bu topik gerçekten uğurlu pozitif enerji veriyor insana ben ilk gün hissettim bunu
düşünsene hiç görmediğin kişiler hakkında nekadar güzel dileklerde bulunuyorsun onlarla gülüp onlarla üzülüyorsun farklı bir enerji bu
böyle bir arkdaşlık bence kimseye kolay kolay nasip olmaz
dileğim şuki bu güzel topiğin uğuru burdaki bütün arkadaşlara bulaşır herkesin kelebeği biranevvel gelip göbüşlerine konar

en baştada topiği kuran tatlı arkadaşlarım peri ve idilgaya
aminnnnnnnnnnnnnn canimmm benimmmmmuckssssssssssss
bugunn bir tembellik varr uzerimdeee hicbiseyy yapasimm yokkkkkkkkkkkkkkkkk
YENI GELENNN GURKDASLARIMIZZ hosgeldinizzzzzzzzz sansli topigimizee sans getirirsinizz insallahhhhhhhh
hamisler bos durmayinn lutfennn arada dua edinnn bizedeee :)) ugur bocuklerimiz konsun gobuslerimizeeeeeeeeeeee:)
54julye arkadasim insallahhhh en kisaa zamnda gelsinn bebisinnnnnnnnnnn cnmmm benim sana onericegim ist da doktor hep adindan bahsediyorum TEKSAN CAMLIBEL kuzeninm onunla anne oldu ve degisik denemeler sonucu o doktora ulasti ve memnun kaldii istersen onu arastir ist da hem anadolu yakasinda hem avrupa yakasinda hastanesi var
allahh yolunu acik etsinn dileklerinide gercek etsinn insallahh cnmcm
benimde yasim 36 bende gecen ay ona gittim femara diye bi ilac verdi oncelikle yumurta kalitesi icinnn bakalim beklemedyimmm
hepimiz icin allahtan hayirlisiii insallahhhh
en hayirli zamanda ennn hayirli bebeisleri kucaklarimizaaa alicazz insallahhhh