- Konu Sahibi Masalsularam
- #20.001
Amin canım,darısı da sizlere olsun inşallah.Allah ım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin bebişlerimizi...
Az önce dua ediyorum,eşimde amin diyor.Tüm isteyenler için bebiş duaları ettim.Allah ım kabul eder inşallah.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle,acısıyla sınamasın inşallah...AMİN...
Az önce dua ediyorum,eşimde amin diyor.Tüm isteyenler için bebiş duaları ettim.Allah ım kabul eder inşallah.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle,acısıyla sınamasın inşallah...AMİN...
slm herkese.
miskimamberim merakta bıraktın bizi. herkeşler seni sordu durdu. neyse iyi olmana sevindim
deryaaam Allah sana kolaylıklm ar versin canım. ayyy ne güzel oğluşlarının odasını hazırlayacaksın. bizde görürüz o günleri inşallahşeker yüklemeni de hayırlısıyla atlatırsın inşallah bebekim.
mestroşuuum gözün aydın tatlım.
eylemim sana da iyi bayramlar şimdiden abla kızının yanaklarını öp bizim yerimize
beni soracak olursanız küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim.çok iştahsızım. zorunda olmasam hiç yemek yemem ki ben çok iştahlıydım önceden yaw :44: belirtiler ufak ufak kendini göstermeye başladı
kızlar esinim nerelerde izinde mi? haberi olan var mı?
Son düzenleme: