• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kolay gelsin irem senin baya işin varmış gerçekten.allah kolaylık versin.tadilat falan olurkende kendine dikkat et fazla yorma ya.

canım tesisat olunca pis olmaz evim öyle sadece petek takılacak ama odaları boşaltılması falan gerekecek o işlerin hiç biride beni bağlamıyo :9::9::9: Ama bir an önce olsa ben normalde klima kullanıyodum doğum olacak olunca mecbur soba kuracaktık hızır gibi tam zamanında gelmiş gibi görünüyo inş. Olurda ayrıca içim rahatlar :16::16::16::16:

ben pişik kremi yağ şampuan sabun hepsini dalin kullanıyom canım. memnunum hiç bir sıkıntı yok.
kolay gelsin size kızlar bunlar tatlı telaşlar. asıl iş minnaklar doğunca başlıyooo :1:

Arkadaşlar herkese merhaba ben daha çok yeniyim burda bilemiyorum ne yazacağımı ama bende evlat hasreti çekiyorum haftaya doktor randevum var görünürde bişey yok:25:bakalım ne dicek. Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum...

G:13:ünaydiiiiiiiiiin :52::52:

Krosum bufun benim de kontrolum var bakalim neler olcakkkkkkk gelsin artik oglusumm hayirlisiylaaaaa :49::52: Allahim sukurler ilsu bu gunlere hala inanamiyorummmmmmmmm

g:13:ünaydiiiiiiiiiin :52::52:

Krosum bufun benim de kontrolum var bakalim neler olcakkkkkkk gelsin artik oglusumm hayirlisiylaaaaa :49::52: Allahim sukurler ilsu bu gunlere hala inanamiyorummmmmmmmm

inşalah güzel haberlerle geliriz canım sen zaten eli kulağında paşanın kapıyı dinle her an çalabilir anniş ben geldim diye :9::9::9: Banada rüya gibi geliyo ne ara 30 a geldik diye kızçem tepikliyo anlıyom rüya değil :9::9::9:

hayırlı haberlerle gelin kontrolden insallah canlarımmmm:16::16::16:

seyzenim bu arada sana kocaman :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel buraya da vakit ayırabiliyorsun,benim kuzu uyudu ben de iş yapmak yerine buraya yazayım dedim hemen.
cok faydalı bilgiler veriyorsun taze annelere...:54::54::54::54:

ya evet işte bende çalışırken kenara para koyup toptan alırım diye düşünüyorum.
Ama yavaş yavaş liste yapmak mantıklı doğru diyosun.Ne alacağını bilince herşey daha kolay olur.

canım yine de yavaştan başla bence,zaman o kadar hızlı geçiyor ki...
ben daha cinsiyet belli olmadan çorapla başlamıştım son bi kaç haftaya kadar aldım bişiler

Slm teyzoslar , kizcem 1455 gr 40 cm olmus pozisyon olarak carprazdi :9::9::9: tansiyonum az yuksek cikti 13/9 3 gun takip et dedi , 3 hafta sonra rapor aktarmami yapcam kismetse diger randevumuz daha erken olacak ve artik nst ye girmeye basliyoruz 32 haftaylsa beraber ,bizden simdilik bu kadar :34::34::34:

slm herkese.Bugünü izin alıp evimde geçirdim :))
İrem herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.Pericim sendende haberleri bekliyoruz:)
Benden kontrole gittiğimde kan alınmıştı AFP testi(sanırım 3 lü test oluyo :) Doktor bugün aradı sonucumuz normalmiş şükür.
biraz evi toparlıyım dedım farkında olmadan yordum saırım kendimi.kasıklarım ve birazda belim ağrıyo.Yatım dinleniyorum bende şimdi.

isilisil cnm doğru diyosun daha var diyoruz ama gerçekten zaman çok çabuk geçiyor.

hayırlı haberlerle gelin kontrolden insallah canlarımmmm:16::16::16:

seyzenim bu arada sana kocaman :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ne güzel buraya da vakit ayırabiliyorsun,benim kuzu uyudu ben de iş yapmak yerine buraya yazayım dedim hemen.
cok faydalı bilgiler veriyorsun taze annelere...:54::54::54::54:

canım oğlum uslu çok şükür ve eşim de sürekli evde şidilik. çok yardımcı oluyor sağolsun. okul açılınca ne yapıcam bakalım :18:
Doğa da büyümüştür abla kız olmuştur canım benim. kokulu kokulu öp annesi bizim yerimizede :54:

periiim hayırlı, güzel, kolay bir doğum olsun inşallah canım :16::16::16:
bu eşsiz duyguyu çok kısa bir süre sonra tadacaksın tatlım :52:

Kıslarrr doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür tospammmm eylül 1de gelio sanırsam inşallahhhhhhhhh Bu arada bugün tw da izledim sizinle paylaşmak istedim doğum öncesi ve emzirirken meme ucu çatlağı için 1ELMA kabuğuyla yıkanıp 170 derecede 15/20dakika fırına konuyo sonra çıjartılıp içi pişmiş olan elmaya 1kaşık zeytinyağı konup bulamaç yapılıyo ve meme uçlarına konuyo bu sorun geçinceye kadar yapılıyomuş ben denicem. Bu arada karın ve memişleri yağlamayı ihmal etmeyin badem yağı susam zeytinyağğı ben ilk zamanlar karıştırıp kullandım son 3ayds badem yağı ama maşallah çatlak olmadı. Yine geldi bilmişlik yaptıı diceksiniz valla :)

günaydın :16::16::16::16:
Kıslarrr doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür tospammmm eylül 1de gelio sanırsam inşallahhhhhhhhh Bu arada bugün tw da izledim sizinle paylaşmak istedim doğum öncesi ve emzirirken meme ucu çatlağı için 1ELMA kabuğuyla yıkanıp 170 derecede 15/20dakika fırına konuyo sonra çıjartılıp içi pişmiş olan elmaya 1kaşık zeytinyağı konup bulamaç yapılıyo ve meme uçlarına konuyo bu sorun geçinceye kadar yapılıyomuş ben denicem. Bu arada karın ve memişleri yağlamayı ihmal etmeyin badem yağı susam zeytinyağğı ben ilk zamanlar karıştırıp kullandım son 3ayds badem yağı ama maşallah çatlak olmadı. Yine geldi bilmişlik yaptıı diceksiniz valla :)

ayy 1 eylül mü 38 de senin tosba da geliyo ha :52::52::52::52::52:sağol canım bilgiler için hiç öyle dermiyiz :54::54::54: ben henüz karnıma bişey sürmeye başlamadım, henüz bişey yok ama kızçem büyümeye başladığı için gerilmeye hareket ettikçe katılaşıyo karnım o yüzden bademle susam yağını bende karıştırdım da akşamları unutuyom sürmeyi :17::17::17: ama ihmal etmemeliyim düzenli kullansam iyi olacak :31::31::31::31:

iyidir canım saol.Uzun bir aradan sonra poğaça yeme gafletinde bulundum midem yanıyo şimdi :1:

Kıyamam ya inşallah biran önce toparlar.7 aylık falan doğdu ozaman.
Benim arkadaşımda öyle erken doğum yaptı.Bebiş 2 aya yakın galiba küvezde kaldı ama şimdi herşey yolunda.Hastahaneden çıkıp eve geldikten sonrada tek başına baktı bebeğine.Doktor herkesten enfeksiyon vs kapabilir diye yasaklamış.Eve öyle birileri girip çıkmasın demiş.Biraz dikkat istiyo yani.

Son düzenleme:
Back
X