• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
haaaaaaaaa kurcalamadı diyosunnn ok yavrummmmmmmmmm aman göster ama elletmeeeeeeeeee aman diyimmmmmmmmmmm gavurun gızııııııııııı:=)))))))))))))))))
valla doktora gittigimde en nefret ettigim şey o çatal gibi şeye çıkmak ve bacaklarımıııııııı ayırmakkkkkkkkkkk çok igrenç bi duyguuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa anammmmmmmmmm gene tiksindim hah:=(

offf yaaa sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün inşallaaahh :49:
anaamm burnum da aktı heee gülerken :37:

offf yaaa sen bizi güldürdün allah da seni güldürsün inşallaaahh :49:
Anaamm burnum da aktı heee gülerken :37:

lan de git pis sümüklü sıçan seniiiiiii yürü gittttttttttttt ya şuna bir peçete verinnnnnnnnnnnnnn gavur dölüüüüüüüüüüüü pojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seniiiiiiiiiiiiiiiiii :37:

Öncelelikle herkese teşkürrr ediyorumm merakınız iinnn tatlılarımmm.
Dün doktora gittim işte

Kan testi sonucuma baktı düşük fln dedim tekrar yapalımmı gibilerinden..
Yavrucum dedii,evet çok küçük şuan,hatta rahimine yerleşme aşamasında oldugundan seni muayne bile etmeyeceğim,çünkü o alet rahme gircekk ve suan bebekte orada,ve ne rahmine ne orda tutunmaya calısan bebeğe zarar vermek istemiyorum dedi.Sen haftaya Cuma gel bana kalp atışını keseyi fln herşeyi göstercem sana.Öyle kötü şeyler aklına getirme dedi.Benim doktor psikolog canımm
Okadar güzel konusuyorkii.
Test te istemedi,haftaaya gitcem işte.Ve dedki bebeği görmek için 1500 değerin olması lazım.hesapladı fln haftaya cuma gel dedi kızlar.

Öyle iştee,bende yaptırmadım.

Bojommmmmmm nettin kız bu Adoşa kapıldın çatlaklar siziiiiiiiiiiii
pendercimmm bende tırsıyrdum açmaya doktoraa ama artık alışkanlık oldu,dün bakmadı ya aaa olmadı şimdi dicektim.. :1::1: dur ben yinede açayım bir gör içim rahat etmicekkk
Pdilgammm salla gitsinn mayısssssssss hımmmmmmmmmmmmm...:1::1::1: Süperrr olcekkkk ozaman tutsunnnnn
Perimmmmmmmmmmmm sızım sızım sızlıyonnn muu oyyy yivrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaa
zeytinimmmmmbirkaçgün daha bekliyim olmazsa gider kan testi yaptırırım artık bir yerden olurmu? doktor gerek yok dedii ama ne bileyimmmmmmmmmmmm

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee :49: :nazar: :65:

Aycaece Hamileee:49: :nazar: :65:

Elmadas Hamileee :49: :nazar: :65:

FactorB Hamileee :49: :nazar: :65:

Zeytinnn Hamileee :49: :nazar: :65:

Derinsuberfu Hamileee :49: :nazar: :65:

Sonesinti Hamileee :49: :nazar: :65:

aserenhan Hamileee :49: :nazar: :65:

Kapnax Hamileee :49: :nazar: :65:

Gizz86 Hamileee :49: :nazar: :65:

Candost17 Hamileee :49: :nazar: :65:

Vitaminc Hamileee :49: :nazar: :65:

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

gulgun45 NOBAT: 29 Nisan

karabiber89 NOBAT: 30 Nisan

eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan

eerdgn NOBAT: 2 Mayıs

papilo NOBAT: 2 Mayıs

Perisoko NOBAT: 2 Mayıs

belfü NOBAT: 3 Mayıs

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan

naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)

elif_fatihim NOBAT 3 veya 4 Mayıs

07belinAy NOBAT 4 Mayıs

deragun NOBAT: 5 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs

sevval17 NOBAT:12 Mayıs

Hafzak NOBAT: 18 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs [/B

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!! :60:

Ay kızlar listenin ilk başında ben kalmışım heyecanlandım birdennn umarım ben de Vitamin in altına yazdırırım adımı atl lise üste taşınır sırasıyla Rabbim muavvafk eyle hayırlısı ile bütün hatunlaraaaaaaaaaaaaaaaa...

Dün doktora gittim işte

Yavrucum dedii,evet çok küçük şuan,hatta rahimine yerleşme aşamasında oldugundan seni muayne bile etmeyeceğim,çünkü o alet rahme gircekk ve suan bebekte orada,ve ne rahmine ne orda tutunmaya calısan bebeğe zarar vermek istemiyorum dedi.Sen haftaya Cuma gel bana kalp atışını keseyi fln herşeyi göstercem sana.Öyle kötü şeyler aklına getirme dedi.Benim doktor psikolog canımm
Test te istemedi,haftaaya gitcem işte.Ve dedki bebeği görmek için 1500 değerin olması lazım.hesapladı fln haftaya cuma gel dedi kızlar.

pendercimmm bende tırsıyrdum açmaya doktoraa ama artık alışkanlık oldu,dün bakmadı ya aaa olmadı şimdi dicektim.. :1::1: dur ben yinede açayım bir gör içim rahat etmicekkk
Pdilgammm salla gitsinn mayısssssssss hımmmmmmmmmmmmm...:1::1::1: Süperrr olcekkkk ozaman tutsunnnnn
Perimmmmmmmmmmmm sızım sızım sızlıyonnn muu oyyy yivrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaa
zeytinimmmmmbirkaçgün daha bekliyim olmazsa gider kan testi yaptırırım artık bir yerden olurmu? doktor gerek yok dedii ama ne bileyimmmmmmmmmmmm

canım benim,haftaya inşaallah hem keseyi görürsün hem de pıtıcık pıtıcık kallbini duyarson bebişinin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :21::21::21::21::21:

bu Adoş denen çatlak hatun koparttı bizi Pitaminim
dün de rüyamda gördüm bu aşifteyi :1: hamileymiişşş :49:

hoşgeldin vitoşummmm sağlıkla büyüsün minnak bebişin,annesini üzmeden hayırlısıyla gelsin inşallah tatlımm :16::16:

canım benim,haftaya inşaallah hem keseyi görürsün hem de pıtıcık pıtıcık kallbini duyarson bebişinin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :21::21::21::21::21:

bu Adoş denen çatlak hatun koparttı bizi Pitaminim
dün de rüyamda gördüm bu aşifteyi :1: hamileymiişşş :49:

O öyledir çatalak karıı nereye gittikii ???
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
hatunu tanımıyonda rüyana mı girdiii ouhaaaaaaaaaaaaaa koptummm....

Dün doktora gittim işte

kan değerlerine 2 günde 1 bakılması gerekmiyo muymuş tatlım?
pek bilgim yok ama hamiş arkadaşlar daha iyi bilir

Yivvrularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu güzell Cumanın suyu sürmeti uğrunaaaa
Allahımmm bebiş isteyen tüm kankiş canlarımaa,hangisi kaçtane istiyorsa okadar hayırlısıyla sağlıklı,eli ayağı düzgün birer evlat ver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
lan de git pis sümüklü sıçan seniiiiiii yürü gittttttttttttt ya şuna bir peçete verinnnnnnnnnnnnnn gavur dölüüüüüüüüüüüü pojouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seniiiiiiiiiiiiiiiiii :37:
:60: :60: :60: :60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60: Altıma Bişiyorummmmmmmmmmmmmmmm :60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60::60: :60:
Dün doktora gittim işte

Yuhuuuuuuuuuu HOlllllleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy güzel annemmmm pitoşummmmmmmmmmmmmmmmm kıyamam sanaaaa oooyyy minicik bebişi varmış göbüşündeeee oooyyyyyyyyyyy oooyyyyyyyyyyyyyyyyyy :57: :48: :60: dengesizliğime bakkkk hahahahha evettt dün sızım sızımdımmmmm bugün daha hafifff davul zurnayla karşılicam kırmızıları bu seferrrr :60:

Yivvrularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu güzell Cumanın suyu sürmeti uğrunaaaa
Allahımmm bebiş isteyen tüm kankiş canlarımaa,hangisi kaçtane istiyorsa okadar hayırlısıyla sağlıklı,eli ayağı düzgün birer evlat ver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Amiiiiinn datlum amiiiiiinnn hayırlısıyla inşaallaahh

yüzü suyu hürmeti olmasın sakın :60::60::60::60:

hoşgeldin vitoşummmm sağlıkla büyüsün minnak bebişin,annesini üzmeden hayırlısıyla gelsin inşallah tatlımm :16::16:
Sağol tatlımmmm inşaalahhh,sen naptın bakim çalışamaalra başladın mı ışılımmmmmm:1::1::1::1:

pek bilgim yok ama hamiş arkadaşlar daha iyi bilir[/QUOTE]

Bende bilmiyomkiii salak mı salaakımm cahilimmm :1::1::1:

Herkese hayirli cumalar arkadaslar. Bu mubarek saatlerde hayirli evlatlarimiz hayirlisi ile gobuslere konmak icin ugrasiolardir. Hamis kardeslerimin bebisleride saglikla annelerin kucakina gelcegi zamana kadar uslu uslu annelerini korkutmadan gobuslerde yatsinlar.

yeni totemimizde bu olsun kızlarrr ozamann
Kırmızılar gelince

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Bebiş gelince

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bir ayda bunu deneyelimmm kiii naz yapmasın kendini bir pohhh sanmasınnn bu kırmızlarrrrrrrrr..

İnş gelmez perimmm yaa,susss sen de pidilgam gibi 40 defa söyleyip durmaa,gelmicek deee kırmızılarr,,geri it beynindee o düşünceyiii
Gönderiyoruzzz kırmızılarıııııııııııııııııııııı
Gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rahatlayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Uçucaksınızzzzzzzzzzz
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gitsin kırmızılarrrrrrr
gelsinnn kırmızı bebiş canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :42::42:

Sağol tatlımmmm inşaalahhh,sen naptın bakim çalışamaalra başladın mı ışılımmmmmm:1::1::1::1:

pek bilgim yok ama hamiş arkadaşlar daha iyi bilir

Bende bilmiyomkiii salak mı salaakımm cahilimmm :1::1::1: [/QUOTE]

rece ederim,kaç defa hamile kaldın ki bilicen :21:
dr.una güveniyosan sorun yok bebişim :34:

yeni totemimizde bu olsun kızlarrr ozamann
Kırmızılar gelince

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Bebiş gelince

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bir ayda bunu deneyelimmm kiii naz yapmasın kendini bir pohhh sanmasınnn bu kırmızlarrrrrrrrr..

İnş gelmez perimmm yaa,susss sen de pidilgam gibi 40 defa söyleyip durmaa,gelmicek deee kırmızılarr,,geri it beynindee o düşünceyiii
Gönderiyoruzzz kırmızılarıııııııııııııııııııııı
Gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rahatlayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Uçucaksınızzzzzzzzzzz
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gitsin kırmızılarrrrrrr
gelsinnn kırmızı bebiş canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :42::42:

totem manyaa olcaz Pitamiiinnmm

amaaann :8::8::8:

Back
X