• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Paybikemmmmmm bencede biz seçilmişsiz tartışmasız bu kadar çatlak bir topikte toplanamaz yani imkansıııızzzzzz :60:

Pojoummm anoooyyy çok tatlı yaaaaa, bende dün aynı kocişle benim karışımım bi bebiş buldummm ahanda bu ikimizin mixi resmen $558607_270021719749925_210190405733057_599537_81435987_n.webp kaş gözzz aynı eşimmmm burunla yüz şekli bennnnnnn :60: oyyyyyyy yerim onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

periiiiiiii bu kızları salmışsın testte.durumları pek ii görünmüyorrrrr.:30::30::30::30:

hemşireee hemşirreeeee:94::94::94::94::94: lütfen bizim topiğeee acil bi doktorrrrrrr:1::1::1::1:

Son düzenleme:
periiiiiiii bu kızları salmışsın testte.durumları pek ii görünmüyorrrrr.:30::30::30::30:

hemşireee hemşirreeeee:94::94::94::94:94: lütfen bizim topiğeee acil bi doktorrrrrrr:1::1::1::1:

Ben Pişiiii yapmadım yaaa kendileri tutturdu test yapicukkkkkkk diyeeee :60: Bende yapın ama negatif çıkarsa üzülmeyin sadece pozitif çıkarsa sevinin dediiiiiüümmmmmmm :52:

Paybikemmmmmm bencede biz seçilmişsiz tartışmasız bu kadar çatlak bir topikte toplanamaz yani imkansıııızzzzzz :60:

Pojoummm anoooyyy çok tatlı yaaaaa, bende dün aynı kocişle benim karışımım bi bebiş buldummm ahanda bu ikimizin mixi resmen Eki Görüntüle 395891 kaş gözzz aynı eşimmmm burunla yüz şekli bennnnnnn :60: oyyyyyyy yerim onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

coooooooookkkkkkkkk tatttlıııııııııı yaaa masallahhhhhh :)))))))

Pojoummm anoooyyy çok tatlı yaaaaa, bende dün aynı kocişle benim karışımım bi bebiş buldummm ahanda bu ikimizin mixi resmen Eki Görüntüle 395891 kaş gözzz aynı eşimmmm burunla yüz şekli bennnnnnn :60: oyyyyyyy yerim onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aynen canımm çok doğruuu.yaa bu bebiş çok datluuuuuuuuuu yaaaaaaaaaa ben bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pişşştt bana da ısmarlasana :34:

gitme burda birlikte içelimmm

Ohhhh yine geldimm dayanamadımmm.Hem kahvemi içerim hem size laf yetiştiririm.....:1::1::1::1::1:
Hadi kızlar kahvleeriniz soğuyorrr....

Perimmmm bunu ben varyaaa yirim yirim yirimm bitiririrmmmmmmmmmmmmmmmmm,hammmmm yaparımmmmmmmmmmmmmmmmmm,çok tatttttttttlı buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Behlülün bir sahnesi vardıya arabada bağırıyordu daha dogrusu böğürüyordu deli danalar gibinn..Bende öyle yapcammmmmmmm ..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:

oooyyyy çok datluuuu süper miiixxx
Allahım sana böyle bi bebiş versin inşalllaaaahhhhh amiiiinn :16::16::16::21::21::21::21::21::21:

Ben geldiiiiiimmm. Bugub bat in birinci gunu adetim gelmedi :) carsambaya kadar muhlet veriyorum kendime :)
hoş geldin balummmm ayyyy inşşşş gelmezzzzz yaaaa
Ben Pişiiii yapmadım yaaa kendileri tutturdu test yapicukkkkkkk diyeeee :60: Bende yapın ama negatif çıkarsa üzülmeyin sadece pozitif çıkarsa sevinin dediiiiiüümmmmmmm :52:

:60::60::60:enderfts ile boju iide ,yawrum vitaminc kendine gelemedi:60::60::60::60:

Son düzenleme:
PERİİİİİİİİİİİİİİİİİ YERİM BEN SENİN MİNNAK BURUNLU KIZÇEZİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ AMANIN :nazar: degmesinn yosmayaaaaaaaaaaaaaaaaaa pek bi tatluuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama bendeeeeeeeeeee vitaminc bacımmmmmmmmmm gibi şehzadeeeeeeeeeeeeeee severimmmmmmmmmmm bilmem ama erkek veletlerine karşıı daha bi içim ısınıyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neden acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:=)))))))))))))))))))))) ayyyyyyyy kanımda erkek manyaklıgı mı var neeeeeeeeeeeeee anaaammmmmmmmmm erkek olsam nuri alço gibim bişey olurdum heral bennnnnnnnnnnnnnnn:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

YUHİİİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :52::52::52::52::52::52:

Testtt testtt babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :60: :60:

Hehe yok oyle kanmicam sizebenim adetler zaten problemli. Carsamba sabah yapcam test eger gelmezse. Elimde bi test var sadece. Bi test on euro burda . Varsa carsamba kesin cikar:) gecen hamileligimde battan bi hafta sonra yapmistim cikmamisti . Tam yedi haftalikken belli olmustu. Hos o gebelik problemliydi belki ondan gec belli olmustu ama olsun. Beklicem carsambaya kadar.

Back
X