım herşey yapacağına inanırımda karı-kız'la işi olmaz derdim. Gözüm kapalı güvenirdim.. askerden önce böyle biri değildi 5 dk.ya evde ol dediğimde evde olurdu zırt pırt mesaj atardı yemek yerken bile mesajlaşırdık.. biraz yüzüm düşse kıyamam edemem der gönlümü alırdı. Askerden sonra resmen bir oduna dönüştü üzülmediğim ağlamadığım sinir olmadığım bir gün yok gibiydi.. En son bunuda yaptıı ve bitti iştee.. Ben 15 ay hapis hayatı yaşadım sırf o istediği için işe girmedim çalışmadım. bakkala gitsem haber verdimmm ama haketmediğim şeyler yaşadım bunu kaldıramıyorumm keşke başka şekilde ayrılsaydıkta böyle olmasaydı.. fotoğraflara hergün defa defa bakıp senden nefret ediyorum diyorum.. Zatenn Allaha havale ettimm ve hakkım varsa helal etmiyorum dedim.. Affetmek miiii ASLAAA Nasıl kabullenirim bana yaptıklarını.. O kıza sarılırken hiç mi aklına gelmedim.

TAbi ki haketmedin ya oyle sey olur mu ama bunu dusunme canim yasaman gereken buymus. Her seyi anladiginda zaten cok gec olacak. Gercekten cok zor bir durum ama guclu kalmak zorundasn canm benim yaa.. birak nedenini naailini artık sadece kendinle ilgilen. Bosalttim kutumu bu arada canim

Son düzenleme:

Haklısın canım.. Belkide hayırlısı buymuş..En azından şimdiden ortaya çıktı evlendikten sonra daha zorr..

Çok üzüldüm..
Affedilir gibi değil gerçekten.
Kafasız, 3 yılın hatrına sana sadık kalmayı becerememiş.
Hatır için dinle beni diyor ne komik.
Bu erkek milleti gerçekten çok nankör
Bundan sonra çok mutlu olmanızı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…