• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
o nasıl tatlı bi gülümseme yaaw :16:
:nazar: maşallah esinim. Allah hepinize sağlıklı uzun ömür versin. bize de nasip etsin o günleri görmeyi :52:

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN

HERKESLER İYİYMİŞ OH NE GÜZEL :54::54:

ESİNİMMM MAŞALLAH OĞLUŞUNAAAA :nazar::nazar::nazar: ÇOK BÜYÜMÜŞ AVATARINDAKİ RESME BAK ŞİMDİKİ RESME BAK :16::16: DEMEK İŞE BAŞLADIN HII OLSUN CANIM NAPALIM ENAZINDAN KV BAKIYOR YABANCIYA BIRAKMADIN ÇOK ŞÜKÜR SÜT İZNİN VARMI NE KADAR VERİYOLAR SÜT İZNİ :44:

MESSİİİM BEN ANANASI TAVSİYE ETMİYORUM İSTERSEN DOKTORUNA BİR DANIŞ ÖLE YEEE TÜP BEBEK MERKEZİNDEKİNE DANIŞ Kİ DAHA NET BİLGİ VERİR SANA :10::10:

İROŞUMM GÜNAYDIIIINN

SEYZOŞUMMM DAMADIMIN ODASI HAZIRMIŞŞ OHH MİSLER GİBİİİ :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ADOŞŞŞ YAAAAA MİNNAK OĞLANLARIDA HALVET MUHABBETİNE KATTIN YAA :60: :60: :60: :60:

İDİLGAAAMM BEBİŞİ OĞLANMIŞŞ TOPİKTE OĞLAN PATLAMASI VAR KIZLAR AZ KALDIK YAA DERGUNUM AĞIRDAN SATALIM KENDİMİZİİ ŞURDA TOPU TOPU İKİ KIZIMIZ VAR :60: :60: :60:

$löpğk.webp

ben geldim hanımlar nasılsınızzz

Eki Görüntüle 660491

ay kızımın ayakkabılarını cıkarttım öyle pembe coraplarla rezil ettim internetlerde fln :))
geçmşi okuyamadım kızlar kusura bakmayın..
dün kızım için kurban adamıstım onu kestirip yemeğini verdik
Allah kabul eder inşşşşş

nasılsınız iyimisinizz

Kızlaaaaaaaaarrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Önceki sayfaları okumadannnn direkt dadımmmm yazayım sonra okurum diyeeee
kızlar benm pazar gübü olmam gerkiyorduuu ama olmadım adettttttttttttttttt
ve dün evdeyken sabah kalkıtgımda afeedersinizde tuvaletimi yapıp tuvalet kagıdıyla sildiğimde böyle kahverengi birsy geldi ama o kadar azkii...ayyy dedidimm kesin adet oldum.
Amaa dünden beriii yalnızca tuvalete gittimde 3 kere oldu kahvrengiii
bana noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Test aldım yanımda çiş gelmesini bekliyrum yapcam tekrarrrrrrrr

pjommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve
aybiceeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gızzzlarr üzülmeyin tamammıı nolurrrr,yapmayın tamammm....mayısta daha cok çalışınnnnnnnn başarılı olcagınıza ben inanıyorumm...
Sanki bende hamişimde teselli ediyorumm.Benm hç böyle olmazdııı adet olayııı,korkuyorum adet gelcek diyeeee,öfff stresten gece rüyama girdi,tuvalet kagıdıyla siliyorumya çift çizgi çıkıyo tuvalaet kagıdında ayy nasıı sinir oldum yaa...
Gelmiyooo çişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:25::25::25::25::25:

bir gideyim çişee kızlarrrrrrrrrrrrrr :1::1::1::1::1::1::1:

kızlarr tek çizgi çıktı sinir oldum attımmmm çöpeeee...

