• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben gidiyorum kan vermeye. Ya herro ya merro yarın öğrenemem, ne varsa çıksın, hakkımızda hayırlısı olsun. :16: Bana şans dileyin bebiklerim sizi seviyorum :16:

:60::60::60::60: bi insan bu kadar mı dengesiz olur
bi üstte yazdıklarına bakıyorum daa Periimm
sabırsız çatlaam :16::16::16::16:
hayırlısı olsun canıımm,dua ediyoz sana :21::21:

kızlar ben gidiyorum kan vermeye. Ya herro ya merro yarın öğrenemem, ne varsa çıksın, hakkımızda hayırlısı olsun. :16: Bana şans dileyin bebiklerim sizi seviyorum :16:

ayy perimm dayımın kızı doğurmuş şimdi haberini aldım sabah doğum yaptı çok sevindim sendende güzel haberler alıcazz içime doğdu harika bigün bugünn :46: :46:

:60::60::60::60: bi insan bu kadar mı dengesiz olur
bi üstte yazdıklarına bakıyorum daa Periimm
sabırsız çatlaam :16::16::16::16:
hayırlısı olsun canıımm,dua ediyoz sana :21::21:
Ya evett bende farkettim onuuuuuu :60:
hanımlar merhaba.enerjinizden okadar etkilendimki yazamadan duramadım.bizde çalışmaları bitirdik bekliyoruz.beklenmeyen adetim 15 mayıs benimde.
Canım ekliyorum seni hemen hoşgeldin aramıza :16: inş güzel haberlerini alırıızzz
ayy perimm dayımın kızı doğurmuş şimdi haberini aldım sabah doğum yaptı çok sevindim sendende güzel haberler alıcazz içime doğdu harika bigün bugünn :46: :46:

Ayyyy Allah bağışlasın bitanemmmm darısı başına inşallahhhhhh gidiyorum hafzakımmm korkuyorum ama aaa hayırlısı olsunnnnnn

BEN GİTTİM KIZLAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Canım ekliyorum seni hemen hoşgeldin aramıza :16: inş güzel haberlerini alırıızzz

Ayyyy Allah bağışlasın bitanemmmm darısı başına inşallahhhhhh gidiyorum hafzakımmm korkuyorum ama aaa hayırlısı olsunnnnnn

hadi bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...dualarımız seninle. innnnşallahhhhh öğleden sonra zıpır zıpır zıplarız yerimizde heyecandannnnnnnnnnn..
allahım sen yardım et yarabbim şu kızaaaaaaa. inşallah vardırrrrrr, yoksa bile konduruver göbeciğine hemennnn. amin.

[B .!.:
Canım ekliyorum seni hemen hoşgeldin aramıza :16: inş güzel haberlerini alırıızzz [/B]

[/B]

inşallah canım.pazartesi günü yumurtlama takibinde iki yumurtam vardı 21-22 mm pazar ve pazartesi çalıştık.eşim sonra şehir dışına çıktı inşallah yetişir bizim askerler yumurtama

Evet bende en azından bugün bekliyim. Yani olsa testte azıcık da olsa çıkardı heralde. Ufacık bi çizgi görsem topukları popişse vura vura koşucam ama yokk. Beklicem 1 gün bu sefer sabırlı olucam. Ya işiin gıcığı yarın eşim evde. Ona süpriz yapıcağım için onunla gidememm. Bugün belli olsa iyi olcak o yüzden

Kızlar ben gidiyorum kan vermeye. Ya herro ya merro yarın öğrenemem, ne varsa çıksın, hakkımızda hayırlısı olsun. :16: Bana şans dileyin bebiklerim sizi seviyorum :16:

Ah canım ben de silik çizgili testlerimle bir an umutlanmıştım ebe arkadaşım bile anlamadı neden böyle oldu diye neyse kanda yaptırayım dedim koşa koşa özelde bayıldım paracıkları evlilik yıldönümü hediyesi olsun dedim ama fısss çıktı ama üzülmedim açıköğretim sınav sonuçları neşemi kat be kat artırmıştı, yumurtacıklarım sağ olsun bu ayki tedaviye yarın başlıyoruz nasipse yeniden klomen kulanacağım zaten geçen ay bir yumurta olgunlaşmıştı, dr um hedefimiz 3-5 yumurta olgunlaştırmak demişti bu ay fazla olgunlaşma olursa çatlatacak bakalım... Bu ayı sil baştan başladım.. Senin umarım olumlu gelir hayırlısı ile.............

Hadiiiiiiiiiiiii bakimmmmmmmmmmmmmmmm perimmmmmmmmmmm gazan mübarek olsunnnnnnnnnnnnn inş.hayırlı haberlerle gelirsiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok heycanlıııııııııııııııııııııııııııı hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm umutlar tavan yaptııııııııııı vallaaaaaaaaaaaaaa libodom yükseldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))))))))))))))

CANIMMMM BENIMMM HADII BAKALIMMM HAYIRLisiylaa gitt hyairlii ahberlerle gell insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmmmm benimmm dualarimm seninleeee canimin iciiiiiiii
keske yaninda olabilsemmmmm kankirellammm benimmmmmmmmm

hadi guzel haberimizi verr cnmmmm
halayimiziiii cekelimmmmm hayirlisiylaaaaa

perimmm hadi inşallah hayırlı haberlerrr yarabbimm..

kızlarr yaa sizdede böle kasılma gibi bişeler oluyomu
hani heycanlanırsınız yaa öle bi kasılma..sürekli midem kasılıyo,acaba
bebegim olcak mı olmıcak mı die..kendi kendimi strese sokuyorum..
rahat deilim sürekli aklımda ://

GUNUMUZZZ AYDINNNN haberlerimizz hayirliiiii kalplermizz sevgi dolu Yumurtlarimizz saglikli spermcanlarimizz supermennn gibiiii olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunayydinnnnnnn KANKARELLALAR :))))))

PERIMMMMMMM insallahhh hayirli haberinn olsunnnn cnmmmm
hepimizz onun icinn bi ayetel kursi okuyalim ufleyelim ona dogru daaa
GUC versinnnn onaaaa
cnmsinnnnnn

GUNUMUZZZ AYDINNNN haberlerimizz hayirliiiii kalplermizz sevgi dolu Yumurtlarimizz saglikli spermcanlarimizz supermennn gibiiii olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunayydinnnnnnn KANKARELLALAR :))))))

PERIMMMMMMM insallahhh hayirli haberinn olsunnnn cnmmmm
hepimizz onun icinn bi ayetel kursi okuyalim ufleyelim ona dogru daaa
GUC versinnnn onaaaa
cnmsinnnnnn

günaydn pidişimm ben okudummm allah kabul etsin..
inşallah hayırlı haberlerr..

Back
X