- Konu Sahibi Masalsularam
- #23.181
Canım ilk yaptığında hemen mi çıktı o çizgii? 8 gün çok kuzum daha 6 gün önce yumurtlamış olman lazım bu zamanda da çıkması çok zor ama imkansız değil testler aynı marka olsa bile hassasiyetleri farklı olabiliyor sabah o yüzden göremedin belkide... ben yumurtlamanın 9. günü yapmıştım çıkmıştı mesela sonra gün geçtikçe koyulaştı. Zaten büyük bi olay yaşadın yeni yeni toparladın kendini strese sokma hiç akışına bırak cnm inş güzel haberler alıcaz .Bu arada herkese gunaydin
Kizlar benim karnim cok sis ya bebekten ya enf kaptim diye dusunup dun dr a gittik bakti bersey iyi dedi kistim var 3 cm sagda agiriyo zaten sol tarafin sizlamasi hic kesilmedi zaten rahim duvari 8 mm iyi dedi seni de moral olarak iyi gordum dedi.iyi haber bekliyorum dedim ins dedi ama kan testi yapmadi :))
Sonra dayanamadik eve gelirken test aldik 2 tane eve gelince yaptim 5 dk da ikinci cizgi soluk ama ilk gebeligimde cikandan daha netti esim bu kez bende goruyorum dedi cok sevindim hamileyim diyerek uyudum ama cok sevinemiyoruz artik esimle hayaller kurduk.diger testi sabah yaparim demistim kesin cikar diye dusunuyordum ama oyle olmadi hic cikmadi anlamadim neden cok uzuldum kizdim kendimebu arada daha adetime 8 gun var
neye yormaliyim sizce durumu
çok mutlu oluorum bu ayfada hamıle ve anne olanları gordukce bende 7 aydır ıştiorum ama bebegım gelmıorr bende pko eşimde varıkoşel var neolcak bılmıom belkı burayada yamışımdır ama buraşı ugurlu bır şayfa maşallah herkez hamış haberı veroo peş peşedarışı başıma
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Cnmm çoğumuz bekledik... Ama sonu güzel oldu bak.. İkinizde de sorun varsa vakit kaybetmeden tedaviye başlayın bence. İlk etapta yaptırmadıysan yumurta takibi yaptır çatlatma iğneni vurdur. İşe yaramazsa aşılama yaptır. Benim eşimde varikosel vardı ve ilk aşılama tuttu çok şükür senin pko da aşılama sürecinde vurduğun iğnelerle düzelir zaten... İnşallah güzel haberler verirsin.