nolcekkii pekiiii nmie 2 gündürrr olmuyorummm..stresten galibaa.Netcezzzzz bir kan testimi yaptırsakkk acabaaa kızlarrr yaa

kızlarcımmmm cıkım cım cımm cımı cımı cımmmmm

Benim kasıklarım şişti :1::1::1::1:
gebercem artıkın strstennnn,sigara bilem içmiyom artıkın yaaaaaaaaaaa
birde afedersinizde hepp pırt pırttt yapıyorumm :1::1::1::1::1::1:
çok gazlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
İnsallahh hamişizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım yaaa aönceliklee seni tebrik ed
yorum Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnnn....Canım aynı anlattgın gibi oldu..Testi peceteye sarıp çöp kutuma atmıştım siz öyle diyince bir baktım 2.çizgi cıktı.....hafif amaaa...
Ayyy Ağlıcammmmmmmmmmmmmmmmm

22 nisandı canımmm.
2 gün geçti
resmini çektimdeee,koycam ama benm tel çok iyi çekmiyo ondan belli olmuyorrr

ayyy tamamm tamammmmm...
kızlar şimdi gerçekten varmıdrırrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
2::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yoooooooooooooooooooooooooooooookkkk
Eşime Haber vermekkk yoooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
testi saklıyorummm :1::1::1: atcaktım birde heeee :1::1::1::1::1:

Canım seninde güzel haberlrini alıırızz inşşşşşşş...
Bakalım benim sonucu 17.30 gibi öğrencemm tel acarım artıkkkk

kızlar dişlerimin altı öyle bir ağrıyor ki kaç gündür anlatamammm.Zonk zonk zonk yapıyooooo

pendercimmm,senin gögüs ucu agrın varmıııııııııııııııııııııııııııııııı
Ben mahvoldumm haftasonuuu,çok şükür bugun biraz hafiflediiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlar afedersinizdee ben bir b..kkk anlamadım...
1-2 hafta daha geçsin dediler.Sonuc için tam net birsey diyemiyorlarmışşş.
34.1 çıkmışş..
Noluyo kiii???
Şimdi var mı yokmuuuuu

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

oohhh kızlar benim için halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar belki sayfayı bosa doldurdun diyeceksinizdeee
geçmişe bir baktım öylee
hamileliğimi ögrendiğim gün ve sizlerin yorumlarııı..cok duygulandımmm
biz cok sey paylaşmısız cooookkk
canım kızım seni çok sevi,yorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar belki sayfayı bosa doldurdun diyeceksinizdeee
geçmişe bir baktım öylee
hamileliğimi ögrendiğim gün ve sizlerin yorumlarııı..cok duygulandımmm
biz cok sey paylaşmısız cooookkk
canım kızım seni çok sevi,yorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım yaaa evet ne günlerdi ne çok şey yaşamışız paylaşmışız :16::16::16::5::5:

günaydıııııııııııııııııınnn

herkesler iyiymiş oh ne güzel :54::54:

esinimmm maşallah oğluşunaaaa :nazar::nazar::nazar: çok büyümüş avatarındaki resme bak şimdiki resme bak :16::16: Demek işe başladın hıı olsun canım napalım enazından kv bakıyor yabancıya bırakmadın çok şükür süt iznin varmı ne kadar veriyolar süt izni :44:

messiiim ben ananası tavsiye etmiyorum istersen doktoruna bir danış öle yeee tüp bebek merkezindekine danış ki daha net bilgi verir sana :10::10:

iroşumm günaydıııınn

seyzoşummm damadımın odası hazırmışş ohh misler gibiii :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

adoşşş yaaaaa minnak oğlanlarıda halvet muhabbetine kattın yaa :60: :60: :60: :60:

idilgaaamm bebişi oğlanmışş topikte oğlan patlaması var kızlar az kaldık yaa dergunum ağırdan satalım kendimizii şurda topu topu iki kızımız var :60: :60: :60:

normalde olması gerekn günde 1 buçuk saat canım ama benim işyerim diğer işçiler arasında dikkat çekmeyelim diye çünkü bütün hepsinin gözleri muhasebeye acaba ayrıcalık yapılıyormu diye dört dönüyor işte o yüzden cuma kendi iznim cumarteside 1 yıl boyunca süt iznim var
buda benim işime geldi açıkcası haftada 2 gün bebeğimle beraberim
işyerim anlayışlı sağolsunlar isteseydim 6 ayıda alcaktım ama hazır bakan varken günlerim gitmesin dedim iznimde bu şekilde olunca

esinim oglunaaaaa :nazar:
vitooomm kizinaaaa :nazar:
masallah anneleri bizede hayirlisiyla koymak nasip olur insallah

kocam gitti sabah :5: uzuldum tabi ama dun aksam kizkardesim ve 1 yasina yeni giren prensesi geldi onlarla vakit geciriyorum

bugun canim cok sıkıldi ama 1 saatte 4 kez kasilmam oldu sonra 2 kez daha ama simdi iyiyi cok korktum :5:

ayyy öğrendiğimizden beri bebiş demiyoruz artık çükütay aşşağa çükütay yukarı gidiooo :)))))

Allahh hepimize yardım etsin inşallahhhhh bebişlerimizinde kendimizinde ailemizinde kaderlerini güzel yazsın inşallahhhhhH

bu arada resimleri gördümmmmm maşallahhh bebişlerimizeee kızzzz VİTOMMMMMM zeynomuza maşallahh genç kız olmuşşş kısssss:))

ayy herkeslerei özlüyorum hergün girip okuyorum yazamasamda takiteyimm HABERİNİZ OLA:)))

MUCKSSSS

ALLAHA EMANET OLALAIMMM

çükütay mıııııı :53::53::53::53:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
bir bilgisayar başında kendi kendine deli deli gülme vak'ası dahaaaa :60::60::60::60:
hakkını vereyim idiloşuum yaratıcılığınıza hayran kaldım yaaw :1: ÇÜKÜTAY :60::60::60:

yaaa yesinleeeer seninnnn tombikkkkk pembe yanaklarınııııı....maşallaahhhhh çoook tatlııııı doğal makyajlı bizim kızımıızzz...

çok mutlu ve sağlıklı görünüyor vitoommm senin gibi bir annesi olduğu içinde şanslııı.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı bize...foto koyacağımız günleer gelsiiinn...vitoom geçmişi hatırlatman iyi olduuu duygulandım ben de....:43::43::43:

asosuuummm inşallaahhh o kasılmalar doğaldır ve bir daha olmaz....:16::16: bu günler geçivericek kavuşcaz bebişlerimize Allahın izniyle...

idilimmmm yıktın geçtin vallaa yaaa :60: :60: sen çok yaşaaaa çükütaaayyyyy :29::29:

Eki Görüntüle 660491

maşallah sana :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: yerler senin tambiş yanaklarını , gerçi yenmeylede doyulmaz bu afeti devarana yaa, rabbim güzel yazılar yazsın sana güzel prensesss :54::54:

idilcim çükütayın hayırlı olsunnn :9::9::9::9: hayırlı ak yazılar yazsın rabbim ......

günaydın kızlar :3::3::3::3:....................

yaaa yesinleeeer seninnnn tombikkkkk pembe yanaklarınııııı....maşallaahhhhh çoook tatlııııı doğal makyajlı bizim kızımıızzz...

çok mutlu ve sağlıklı görünüyor vitoommm senin gibi bir annesi olduğu içinde şanslııı.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı bize...foto koyacağımız günleer gelsiiinn...vitoom geçmişi hatırlatman iyi olduuu duygulandım ben de....:43::43::43:

aminnnn cnm duygulnma bakkk ben 2 kere yasadm o kanamalarıı,artık 2.de hersy Allahtan dedim çnkü kendimi yıprattıkca daha cok zarar gördüm ondan sende yat dinlen kafana takmamamya calıs tamam cok bekledin çok ugrastın biliyorum ama verende Allah de bnm gibiii.çnkü gercekten durcagı varsa o bebek duruyo ama gitceği varsa dr bile önüne geçemiyoooo

sen yapcagını yap gerisini Allaha bırak cnm
hiçnbirseyciğin olmayacak mucukkk

Back
X