- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
- Konu Sahibi SaviorAngel
-
emlakçı kız olayı pek de masum gelmedi bana :44::44: üstüne size bağırması da suçu bastırma mahiyetinde.
fakat siz kendiniz olmaktan çıkmışsınız. askerdeyken ne demek dışarı çıkmamak talimatlara uymamak. onun emir kulu musunuz? yoksa sevdiği mi ?
burda sizde hata gördüm.. ne kadar seversen sen kimse ve hiçbirşey senden kıymetli ve öncelikli olmasın..
uyku hapları ile de gerçekleri geçiştirme bence biran önce toparlan. hakkında hayırlısı olsun.
face te kızı aratmayı bir tarafa bırakırsak ilgisizlik konusu hem askerlikle alakalı adapte problemi olabilir hem de sizin ve birçok arkadaşında dediği gibi fazla değer vermek ve kendimizden ödün vermekten dolayıdır diye düşünüyorum. Biz kadınlar genelde sevdik mi hep bir ilgi sevgi gösterisi içinde oluyoruz sanırım kendimize davranılmasını istediğimiz gibi davranıyoruz erkeklere bu da onlarda vazgeçilmezlik hissi uyandırıyor egolarını kabartıyor. Yani kendilerini çekiyorlar nasılsa seviyorum bunu x biliyor falan diye sevgi ilgi hak getire durumu ortaya çıkıyor aslında çözüm onlar gibi olmak uzak ve mesafeli durabilmek ya da onlar gibi ilgisiz davranmak ama sanırım birçok seven kadın için bende dahil zor oluyor. O yüzden size söyleyebileceğim eğer becerebiliyorsanız kendinşzş biraz geri çekin kimse sizden değerli ve önemli değil biraz kendiniize vakit ayırın bırakın o size ulaşmak için çaba göstersin.( soğuk davranmak değil yanlış anlaşılmasın) face meselesine gelince uzaktan uzağa belli etmeden kontrol edin yani gözünün içine sokmayın kontrol ettiğinizi ama mesela kzı falan gördüğünde bakışları hareketi nasıl ona bakın. Rabbim sıkıntılarınızı en kısa sürede atmanızı ve ileriye mutlu ve huzurlu şekilde adım atmanızı nasip etsin inş. en kısa zaamanda...
aynı canım benim eşimde öyleydi evle işi altlı üstlü olduğu halde cıksa haber verir geri inince haber verirdi simdi aksam dükkanı kapatıp işi olsa suraya buraya vs onu bile söylemez yani fazla ilgi sıkıyor bunları bende diyorum haber vermiyim etmiyim diye ama kapıdn cıksam illa dukkandan görüyor gittiğimi ama ben ne kdr karar da versem ilgilenmeden yılışmadan:S yapamıyorum benim de sevgi anlayışım bu rabbim hepimize yardım etsin bu adamlarla uğrasmak memnun etmek ve mutlu olmak zor...
Doğru hatırlıyorsun canım afganstandaydı.. İnşallah adaptasyon sorunudur ve En kısa zamanda düzelir.. Bazen bende öyle düşünüyorum sertliği agresifliği kendini hala yazıcı bizleride askerleri falan zannediyor herhalde diyorum.. çünkü ailesine karşıda aynıı
Şimdilik aramız iyi gibi zeynepcimm.. bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak..
Hemde ne fırtınalar kopuyor Hilalimmmmm.. Önceden gözüm kapalı güveniyordummm şimdi hep içimde şüphe var.. Facede o kızı arattırmadan başka bir şey yakalamadım.. dükkana habersiz gittiğimde bir şey görmedimm ya da telefonunu kadın kız aradığına şahit olmadımm.. ama neden o kızı arattırdı hala anlamıyorum ki kız ondan 10-11 yas küçük 18lerinde bi kız... Ha birde yemin etti o arattırmamış benim kimsede gözüm yok 30 yasındayım tek amacım işimi oturtup para kazanıp evlenmek bunca yıldır neyimi gördün beni hiçmi tanımıyosun dedi.. insansammı inanmasammı Bilmiyorumm hilalimm inşallah kafamın bana oyunudur inşallah hersey güzel olurr.. Dua ediyorum bir şey varsa hepsi ortaya çıksın ayağına dolaşsın sakladığı ettiği bişey varsa diye.. Yoksada eski haline dönsün ben yine günaydınnn ne yapıyosunn ne ediyosunn iyi geceler mesajları atan nişanlımı geri istiyorum..
Şimdilik aramız iyi gibi zeynepcimm.. bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak..
Kızlar Yine Yeniden Ben..
Daha Öncede anlattığım gibi uzun süredir ilgisi sevgisi saygısı yoktu bana karşı hatta olmayacak şeylere bağırıp çağırıyor küfür ediyordu. Dediklerimi hiç dikkate almıyor başına buyruk davranıyor yalan söylüyordu yalanlarını kaç defa yakaladım.. Dükkandayım diyor orda burda arkadaşlarıyla alkol alıyor gece saat 2 artık eve git dediğimde ister içerim ister s..carım kaç yaşındayımm deyip küfür edip telefonu kapatıyordu.. herşeye eyvallah dedim alkolden bu şekilde davranmıştır dedim. hep çabaladım sabrettim şu 3 aydır.. ama en son yine bana yalan söyledi eve gideceğim diyip karı ile kızla Bar'a gitti.. (Yanında çalışan o.. reklamcı kadın ve kendisi gibi olan kaşar kızı) Ben faceden kadının profilini arattırıp fotoğrafları gördümm 29 tane foto var hepsinde yan yana kafa kafaya omuz omuzalar bi tanesinde Bizimki ahtapot gibi sarılmış kıza... kızda allahın gücüne gitmesin travesti tipli bir kız.. Neyse sabahı yanına gidip bağırdım çağırdım ben 3 yıl boyunca ve 15 ay sen yokken böylemi yaptım şerefsiz dedim. sen benim için bittin artık dedim nişanı attım.. hala daha otur konuşalım 3 yılın hatrına ben kötü bişey yapmadım diyor.. bu saatten sonra senle konuşacak birşeyim yok benim dedim çıktım.. Daha sonrada annesine bohçaları altını ıvır zıvırı götürdük bıraktık.. Şimdi bensiz renkli bir hayat yaşasın onu bayacak bir insan yok hayatında isterse sabah 5e kadar takılsın..
Elifff olanlarin sokundayim su an cidden...inanamıyorum ama inanmak lazim erkek sonucta artik da yapacak bir şey kalmamis yavrum sakn onu affedeyim deme. Uc yilin hatri olsa zaten böyle bi' cirkinlik yapmazdi. Allah'a havale edip hayatina devam etmekten baska caren yok kizim. Allah sabir versin. Istediginde ozelden de yaz. Numarani da yaz konus paylas icine atma tatlim.
5 Gün Oldu ama inan bende şoktayım hilalimm.. Hiç başıma gelmez sanırdım herşey yapacağına inanırımda karı-kız'la işi olmaz derdim. Gözüm kapalı güvenirdim.. askerden önce böyle biri değildi 5 dk.ya evde ol dediğimde evde olurdu zırt pırt mesaj atardı yemek yerken bile mesajlaşırdık.. biraz yüzüm düşse kıyamam edemem der gönlümü alırdı. Askerden sonra resmen bir oduna dönüştü üzülmediğim ağlamadığım sinir olmadığım bir gün yok gibiydi.. En son bunuda yaptıı ve bitti iştee.. Ben 15 ay hapis hayatı yaşadım sırf o istediği için işe girmedim çalışmadım. bakkala gitsem haber verdimmm ama haketmediğim şeyler yaşadım bunu kaldıramıyorumm keşke başka şekilde ayrılsaydıkta böyle olmasaydı.. fotoğraflara hergün defa defa bakıp senden nefret ediyorum diyorum.. Zatenn Allaha havale ettimm ve hakkım varsa helal etmiyorum dedim.. Affetmek miiii ASLAAA Nasıl kabullenirim bana yaptıklarını.. O kıza sarılırken hiç mi aklına gelmedim.
TAbi ki haketmedin ya oyle sey olur mu ama bunu dusunme canim yasaman gereken buymus. Her seyi anladiginda zaten cok gec olacak. Gercekten cok zor bir durum ama guclu kalmak zorundasn canm benim yaa.. birak nedenini naailini artık sadece kendinle ilgilen. Bosalttim kutumu bu arada canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?