- Konu Sahibi Masalsularam
- #4.781
Olsun varsın be bacımmmmmm erken öğrensem ne çıkarrr ahanda üzülmedim kazık gibi tek çizgiyi görünceeeDediğin gibi sabrın ne demek olduğunu melek kocam askerdeyken öğrendiğimi sanıyordummm, öğrenememişimmm
Hayatım boyunca beceremedim şu sabretmeyii ben ya, gıptayla bakıyorum sabırlı insanlaraa. Sabırsız gavurun gızıyım bennnnnn
Geç olsun güç olmasın annemmmmmmm hem ben daha yeni evliyim yahuuuu halvete doyamadan gebelik psikolojisine girmeyelimmm benim azgın boğam ben formdan düşersem çok üzülürrr
Hayırlısı kuzummmm benimmmmmmmmm Mayıs Haziran Temmuz Ağustos annesi oluruz nolmuş yaniiiiiiiiii
Ama kırmızılar gelmese fena olmaz haniiiiiiiiiii :18::18::18::18::18::18::18:
Belirtilerimde vardı ama
Canımcım lütfen kendini çok fazla kaptırma, olursa süpriz olsun, elde değil biliyorum ama sonra çok üzülüyor insannninş güzel haberleri verirsin canımmmm
Bide benim göğüslerim evlendiğimden beri hamişim gibi areola şişti genişledi, ucundaki kabarcıkları diyorsan normal, ama ucun koyu çevresinde kabarcıklar olduysa hamişlik belirtisi süt bezlerinden kaynaklanan diye biliyorum kuzucum
evet bitanem doğru söylüyorsun inşallah göbüşler bebişlerle dolsun zaten uyanır uyanmaz bi acaiptim rüyamda doğum yaptığımı gördüm benim balatalar yanıyo kanımca :)) neyse oğluşum olmuş ama o kadar tatlıydı ki kalkar kalkmaz gözümden yaş geldi sevdim onu bi güzel...göğsümün ucunun kenarlarında kabarcıklar var canım kaptırmakda istemiyorum kendimi ama... hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh... AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN